ginaly Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 abav lan ben neyim öle, neyse kafamdaki peçeteyi dynun'a ithaf ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 auha emolar iyimiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 [spo][/spo] [spo][/spo] [spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 son fotoda biz satış yapıp cansuyla incık cıncık bakmaya gitmiştik ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 ya semih senin ankarada ne işin var be olum:/ bizimle olman lazımdı pazar günü:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 son fotoda sarılı herif kim lan auhdufhsahu çok iyi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 ahahhaa gitmiş garson poz vermiş hey allam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 HAHAHAHHA YENI FARKETTIM HZUHAHAE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 off çok güldüm bu arada her tarz insan vardı buluşmada eheh [ Mesaj 11 Eylül 2007, Salı - 22:13 tarihinde, ivy tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 ne biçim çıkmışım son fotoda bee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 [spo][/spo] [spo][/spo] [spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 temmuz çok değişmişsin lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 ne saks çıkmışım be, biraz alttan yedikmiydi fotoyu direkman surat çıkıyor tombul gibi -_- , utku'nun bakışlar efsane yalnız - o ne lan ? dsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 sen hic degismemissin ibo, yine gelmiyon hic bi yere, telefonunu da kapiyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 gittik gördük. düşünme yolları olayından çıktıktan sonra utku gözüme çarptı.dedi gidiyoruz.uzun bir yolculuktan sonra dost kitabevi önüne geldik. 3-5 zibidi yolda zıplayıp mal mal hareketler yapıyodu.bozuk param yoktu ama cebimde. tek tek insanlar gelmeye başladı.lemanda yemek yedik, içtik.elimde bira varken ki fotoda ağzım kayık çıkmış. herkesle tanışmak güzeldi. kieslowski tanıyan, bayılan birisiyle (burtonesk) tanışmak keyifliydi, fazla sohbet edemedik. günün sessizi - tunca günün cepa'cısı - gizem günün alkoliği - malkor :D olarak bir üçlü belirledim. bu satırları yazmamı sağlayan tunca'ya special thanks. bana yurdunu açtığı için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 marc o ve paticik aşkı :) [spo] [/spo] laraken style ! [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 ulan düzgün çıkamıyorum şu fotolarda. sayfa 11 de temiz yüzlü çıkmışım toplu halde çekilende. bir o güzel. [ Mesaj 11 Eylül 2007, Salı - 23:06 tarihinde, Alcadras tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 ben über çıkıorum ağız bi yerde çene bi yerde sdfsdf edit: yanak [ Mesaj 11 Eylül 2007, Salı - 23:08 tarihinde, Malkor tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 aynen abi arkada bir sorun var, baksana nasıl çıkmışız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 benim de bir tek son foto iyi olmuş hehe herkesin güzel çıktığı tek foto var sanırım dsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 eet o foto çok güzel katılıyorum! nihoahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 ama şunu anladım ben, larakenin doğasında var o poz, bira içerkende, rakı içerkende, her zaman aynı poz :) siz tunca ve larakenin brutal kastığı anı kaçırdınız, biraz daha devam etseler headbang e başlıycaktım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 ahah evet abi laraken gene aynı pozu vermiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Bensiz buluşma düzenlemek hainliktir,cezası ölümdür.Küsüm size >:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar