mono Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 gorupde erisemediklerimize hodri meydan (yilbasina daha cok var ama bi wishlist olsa hani) sliceSIZ/powerupsiz FWG5 0.6 speed 270 dmg (krayt tis.)[hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Prdn ama ben mi yanlış görüyorum 0.6 speed???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 evet slicesiz 0.6 speed. krayt tissuedan yapılmış. şu an kettemoorda açık arttırmada. iyi bi slice ile hız 0.4, bi de 31 lik dmg powerup takarsınız tadından yinmez. bu arada benim iki scatterım ve iki llcemde ket'de gördüğüm en iyi scatter ve llcler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 duymak istemıyorum , gormek ıstemıyorum bu forum kılıtlensın yeter sılah pesınde, armor pesınde kosmak ıstemıyorum bu oyunda nıe dılencı yok ole sakın sakın dılensem sankı tobe tobe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Escobar Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Yakinda hiz 0.0 çıkarsa hiç şaşırmicam.[hline]Pearce Escobar /// Master Commando /// Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 iyide speed cap 1 ken 0.6 silah olsa neye yarıyacakki?[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 ki master gunfighter 1.8 spd'li pistolu 1.0 hizinda kullanılabiliyor.(pistol speed), dolayisiyla pistolda, daha dogrusu fwg'de max dmg'a bakarım....neymis max dmg'i...hmm...270 OHAAAAAA[hline]Muhendis A'ab the Lord Of Arachnes in Eclipse Wolith the Nerve-less Greenberet in Ahazi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Benim pistolum 69-301 :p sliced tavbe[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 cap 1.0 lafini bende cok duydum ama official olarak devlerden birinin dediini okuyamadim hic yaw.. pistoleer dan gelen speed bonus silah kullanimina speed ekliyor oda dogru ama "yanilmiyorsam" special hitlerin delaylerini hizlandirmiyor...yuksek seviye delay veren ozel hitler (bkz last ditch yada henuz benim elleyemediim fan shot stoppin shot) bir hayli hizlaniyor speed dustukce (yani normal shotlar bi noktadan sonra baraja takilip farketmiyor olabilir...ama special lar bariz hizlaniyor). benim merak ettiigim 0.6 ile body shot 3 ustuste 10 tane ne kadar surede atar :p[hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 onlarda sanırım speed cap e takılıyorlar yanlız.Hepsinin bi limiti var yani.[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 olmali zati bencede yoksa robocop gibi gezer herkes trrrt trrrt :)[hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lion_Strimple Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 alakasiz olacakda llc icin power up yok bu arada degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 body shot 3 2^den daha zayıf gibi geldi bana kullanmıyorum bilmiyorum o yuzden ama, fan shot'la normal attack arasında sure farkı yok gibi.[hline]Muhendis A'ab the Lord Of Arachnes in Eclipse Wolith the Nerve-less Greenberet in Ahazi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 snde normal de 3-4 kez fanshot vurulabiliyor mu yani? uuu..[hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mehanix- Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 117-408/1.2 UNSLICED SCATTER PISTOL hehe ben bundan iyisini gormedim[hline]Jinnz Norton - Eclipse [ Expert Bh - Master Pistoleer] Rovlen - Kettemoor [Novice Tk - Novice Medic] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 bu pistol rahat 2k vuryordur body shotla yuh be 408[hline]karga theurgist of the theurgists Hatun ooc Cleric Rojon minstrel for all Kargy Necromancer is my bish Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 mind shot i a bakmak isterdim body shoıttan once :))[hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 said: Gunn, 13 October 2003 15:30 tarihinde demiş ki: bu arada benim iki scatterım ve iki llcemde ket'de gördüğüm en iyi scatter ve llcler. al sana scatter :) azcik uykusuz geceler gecirirsin :P http://www.lastcallclan.com/pics/fatal-one-supreme.jpg edit : heh mehanix`in mesajı görmemişim :) ama olsun bununda minimum damagei daha iyi [Bu mesaj Popeye tarafından 19 October 2003 09:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 heh pop benimkinden çok da uzak değilmiş, hele sliced ise hiç değilmiş. bide ben ketden bahsediyorum zaten, maden yokluğu var diye en iyisi dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mehanix- Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 said: Popeye, 19 October 2003 09:50 tarihinde demiş ki: said: Gunn, 13 October 2003 15:30 tarihinde demiş ki: bu arada benim iki scatterım ve iki llcemde ket'de gördüğüm en iyi scatter ve llcler. al sana scatter :) azcik uykusuz geceler gecirirsin :P http://www.lastcallclan.com/pics/fatal-one-supreme.jpg edit : heh mehanix`in mesajı görmemişim :) ama olsun bununda minimum damagei daha iyi [Bu mesaj Popeye tarafından 19 October 2003 09:52 tarihinde değiştirilmiştir] hehe sorumlarda 7milyona satildi dedigim silah:)[hline]Jinnz Norton - Eclipse [ Expert Bh - Master Pistoleer] Rovlen - Kettemoor [Novice Tk - Novice Medic] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 sliceli diil gunn bu resmide zaten kettemoor forumunda buldum :))[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben... [Bu mesaj Popeye tarafından 19 October 2003 16:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar