Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

gordugunuz en iyi item statleri (yada benim ki senin ki dover)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
gorupde erisemediklerimize hodri meydan
(yilbasina daha cok var ama bi wishlist olsa hani)

sliceSIZ/powerupsiz
FWG5
0.6 speed 270 dmg (krayt tis.)[hline]*curiosity res-kills*
...mono
Mesaj tarihi:
evet slicesiz 0.6 speed. krayt tissuedan yapılmış. şu an kettemoorda açık arttırmada. iyi bi slice ile hız 0.4, bi de 31 lik dmg powerup takarsınız tadından yinmez.
bu arada benim iki scatterım ve iki llcemde ket'de gördüğüm en iyi scatter ve llcler.
Mesaj tarihi:
duymak istemıyorum , gormek ıstemıyorum bu forum kılıtlensın yeter sılah pesınde, armor pesınde kosmak ıstemıyorum bu oyunda nıe dılencı yok ole sakın sakın dılensem sankı tobe tobe...
Mesaj tarihi:
iyide speed cap 1 ken 0.6 silah olsa neye yarıyacakki?[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Mesaj tarihi:
ki master gunfighter 1.8 spd'li pistolu 1.0 hizinda kullanılabiliyor.(pistol speed), dolayisiyla pistolda, daha dogrusu fwg'de max dmg'a bakarım....neymis max dmg'i...hmm...270 OHAAAAAA[hline]Muhendis A'ab the Lord Of Arachnes in Eclipse
Wolith the Nerve-less Greenberet in Ahazi
Mesaj tarihi:
Benim pistolum 69-301 :p sliced tavbe[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Mesaj tarihi:
cap 1.0 lafini bende cok duydum
ama official olarak devlerden birinin dediini okuyamadim hic yaw..

pistoleer dan gelen speed bonus silah kullanimina speed ekliyor oda dogru ama "yanilmiyorsam" special hitlerin delaylerini hizlandirmiyor...yuksek seviye delay veren ozel hitler (bkz last ditch yada henuz benim elleyemediim fan shot stoppin shot) bir hayli hizlaniyor speed dustukce (yani normal shotlar bi noktadan sonra baraja takilip farketmiyor olabilir...ama special lar bariz hizlaniyor).

benim merak ettiigim 0.6 ile body shot 3 ustuste 10 tane ne kadar surede atar :p[hline]*curiosity res-kills*
...mono
Mesaj tarihi:
onlarda sanırım speed cap e takılıyorlar yanlız.Hepsinin bi limiti var yani.[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Mesaj tarihi:
said:
Gunn, 13 October 2003 15:30 tarihinde demiş ki:
bu arada benim iki scatterım ve iki llcemde ket'de gördüğüm en iyi scatter ve llcler.

al sana scatter :) azcik uykusuz geceler gecirirsin :P

http://www.lastcallclan.com/pics/fatal-one-supreme.jpg

edit : heh mehanix`in mesajı görmemişim :) ama olsun bununda minimum damagei daha iyi

[Bu mesaj Popeye tarafından 19 October 2003 09:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
heh pop benimkinden çok da uzak değilmiş, hele sliced ise hiç değilmiş. bide ben ketden bahsediyorum zaten, maden yokluğu var diye en iyisi dedim
Mesaj tarihi:
said:
Popeye, 19 October 2003 09:50 tarihinde demiş ki:
said:
Gunn, 13 October 2003 15:30 tarihinde demiş ki:

al sana scatter :) azcik uykusuz geceler gecirirsin :P

http://www.lastcallclan.com/pics/fatal-one-supreme.jpg

edit : heh mehanix`in mesajı görmemişim :) ama olsun bununda minimum damagei daha iyi

[Bu mesaj Popeye tarafından 19 October 2003 09:52 tarihinde değiştirilmiştir]

hehe sorumlarda 7milyona satildi dedigim silah:)[hline]Jinnz Norton - Eclipse [ Expert Bh - Master Pistoleer]

Rovlen - Kettemoor [Novice Tk - Novice Medic]
  • Yeni Oluştur...