Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

gordugunuz en iyi item statleri (yada benim ki senin ki dover)

mono

Öne çıkan mesajlar

evet slicesiz 0.6 speed. krayt tissuedan yapılmış. şu an kettemoorda açık arttırmada. iyi bi slice ile hız 0.4, bi de 31 lik dmg powerup takarsınız tadından yinmez.
bu arada benim iki scatterım ve iki llcemde ket'de gördüğüm en iyi scatter ve llcler.
Sosyal ağlarda paylaş

cap 1.0 lafini bende cok duydum
ama official olarak devlerden birinin dediini okuyamadim hic yaw..

pistoleer dan gelen speed bonus silah kullanimina speed ekliyor oda dogru ama "yanilmiyorsam" special hitlerin delaylerini hizlandirmiyor...yuksek seviye delay veren ozel hitler (bkz last ditch yada henuz benim elleyemediim fan shot stoppin shot) bir hayli hizlaniyor speed dustukce (yani normal shotlar bi noktadan sonra baraja takilip farketmiyor olabilir...ama special lar bariz hizlaniyor).

benim merak ettiigim 0.6 ile body shot 3 ustuste 10 tane ne kadar surede atar :p[hline]*curiosity res-kills*
...mono
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gunn, 13 October 2003 15:30 tarihinde demiş ki:
bu arada benim iki scatterım ve iki llcemde ket'de gördüğüm en iyi scatter ve llcler.

al sana scatter :) azcik uykusuz geceler gecirirsin :P

http://www.lastcallclan.com/pics/fatal-one-supreme.jpg

edit : heh mehanix`in mesajı görmemişim :) ama olsun bununda minimum damagei daha iyi

[Bu mesaj Popeye tarafından 19 October 2003 09:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Popeye, 19 October 2003 09:50 tarihinde demiş ki:
said:
Gunn, 13 October 2003 15:30 tarihinde demiş ki:

al sana scatter :) azcik uykusuz geceler gecirirsin :P

http://www.lastcallclan.com/pics/fatal-one-supreme.jpg

edit : heh mehanix`in mesajı görmemişim :) ama olsun bununda minimum damagei daha iyi

[Bu mesaj Popeye tarafından 19 October 2003 09:52 tarihinde değiştirilmiştir]

hehe sorumlarda 7milyona satildi dedigim silah:)[hline]Jinnz Norton - Eclipse [ Expert Bh - Master Pistoleer]

Rovlen - Kettemoor [Novice Tk - Novice Medic]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...