Sthilaryon Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Oyunu deneyen oldumu acaba, fikirlerinizi bekliyorum. http://www.swordofthenewworld.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 k2 networkun oynama ko gibi olur sonu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpelvis Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 ne demek o? ko olmak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 kınayt onlayn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 sonu derken ? Çok taşşak geçtik ama millet knight online dan milyarlara varan fiyatlara karakterini satiyorlar. Bizimde elimize wow dan account a harca dığımız para geçiyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 O karakterlara para verenlerin aklına tüküreyim zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Masticore said: sonu derken ? Çok taşşak geçtik ama millet knight online dan milyarlara varan fiyatlara karakterini satiyorlar. Bizimde elimize wow dan account a harca dığımız para geçiyor... demek istediğim gmler oyunla alakası yok bi bug buluyorlar o bug ı kapatmak yerine bug ın olduğu sistemi kapatıyorlar :) kısacası k2 network sorumsuz bu konularda. Oyuna lafım yok benim şimdiye kadar oynadığım en zavkli oyun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 euRo oynarken artwork görüp ağzımın suyu akmıştı sonra ne olduysa arada kaynadı gitti unuttum. EU betası başladımı GEnin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar