Aragorn Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Sus ulen zındık ! Biz de maçta kötü oynamamıza rağmen 2-0 öndeyiz, nasıl iş anlamadım. Bu maçtan da puan çıkarttınız sayılır, helal ossun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 88:23': Barış Kolcu köşeye uçuyor ve neredeyse imkansız bir kurtarış yapıyor! Aman Tanrım.. ne kurtarış. of 2. bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Ona bakma ya yalan o. Demin adam frikik çekti alakası yok güzel şutla, kaleci çok aşırı rahat bir şekilde aldı, bi baktım aşağıya "ne kurtarış, imkansızdı" filan yazmış =) Maçlar bitti, herkesi tebrik ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 ahhaha iyi ya bu skor. size yaradı en çok gerçi hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Abi açık söylüyorum, ben sizle oynayacağımız maçta 1 puana razıyım. Yansıı'ya da 3 puan vermessek yeterli bizim için, he yenersek te katmerli olur xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Çok iyiyiz ya euhe. adamlar süper transferler yapıyor 2 sezondur biz kendi halimize kafa tutmayı basarabiliyoruz bu takımlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Ee takım ruhu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 euhe adamlar cok fena bastirmis yalniz, aquilayi gecememisler cosmus devlesmis kalesinde. bizimde 3-4 cok net pozisyon var tekini atsak manyak olurdu 1-0 hehe. bunada raziyiz devam, aragorn u sampiyon yapicaz bu gidisle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 bende yoldaydim bide mac sirasinda cep telefonundan girdim takip ettim hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Siz bizi de yenerseniz, şampiyon siz olcakmışsınız geliyo bana :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 bu mac sans yanimizdaydi biraz valla, yani adamlar fena bastirmis 15 dakka atak yapmadigimiz oldu. ama o 3 4 pozisyondan biri gol olsaydi o zaman yer yerinden inlerdi valla :) sizin mactada siz paso bastirirsiniz gol olmazsa ya berabere yada bi sans biz bi pozisyondan bulursak diye dusunuyorum hehe. sampiyonlukta gozumuz yok, bu kadro superlig e ciksa averaj takımı olur. 2.lik yeter bize soraki sezon artik super lig Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 bu mactan sonra bi zam filan alirim heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 emeğe saygı başkan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 said: aquila üye [şikayet et] § 15 Ekim 2007, Pazartesi - 00:35 [ özel msj ] bu mactan sonra bi zam filan alirim heralde. baş neyse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Yansıı şu Karakartal'da filan puan bırakırsa tam bomba olur. Adamlar iyi gelişebilmek için maçlarda "AGT" oynuyolar :D Yoksa Yansıı, sizin gibi aktif ve uyumlu kişilerden oluşan bir takım olsa "Dünya kulübü" olur valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Yansıı mi agt oynuyor abi? valla bizim macta it gibi kostular nasi agt o :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Dayaniklilik kasicak varmi hala? antremani biraz azaltalim. kisa paslarimiz dusuk ve onemli, dayaniklilik 2 gun kisa pas hiz yer tutma olarak gidelim bi 2 hafta en azindan kisa paslar artsin iyice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 pazartesi - dayaniklilik sali - kisa pas cars : oyun okuma pers : kisa pas cuma yer tutma: cumartesi : reflexler pazar - hiz [ Mesaj 16 Ekim 2007, Salı - 16:46 tarihinde, Zegna tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Hocam o şekil takım antrenmanını şu aşamada tasvip etmiyorum. 6 gün boyunca (1 gün kaleci) aynı skille abanın derim, en azından ortak skiller bitene kadar. Mesela dayanıklılık kastıysanız, şimdi de oyun okuma ya da yer tutma kasın. Daha sonra kısa pas kasın. Önce herkes maximum hızda gelişsin, daha sonra mevkisel skilleri takım antrenmanı ve kişisel antrenman ile kassın. Böylelikle gelişim daha hızlı olmuş olur. Tabi bu benim yorumum ve takımımda uyguladığım sistem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 işste takimda kisa paslar dusuk yukselirse oyun da etkili olur dite dusunuyorum cok pas hatasi olmakta maclarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Hocam işte ben de tüm takım antrenmanlarını (kalecinin günü hariç) kısa paslar olarak ayarlarsanız daha iyi ve hızlı gelişirsiniz diyorum. Bütün oyuncular, kısa pas açıklarını kısa bir süre içerisinde kaparlar öyle olursa, daha sonra ortal skillerden bir ötekine geçersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 ha anladim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 arkadaslar Bundan sonra Krusty Batu Sonmez ile oynicak. bende emre yeniçeri ile oynicam, hep defans olmak istemistim saolsun kirmadi beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 bu arada takimda hala hiz ve dayaniklilik 6 filan olanlar var onlar icin 1 hafta daha hiz ve dayaniklilik veriyorum antremana lutfen bir an once ayarlayin hiz ve dayaniklilik minumum 10 olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Ya sen nası bi insansın ailemize hakaret edip soyadımızı Sönmez olmayan birine nasıl verirsin yazık ! =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar