Zegna Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 fede de ceza sahasinda dursun o zaman en guzeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 ben ceza sahasi ayarladım zaten tercihi ama daha kafa vuruşu filan iyi olmadığından ( hatta 0 ) pek bi işie yaramıyor. karambol yapıyom biraz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Yansıı macini bi sans olurda kazanirsak ilk 2 ye oynariz haberiniz olsun xD Yansıı macini kazanirsaniz inanilmaz prim vericem sfdsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 perşembe günkü maçta efe biryol yerine yedeklerden birini oynatsana zegna, tabi hazırlık maçı var ise. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 nolduki? kimi oynatcam yerine hmm oynayabilcek kimse varmi bakmak lazim xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 ilerde satmak icin bedavaya genc bi kac yabanci aldim takima, arkadaslar iletisime gecin 3 yabanci var birde turk. Jan Maria Briseño Ljubinko Vukotić Paolo Molina ve Fatih Eker. ozellikle yabancilarin adaptasyon kazanmasi icin iletisim cok onemli, mutlaka dikkat edin o olaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 kondisyon düşmesin diyeydi de neyse yorulmayı seçtim.ha bir de başka takımdaki biriyle arkadaşlık kurmamızın yararı var mı? biri bana sarkıyor sanırımda =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 onu tam bilmiorum ama bosa iletisimpuani harcama disariyla bence. yabancilarla iletisim secerken ulkeniz hakkinda konusun secenegi cok onemli adaptasyonlari icin haberiniz olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 yahu ben konuşuyorum adamla 1 haftadır. arkadaşlık %5ten yukarı çıkmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 zaten herkesle arkadaşlığı yükseltiyorum bir de kız ve aileye gidiyor iletişim puanları.ayrıyetten bu hafta yansı maçında patlama gelebilir benden,sevgilimizde var artık ehah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 ahanda sonunda üye oldum, kendimi geliştirip aranıza katılıciim en yakın zamanda, şimdilik takımın ortalamasını 00000000 statlarla düşürmeyeyim diye Gaski Sivas'a gireim dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 sakin evlenme teklifi filan etmeyinde, red edilince 40 moral filan dusuyo :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 geç bile kaldın =) neyse depresifken daha iyi oynarız dert değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 pazara kadar artar, olmadi mactan once eglence atremaninda evde dinlen dersen 4 kondisyon 4 moral gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 yabancilarla etkilesin uleknizi tanitin ha :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Yansııııı 3 -3 PFC güzel skor oldu bence. tabi yensek daha hoş olurdu :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 az daha yeniyoduk ama çok iyi bi skor bu da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 ABIII SUPER YA SIMDI GELDIM EVE KESIN YENILICEZ DIYODUM :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 of abi vole ile atmisim golun tekini cokfena. yuksek ortaya gelisine haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 haftaya RMK maci var, o mactanda puan cikarirsak harbi potaya gireriz yani sampiyonluk bile olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 antremanda salı gününe dayanıklılık yerine uzaktan şut koysak? pek bir işlevli gibi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Çok güzel sonu. 3-3 Bende atmışım bi tane Yansıı'ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 dayanikliliklar 10 olana kadar durur bu antreman duzeni. ondan sonra kisa pas acil lazim, kisa paslarimiz icler acisi bi gunede uzaktan sut koyarim onuda vermeseniz iyi olur 7 8 den sora is yapiyo amc verebilir antremani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Hocam tebrik ediyorum valla, ne diyeyim, büyük sürpriz oldu herkes için. Haftaya RMK ile de berabere kalın, dileyin benden ne dilerseniz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 bana da çok kötü oynadı demiş. 7 topun altısını çalmışım. pas yapamamışım biraz. neden öyle oldu bilmiyom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar