Batilc Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 abi korkunç merak ettim oyunu, biraz kastıktan sonra alır mısınız beni de:D Bu arada video falan geldiyse bakayım? Ben Full addressi "hebele mebele" yazdıydım sign-up ta, sorun çıkmaz herhal demi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 http://www2.footstar.org/ver_jogador.asp?jog_id=4537 NE TUTMUŞUM DÜNYA STARINI BEEE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 dunya starindan gol yememisim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 benim kisa paslar suan zaten 13 (: eger cikardigim paslar yeterliyse yer tutmayla devam ediyim diyorum? yada sen zaten izliyosun maclari, eksik oldugum noktalari soylersen onlari kasarim (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 oyun okuma yer tutma orta diye gidebilirsin abi en guzeli, birazda top calma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 cons ve aquila dunya stari ama adaptasyonu %44, %75 uzerine cikmadan duzgun oynayamiyor yabancilar. o adam %100 adaptasyonla oynasaydi fena uzerdi defansida kaleciyide xD gerci hizi cok yuksek degilmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 banane süperiz biz. 7 puan almışız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 evet kanka, isterse 200% adaptasyonla gelsin, gecirmeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 olm bozuk bu oyun. Ali Erim benden kötü ama benden iyi oynuyor ne iş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 bu bir sevgi ve yürrek olayı özcan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 seni marke eden adamin skilleri daha fazlaydi tum mac fistan. bu arada bu youtube kabul etmedi niyeyese izlemenizi isterdim. aslinda gumus paket 3 5 euromu ne alsaniz rahat edersiniz hem istatistikler hem ek seyler filan. 3 ayligi 5 euro sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 yok mu ben' alan : D finishing 6 teknik 4 xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 ya bişey sormak istiyorum izninizle. benim moral hep yüzde 1 arkadşım yükselmiyo iletişim falan yaptığım halde. naapmak lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 eglence antremani. ben ama 80 gundur falan vermiyorum hic eglence antremani. takim mac kaybedincede moralden gidiyor. Takım ilişkini 75% ustunde tuttugunda gunde 2% kadar bonus geliyor, tabi bunlar kesin rakamlar deil, gözlemlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 bu ne lan her refreshleyişimde gol oluyo hayırlısı. 8 0 şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 maç çok heyecanlı ehah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 gol yemesekte prim alsak fgdfhd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 53:16': Uzun atılan bir topla, Batu Sönmez, sağa doğru Batu Sönmez için oynuyor 55:01': Batu Sönmez vuruyor... 55:04': GOOOOOOL PFC attı!! Güzel bitiriş. adam tek kişilik kadro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 cidden nasıl becerdi acaba onu. adamlarında tek şutunu defans oyuncusu attı. said: 31:06': Orkun Koçak topu ileri doğru şişirdi 31:21': İbrahim Balaban topu kurtarmayı başarıyor. gol olsa ne gülerdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Bot takımdayım da benim yerime bot oyuncu koymuşlar sinirim bozuldu pef. Geçen maçtada MA olmuştum ona rağmen :/. Bu arada 17-0 kutlarım eahe :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 53:16': Uzun atılan bir topla, Batu Sönmez, sağa doğru Batu Sönmez için oynuyor 55:01': Batu Sönmez vuruyor... 55:04': GOOOOOOL PFC attı!! Güzel bitiriş. sagindan atip solunda gecmisim sdfsdf 20 - 0 bitti bu arada lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 ya ben yine az atmışım ehue. ama 20,0 nedir ya euhe 82 ye inmiş kondisyon iyi bari 2 antremanla kurtarcaz [ Mesaj 30 Eylül 2007, Pazar - 15:38 tarihinde, Fistan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 liderliğe oturmuşuz :) gelcek maç Yansııı ile. iyi hazırlanıp başabaş mücadele etsek güzel olur. Karakartal taktiği işi götürebilir.3-1-3-1-2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 sage istersen aliriz pfc ye, takim antremanlarindan yararlanirsin. evet sonraki mac yansıı ile %80 yeniliriz ehue, ama hayirlisi seceneklerinizi cok iyi ayarlayin. defansif korner pozisyonunda on direk arka direk ve ceza sahalarini alacaklar mesajlassin mutlaka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 cons arka direği almıştı bende ön direği aldım ama cezasahasında daha faydalı olucaksam değiştirebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar