Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik FC

Zegna

Öne çıkan mesajlar

arkadaslar LIG basliyor ilk mac cok onemli kazanmak zorundayiz, diger takimlara gore daha bi bizim disimize gore rakip ilk macimiz.

mutlak kazanmamiz gereken maclardan birisi.

kisisel tercihlerinizi iyi ayarlayin. kendini yorma secenegine hayir diyin mevkinizin durumuna gore IYI yapin ayarlamalarinizi.

[ Mesaj 20 Eylül 2007, Perşembe - 18:38 tarihinde, Zegna tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi Cem Büberi inceledim bi Pas dağıtımı açısından 13 kısa pas la yeterli olacak .. ve Top Çalma ve Yer tutması var buna nazaran .. Şimdi Cem büberi .. biz DMC (ön libero)ye çeksek .. 3 lü defansın önünde hem ortadan gelen akınları keser.. hemde ortasahaya top taşır .. Emre söylüodu (zegna) sen takımın ortasahasının beynisin die ben ortasahanın ortasında kalsam ...

Efe Biryol neden AMR de onu anlayamadım onu direk MR ye çekip Amc de batu sönmezi tutsak .. kısacası 3-1-3-1-2 gibi bi sistemle çıksak daha verimli oluruz diye düşünüyorum
Sosyal ağlarda paylaş

ayberk ak ve ali erim ileri forvet

ben amc olacagim, golculuk 12 olmasi bisiyi degistirmiyor amc ler cok fazla ceza sahasina giriyor ve orda golculuk ıse yariyor sonucta.

guc antremanlari bittikten sonra kisa paslar ve oyun okuma yer tutma kasarsam iyi bir amc olurum. hem asist hem gol acisindan forvetlere destek olur.

efe biryol u amr de denedim hazirlik maciydi, DMC olayina bende katiliyorum cok efektif olacaktir cem buber top calma ve yer tutma kasmaya baslarsa sahane olacaktir.

yalniz tam orta sahada tek MC ile olmaz wingerlardan birisini ortaya almam lazim diye dusunuyorum..

mesela bu mac DMR olarak denicem efe biryolu ve batu aydogduyu.

cunku mac motoru cidden cok degisti futbolcular ileri cok fazla cikiyorlar kontra atak olayi etkiliyoır goller genelde kontralardan gelebiliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...