Zegna Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 arkadaslar LIG basliyor ilk mac cok onemli kazanmak zorundayiz, diger takimlara gore daha bi bizim disimize gore rakip ilk macimiz. mutlak kazanmamiz gereken maclardan birisi. kisisel tercihlerinizi iyi ayarlayin. kendini yorma secenegine hayir diyin mevkinizin durumuna gore IYI yapin ayarlamalarinizi. [ Mesaj 20 Eylül 2007, Perşembe - 18:38 tarihinde, Zegna tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 ben sağ bek diilmiydim ya? o diil de taş gibi stoper olmuşum güzel olmuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 deniyoruz abi iste hazirlik maclari vs xD defansimiz iyi nazar degmesin yer tutmalar arttimi baya guzel olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 o diil de neden 3 5 2 oynuyoz koç. taktiğe karışmak gibi olmasın tabi bi de :) dünyada 3 lü defans oynayan takım kalmadı ya. yine de koç sensin. sen biliin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 3 5 2 ne zaman oynadikki? cok az oynadik 3 5 2. 3 4 3 oynadik onceki sezon bu sezon yeni motorla degisti hersey. 2d izleyemediginiz icin anlatmak zor burdan. 3 1 2 2 2 tarzi bi dagilim filan yapiliyor bu motorda ve is yapiyor gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 ilk onbirden baktım orda 3 5 2 gösteriyodu. tabi muhakkak gerçekteki gibi olmayacağından maç motoru da nasıl çözülcekse öyle oynamak daha güzel. her şey pati fc için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 güç 8 hazırlık macında kendını yorma secme olmadan 20% kondisyon gitmiş. bir gun demekki kondisyona gidicek her mactan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Kondisyonu %90ın üstünde tutmak lazım di mi? Boşu boşuna kondisyon vermeyelim de. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 90 in altina dustugunde skill atlarken penalti aliormussun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Şimdi Cem Büberi inceledim bi Pas dağıtımı açısından 13 kısa pas la yeterli olacak .. ve Top Çalma ve Yer tutması var buna nazaran .. Şimdi Cem büberi .. biz DMC (ön libero)ye çeksek .. 3 lü defansın önünde hem ortadan gelen akınları keser.. hemde ortasahaya top taşır .. Emre söylüodu (zegna) sen takımın ortasahasının beynisin die ben ortasahanın ortasında kalsam ... Efe Biryol neden AMR de onu anlayamadım onu direk MR ye çekip Amc de batu sönmezi tutsak .. kısacası 3-1-3-1-2 gibi bi sistemle çıksak daha verimli oluruz diye düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 ayberk ak ve ali erim ileri forvet ben amc olacagim, golculuk 12 olmasi bisiyi degistirmiyor amc ler cok fazla ceza sahasina giriyor ve orda golculuk ıse yariyor sonucta. guc antremanlari bittikten sonra kisa paslar ve oyun okuma yer tutma kasarsam iyi bir amc olurum. hem asist hem gol acisindan forvetlere destek olur. efe biryol u amr de denedim hazirlik maciydi, DMC olayina bende katiliyorum cok efektif olacaktir cem buber top calma ve yer tutma kasmaya baslarsa sahane olacaktir. yalniz tam orta sahada tek MC ile olmaz wingerlardan birisini ortaya almam lazim diye dusunuyorum.. mesela bu mac DMR olarak denicem efe biryolu ve batu aydogduyu. cunku mac motoru cidden cok degisti futbolcular ileri cok fazla cikiyorlar kontra atak olayi etkiliyoır goller genelde kontralardan gelebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 bu arada yeni mac motoruyla beraber, MEVKI tecrubeleri sifirlandi, yani orta sahada oynayan birisini DMC ye alirsam sorun olmuyor ne sizin icin be klup icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Ali Erim ilişkilere bakmıyor morali bile düşmüş adamın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 takıma yeni gelen 2 kişi patiden mi? eğer öyle ise bir zahmet ilişkilerine el atsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 tamamdir zeg ben kasar dmc olurum. yalniz biraz zaman lazim once guc u arttirmam lzm (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 deniyoruz abi bakaicaz durumlara guc ver sen simdi. mac ortada geciyor bu arada ama bizim defanslar uzun pasla top cikarmadigi icin sıkıntı cekiyoruz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 1 - 0 dan 2-1 one gectik. goller cem buber , efe biryol. ikiside orta saha. yeni motorun olayi bu iste :) işallah aliriz 3 puan onemli mac cok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 kisisel terchiler yakiyor bizi. batu aydogdu kullaniyor penalti noktasi uzerinde 4 tane futbolcu var bizden ve boslar, batu topu on direge atti ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 pasha cem buber sendin dimi, manyak dmc oynuyosun neler kritik pozisyonlar kurtardin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 efe biryol un sag kanattan guzel pasina ceza sahasi icinde ali erim tamamliyor GOOOOOOL :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 batu sonmez yeni AMC mevkine alismaya calisirken topu onunde buluyor ve vuruyor direkten donuyor FAKAT ALI "GOL BENIM ISIM" ERIM tamamliyor :) gol! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 ali erim costu bir kere, hat trick yapiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 77:40': Emre Cömert bugün gerçekten şahane oynuyor! NE SANDIN YAPRAĞAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 olm cons, adamlarin 10 numarasi baya iyi bi forvet, felc ettin adami izliyosa klavyeyi kirmistir :p bu takim bizle denk skil olarak eger kaybetseydik bu maci zaten feci zorlasicakti isimiz cunku zaten 3 tane super takimn var onlardan puan almamiz zor ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 batu aydogdu match of the man oldu. 44 pasta 33 isabetli pas yapmis adam, dinamo gibi. kisa pas oyun okuma arttiginda daha da kral olcaktir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar