Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik FC

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ahaha Sezon bitmiş bir üst lige yükseldik. Yeni grubumuza bi bakıyodum PFC duruyo orda :D

Averaj takımı I.Y. Sivas ın defans oyuncusu Umut Bayerden sevgilerle :D PFC de yer varmı acep transfer edilsek hoş olurdu :D:D:D

Not : Bir daha baktımda iki tane bot takım var listede. Birisi biz I.Y. Sivas diğeri Gaski Sivas ahaha.

[ Mesaj 11 Eylül 2007, Salı - 00:09 tarihinde, NeroWarden tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Bu sezonki kupanın en iyi oyuncusu "Ali Erim" seçilmiş, tebrik ederim xD

Ayrıca güç verin abi, biz de haftada 3 gün veriyoruz. 1 ay boyunca da vericez sanırım...
Mesaj tarihi:
sali cuma pazar guc antremani abandik, bir an once kasmak lazim guc olayini, cunku guc u dusuk oyuncular ikinci, yari oyuyndan dusuceklermis filan fena yani.
Mesaj tarihi:
onder efsun kimdi fede mi? fede haftada 2 gun eglence antremani vermene gerek yok bosa antreman kaybediyorsun ben ayda 1 kere hatta 2 ayda bi kere veriyorum sorun olmuyo onu duzelt abi.
Mesaj tarihi:
Hazırlık maçlarında değil galiba. Lig ve kupa maçlarında kendini yorma ile oynayan, ya da 60 dakika altında oynayan tecrübe penaltısı alıyor. Hazırlık maçlarında 1 dk. oynayan bile diğerleriyle aynı tecrübeyi alıyor diye biliyorum ama emin olmadığım olaylardan biri. Yabancıların adaptasyon alma olayıyla karıştırıyor da olabilirim...
Mesaj tarihi:
su antremanlarinda eglence veren arkadaslar bosa antremean kaybedıyorsunuz ayda 1 kere versenız yeter.

duzeltin onlari aloooooooooooooooooo :p
Mesaj tarihi:
aragorn stad buyultmek ortalama taraftara etki ediyormu?

cunku mesela bizim stad 20k kisilik ama ortlama taraftar 15k civari, yani buyultmek lazimmi.
Mesaj tarihi:
Abi ortalama taraftara bakma. Zamanında taraftar olayını düzeltmeden once (hatırlarsan gecen sezon basında taraftarlara bir ayar verdiler) ve biz C liginde oynarken (stadımız küçükken yani) az sayıda taraftar geliyordu. Yeni yeni o ortalamayı yükseltiyoruz bu yüzden. Sen taraftar sayısına bakacaksın. Taraftar sayısı + 5k kadar yapabilirsin bence. Ben 36k yapıyorum, nasılsa ilerde büyütücez, paramızda vardı büyüttük. Ama para harcamak istemiyorsan 30k da gayet yeterli olur.
Mesaj tarihi:
anladim.

bu arada guc ler iste 8 10 olana kadar guc veriyoruz haftada 3 gun, daha sonra yer tutma ve kafa filan kasariz.

artik korner morner olmaya basladi cunku :)

defanslar yer tutma kafa fılan verir
Mesaj tarihi:
kişisel seceneklere bir suru sey eklenmiş?

bide maclarda abarti kondisyon mu kaybediyoruz artik.
20% falan kondisyon gidiyor hazırlık macında. 1 gunu ful kondisyona ayiriyorum
Mesaj tarihi:
dregoth bilemiyorum onu, kondisyonun %90 in altina dusurmeden kas ama.

ged evet mac motoru yenilendi daha cok kondisyoın gidiyor artik ve Guc ile alakali.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...