Zegna Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 yeni mac motoru, yeni tercihler. ve gene en zor gruptayiz. biraz daha sık girmeniz gerekicek oyuna bu sezon :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Mevki antrenmanı gerekli mi? Yani kaç kere forvet koymak lazım antrenmana :) Bu arada PFC'ye başarılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 bildigim mevki idmani cok gerekli degil, futbolcuyu o mevkide oynattikca yerlesiyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Su kisisel tercihler icin .. Tüm takımın her bireyi için neler yapmamız gerektiğini bi yazarsak sewinicem kornerde nerde duracağı vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Ahaha Sezon bitmiş bir üst lige yükseldik. Yeni grubumuza bi bakıyodum PFC duruyo orda :D Averaj takımı I.Y. Sivas ın defans oyuncusu Umut Bayerden sevgilerle :D PFC de yer varmı acep transfer edilsek hoş olurdu :D:D:D Not : Bir daha baktımda iki tane bot takım var listede. Birisi biz I.Y. Sivas diğeri Gaski Sivas ahaha. [ Mesaj 11 Eylül 2007, Salı - 00:09 tarihinde, NeroWarden tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Geçen sezon da iki tane Silifke takımı vardı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 guc u stamina olarak degistirmisler , baya lazim olacak olmadi haftada 3 gun guc antremani koyalim ne diyosunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 uber olur. bide onu kasmakla zaman kaybetmeyelim (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Bu sezonki kupanın en iyi oyuncusu "Ali Erim" seçilmiş, tebrik ederim xD Ayrıca güç verin abi, biz de haftada 3 gün veriyoruz. 1 ay boyunca da vericez sanırım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 sali cuma pazar guc antremani abandik, bir an once kasmak lazim guc olayini, cunku guc u dusuk oyuncular ikinci, yari oyuyndan dusuceklermis filan fena yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Oyun Okumayı Pazartesi Salı Perşembe Cuma yada Pazara alabilirmiyiz Yani Cumartesi yada Çarşamba dışında bi güne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 onder efsun kimdi fede mi? fede haftada 2 gun eglence antremani vermene gerek yok bosa antreman kaybediyorsun ben ayda 1 kere hatta 2 ayda bi kere veriyorum sorun olmuyo onu duzelt abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 aragorn bisi sorucam yeni motorda, hazirlik maclarinda kendini yormayi secen tecrube alamicakmi? oyle bisimi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Hazırlık maçlarında değil galiba. Lig ve kupa maçlarında kendini yorma ile oynayan, ya da 60 dakika altında oynayan tecrübe penaltısı alıyor. Hazırlık maçlarında 1 dk. oynayan bile diğerleriyle aynı tecrübeyi alıyor diye biliyorum ama emin olmadığım olaylardan biri. Yabancıların adaptasyon alma olayıyla karıştırıyor da olabilirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 serbest vurus korner faul filan super olmus yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 su antremanlarinda eglence veren arkadaslar bosa antremean kaybedıyorsunuz ayda 1 kere versenız yeter. duzeltin onlari aloooooooooooooooooo :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Zegna maçtan fazla para gelsin diye stadı 32k yaptım, haftaya da 36k olacak xD İnşallah lig maçlarında da ilgi yoğun olur da iyi para kaldırırız maçlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 şimdi gördüm. eğlenceye düşkün bi insanım abi ben. kız filanda bol oluyo. ehehe düzeltiyorum koç ok. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 aragorn stad buyultmek ortalama taraftara etki ediyormu? cunku mesela bizim stad 20k kisilik ama ortlama taraftar 15k civari, yani buyultmek lazimmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 son maç döktürmüşüm ama yetmemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Abi ortalama taraftara bakma. Zamanında taraftar olayını düzeltmeden once (hatırlarsan gecen sezon basında taraftarlara bir ayar verdiler) ve biz C liginde oynarken (stadımız küçükken yani) az sayıda taraftar geliyordu. Yeni yeni o ortalamayı yükseltiyoruz bu yüzden. Sen taraftar sayısına bakacaksın. Taraftar sayısı + 5k kadar yapabilirsin bence. Ben 36k yapıyorum, nasılsa ilerde büyütücez, paramızda vardı büyüttük. Ama para harcamak istemiyorsan 30k da gayet yeterli olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 anladim. bu arada guc ler iste 8 10 olana kadar guc veriyoruz haftada 3 gun, daha sonra yer tutma ve kafa filan kasariz. artik korner morner olmaya basladi cunku :) defanslar yer tutma kafa fılan verir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Ben 4/15/3 ten beri karaktere yetenekler 0 olduğundan dolayı fitness falan hiç olmadan direk antreman veriyorum. Ancak daha hiç yetenek alamadım? Bu normal midir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 kişisel seceneklere bir suru sey eklenmiş? bide maclarda abarti kondisyon mu kaybediyoruz artik. 20% falan kondisyon gidiyor hazırlık macında. 1 gunu ful kondisyona ayiriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 dregoth bilemiyorum onu, kondisyonun %90 in altina dusurmeden kas ama. ged evet mac motoru yenilendi daha cok kondisyoın gidiyor artik ve Guc ile alakali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar