fede Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 kız teklifimi reddetti. moral yerlerde. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 peki kafa çalışalım bakalım. bi de kondisyonu yüzde 100 de tutmak için nasıl bi program ypamak lazım? tek gün 3 tane kondisyon koysam c.tesiye mesela olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 kondisyon 90 % altinda train etmek iyi deildi diye hatırlıyorum. 3 kere arka arkaya koyarsan 8 + 10 +12 getirir. pek iyi olmaz bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 gelecek sezona umutla bakıyorum,çıkalım artık diyeceğim de sanırım da yine çekişmeli olacak gibi görünüyor.bu arada ne zaman başlayacak tam oalrak,siteye baktım göremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 valla dusecegimiz gruba bagli. bu sezon en guclu grup b-2 yani bizimkiydi hatta superligden daha cok heyecanliydi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 bu arada copycat ten haberi olan yokmu? girmiyor hic tatilde galbada morali %40 lara dusmus.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 diğer konuyu arayip bulması zor geldi. ufak bir sorum var şimdi mesala ben takım antremanı olmayan pazartesi 3 kere arka arkaya top sürme veriyorum. 3 kondisyon harcıyorum buna ve aldigim skill 75% i diyoruz.(atiyorum 75 100 125 aldik arka arkaya bonuslu yani) takimla calişssam 100 133.33 166.6 alicam. ama zaten cogu zaman 2 skill arti kondisyon calısmak durumunda kaliyorum 90 altina dusmesin diye. yani 100 +133.33 = 233.33 aliyorum oysa direk her gun 3 tane arka arkaya versem 300 skill point alicam?? ve daha az kondisyon kaybim olucak. ama takımla birlikte 6 kondisyon harcıycam ve bir sefere fazladan kondisyon antremani koymak zorunda kalicam. bazı durumlarda takımdan bagımsız calısmak daha karlımıdır yani , var mi araştırmasını yapmış olan?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Son maçta ata SK'yı yenersek cümbüşü görün o zaman xD Belki sinirine hakim olamayıp, takımı bile kapatabilir. Cruyyford takımı kapatmasa, şampiyonluğun en iddialı ekibi biz olacaktık, ama hıyarlık yaptılar işte, neyse bir dahaki sezona artık. RMK ile anlaştık, onlar Onur Torunu oynatmayacak, ben asist kralı olacam, bunun karşılığında ata SK'yı yenecez :P Bu arada dua edelim de lige bot takımlar gelsin, Fenerbahçe, Yansıııı, Bursa ya da A.K.İ.Y gibi takımlar gelirse fena olur xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 gruplar aynenmi kaliyor? sifirdan tekrar dagitilsa daha guzel olmazmi yahu, hep ayni takimlarla mac sux :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 batu aydoğdu kimdi? ilişkilere baksın biraz pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 batu aydogdu copycat , tatilde galba o ya :/ morali yerlerde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Daha yeni kaydoldum da girebilmek için ne kadar beklemek lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 biraz gec yolluyor maili. bu arada arkadaslar yeni mac motorunda guc baya onem kazanmis, guc ne kadar fazla olursa o kadar az kondisyon kaybi vs. vve gucu az olan oyuncular 2.yari oyundan dusuyolarmis yorulup.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Benim takımdaki Murat Tan'a bak abi. Beğenirseniz güzel bir fiyata verebilirim. Takımdan 6-7 ye yakın oyuncu göndericem, başka mevkiilere de ihtiyaç olursa söylersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 sizin gondereceginiz adamı niye alalım aga. daha iyisini alırız basarız parayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 takim atnreaminda degisiklik yapildi, yer tutma ve oyun okuma eklendi. yeni motora isinmaya baslamak lazim xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Takıma biraz göz atmamız lazım .. Bizden sonra kurulan takımlar dahil bizi geçebiliyor sorunumuz Transfer etmemiz değil ama Paticik'e bağlı kalındığı için ilgilenmeyen arkadaşları vs takımda tutuyoruz yazık oluyor allah sonumuzu hayır ede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 aga siz bilirsiniz, biz teklif yaparak görevimizi yerine getirdik, alırsınız almazsınız sizin bileceğiniz iş. Ben kaliteli elemanları ucuza bırakacaktım, ama paramız var, aldık mı bir kereden en kalitelisini alalım diyorsanız eyvallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 trasty suan batu aydogdu (copycat) disinda ilgilenmeyen yok, copycat te zaten apticige ve msn e de girmiyor tatilde buyuk ihtimalle. yeni sezona gelir yani kondisyonlarini ayarlamis sanirimda moral fena. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 zegna şu yorumları takım forumuna veyahut buraya toptan yazsana,okuyamıyoruz hiç birini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Hımm kaleci kasıyorum ben, kaleciniz olmak için kaç yetenek gerek =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 yedek kalecimiz yok istersen aliriz takima ama ilk 11 zor oynarsin xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charsi Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Zenga bende teklif yolladım bi bak istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 charsi oynayabilecegin takima gitmen daha iyi, yeni mac motorunda tecrube cok onem kazandi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Bu arada KISISEL TERCIHLERE bır bakınız, oyun acaip degisiyor beyler. B-2 grubu gene en kazik grup oldu fena yani haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar