Pyro Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 çarşamba veya cuma gününden birine orta antremanı rica etsem?
Zegna Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 degistiricem antremanlari 1 haftaya yazicam buraya yeni antremanlari. asil ne dicem, batu aydogdu 23 asistle asit krallligini garantiledi gibi bisi hehe galba sezon bitince para odulu alicak baya bi. en yakin rakibine 10 fark atmis adam. sol kanadin dinamosu yuru bea :D puan olayina gelince yaptiginiz pas isabetli pas vs hersey etkiliyormu o puanlari
Aragorn Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Tebrik ederim, gene beklenmedik bir sonuç daha aldınız. Biz RMK'yı 3-2 zor yendik, siz 4-1 yendiniz. Ama biz de sizi 6-1 yendik, nasıl bir iştir bu? Büyük ihtimalle, bu sefer sizle yapacağımız maç, son maç kadar kolay olmayacak. Biz de yarın skill bazında yıldız bir oyuncu transfer edicez inşallah. O gelince bi orta saha kalıcak zayıf ama ona da para kalmadı. Eldeki malzemelerden birşeyler yapmaya çalışıcaz bakalım, önümüzdeki sezona hızlı girmek istiyoruz. Tabi bunun için önce sizi yenmemiz lazım :)
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 bişey sorucam ben ayda 1000 dolar maaşım varken 17500 nası biriktiricem antrenörümü upgrade etmek için?
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 bekleyeceksin 17 hafta ya da zam talebi. bu arada beni kesecek bir eleman gelmiş ama vermem formamı, adamın dayanıklığı 0, o kasana kadar ben toplarım kendimi! ayrıyetten hala top sürme ve orta antremanı beklemekteyim bu hafta içersinde, tşkler.
aquila Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 valla baska takimlarla gorusmeler olmus senin icin...
Zegna Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 takim antremanlarini degistirdim. kontrol ediniz. bi sure boyle gidelim kanat defans ve forvetler bi tamamlasin istediklerini en azindan birazini.
Zegna Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 pyrocan fena adam degil o, bu arada skillerin birbirine cok yakin yani soyle diyim sana hatali kastigin icin boyle kotu oynuyosun sen. onlar bi 10 oldumu topluca ki sanirim yeni sezona 3 hafta var toparlarsin biraz. akarsin.
Zegna Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 arkadaslar son olarak yaptigimiz transferler icin acilan basliklara en azindan bir "wellcome" yazin bu kadar ayi olmayin lutfen :) mutlaka yazin herifler de mod a girsin :) adaptasyon icin turkiyeyi tanit secenegini unutmayin ve HERGUN. bu cok onemli yeni sezona yetismeleri icin, serefsizim max 3 gun girmeyenlere fena ceza kesecem :p
Jandor Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 sus sus c liginden amele takımı olarak yendik sizi 1-0 nihaha :P şaka tabi hazırlık maçıydı kasmadınız sizde öyle eğlenceli bir maç oldu tebrikler ;)
Zegna Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 genc yetenekleri surduk sahaya hazirlik macinda jandor. as kadro cikarsak 2 haneli rakamlar gorursunuz dsfdsf
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 yalvarırım birisi bana kapsamlı bi kondisyon tutorialı hazırlasın. sürünüyo sürekli ya.
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 zegnacım yeni kontrat teklif etmişsin teşekkür ederim haheh.
Zegna Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 mumu footstar topigi var bi tane orda yazişyo hepsi bakiver. 1 kondisyon nedir ya ehehe bu arada yeni oyuncu geldi takima 1 tane daha adaptasyonuna yardimci olun :)
GEd Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 gece hayatında aranıza alın yeni cocugu hehe hizli adapte olur
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 aha çok çapkınım her gece başkasıyla takılıyorum ondan olabilir 1 kondisyon. bütün antremanlarımı kondisyon olarak değiştirdim. 3-4 günümü yiyelim bari kondisyon 100 olsun. bi de son maç forvetler 10ar gol mü atmış ben yanlış mı görüyorum muheauhe
arcane Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Bot takımında ilk maçımda gol atmışım, 9 puan vermiş. :)
Zegna Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 saka maka bakin ciddi su yabancilarla ilgilenin yahu. bu arada 2 gun sonra bir MC ile anlasma sagliyorum galba, feci bi herif gerceklesince gostericem :)
arcane Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Dandik bir takımda stat kasmak mümkün mü?
Zegna Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 mumkun fazladan bonusu var ama takimdada takim antremani bonusu var. bu arada yokmu aranizdan takim acmak isteyen, bi tane alt yapi takimi acariz C liginde orayla ilgilenir o kisi hemde bizim takimda oynamayan kisiler orda oynayamaya baslar.
Jandor Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Abi bence maç yaptıkça antreman kaybediyorsunuz. Bu yüzden bence maç yapmaktan ziyade antremanlara bakmak lazım. Ben kendi takımımda kendimi oynatmıyorum :) 21 yaşındamı ne antremanlar %50 azalıcakmış. O yüzden 21 e kadar full antreman kasıp 21 den sonra maçlarda oynamak en mantıklısı bence. Yanlışmıyım yoksa?
slickers Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 maç oynadıkça tecrübe kazanıyorsun sanırıms
arcane Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 valla şahane olur biriniz bir alt yapı takımı kursa, benim gibi noobları bir çatı altında yetiştirse (tu)
Zegna Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 yanlissin cunku 20 golculugun varsa tecrubene gore etkiliyor o sen hic mac yapmadan 20 golculuk kasarsan o golculuk 10 gibi isliyor mac yapip 20 golculuk kasan adam 20 golculuk varmis gibi isliyor. bence alt kadro bi takim acarsa herkes oynar, yani benim icin hava hosta hangi birinizi oynatiyim
Öne çıkan mesajlar