Mumu Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 eh ya. pardon zeg uğraştırdım seni de mal mal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 zegna ne diyorsun ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 15 gunde bir yapiliyor slickers kontratlar daha yasin gec yani elbet yukseltirsin antrenorude oyle birsey yaparsam herkese yapmam gerekir senin gibi bekleyen bissuru kisi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 peki öyle diyorsan millet 2. 3. kademede ben daha 1de sürünüyorum :) saol yinede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 bu arada 70 kusur gundur ilişkilerine bakmayanlar var dikkat lütfen. 2 dakikanızı ayırıyorsunuz zaten şu oyuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 abi oyuna bakmiyolar, ben zorunda degilimki surekli bu adamlarla iliskimi yukarda tutmaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 ben artık en son ilişkide muameleyi ben yaptıysam hiç girmiyorum ilişkiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 hala eglence antremani verenler var aranizda saka gibisiniz :D vermeyin bosa antreman kaybi yahu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 yarin yansii macini alirsak 2.lige oturuyoruz. RMK da NOX u yenerse sampiyonluk bile olabilir? tercihlerinizi adam gibi duzenleyin lutfen. kendini yorma seciliyse kaldirin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 ozellikle defanslar top uzaklastirmayi secsin, mevkini koru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Hocam ne biçim temenni o öyle :( Siz inşallah Yansııı'yı yenersiniz. Biz sizin yenmenizi istiyoruz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 baskan bizimki temenni deil tahmin yani olabilite, illa yensin demiyoruz takima gaz vermeye calisiyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 ha bide harbiden eger insanlar dikkat etmemeye devam edicekse kapaticam takimi. bayiyo cunku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Hadi bakalım, gaza gelesiniz diye yenilicez yarın. Siz de yenin Yansıı'yı da boşuna yenilmiş olmayalım bari :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Cons said: ben artık en son ilişkide muameleyi ben yaptıysam hiç girmiyorum ilişkiye.mantıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 GOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 ayberk ak atti 1-0. bitsin boyle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 eh yedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 şükrü naaptın şükrüüü 71:02': Top İbrahim Balaban kontrolünde saha dışına çıktı... 71:02': GOOOOOOL Yansııııı attı!! Direğin dibinden ağlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 satmış maçı bariz 2-1 geri düştük olaya gel 75:30': İbrahim Balaban köşeye uçuyor ve neredeyse imkansız bir kurtarış yapıyor! Aman Tanrım.. ne kurtarış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 bu nasi bug abi lol 71:02': Top İbrahim Balaban kontrolünde saha dışına çıktı... 71:02': GOOOOOOL Yansııııı attı!! Direğin dibinden ağlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 86:47': Emre Yeniçeri topu kontrol ediyor. 86:47': Emre Yeniçeri, Ayberk Ak'a kadar geri pas atıyor Başkan beni nerde oynatıyorsun ya? euhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 87:19': Cem Büber topu ayağına alıyor 87:19': Cem Büber, Ayberk Ak'a kadar geri pas atıyor bi macta bu kadar bug fazla :) kontra atak bile olsa forvetler hep ilerde kalmiyo mu? nasi istir bu ya ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 oyle yazdigina bakmayin. 2 gol cok beles olmus onder efsun topu kaptirmis ceza sahasinda adamda vurmus gol olmus. yazik valla iyi oynamisiz ama. nox sampiyon olur artik tebrikler aragorn xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Sağol hocam, matematiksel olarak garantileyemedik ama Yansıı maçından sonra belli olur herşey. Bu maçı yenemeseydik çok zora giricekti ama. Yazılanlardan anladığıma kadarıyla sizin de revizyona gitme zamanınız gelmiş sanırım. Aktif olmayan oyuncuları satıp, yerine kaliteli oyuncular transfer edin bence. 1-2 kişi için, diğerlerinin hevesi kursağında kalmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar