Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik FC

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
forvetim ve özellikler ;

Hüseyin Kurt (29907)

Golcülük 12
Teknik 4
Top Sürme 2
Oyun Okuma 1
Uzaktan Şut 1
Hız 10
Dayanıklılık 5

falan filan 19 yaşındayım alın beni yedek yapın para kazanırım hiç olmazsa. bi de düzgün antremanla iyi de gelişir diye umuyorum.
Mesaj tarihi:
Neyseki kupada human takımla oynamıyorsunuz, bu morallerle işiniz zora girerdi.

Ligde de RMK, Yansııı'dan 500k ya Rıdvan Aydemir'i transfer edicek. İkinci yarı çok heyecanlı olucak harbiden, bir de kupa var, hadi bakalım (:P)
Mesaj tarihi:
Hocam Rıdvan dünyadaki en verimli ilk 5 oyuncu arasında, efektiflik %82 civarında adamın. Hem de çok aktif biri, bir oyuncuda alınması için gereken tüm nitelikler var yani. Ben de şöyle 1.5m civarı olsa ben de talip olurdum valla 8-)
Mesaj tarihi:
Oha :D
Okan senin paticikde ne işin var
ahahah
vay be ofansif ortasaha olarak transfer ettiğim adam patiden çıktı :P

herneyse aragorn ama belli olmaz bu maç motoru sürprizlerle dolu :) belki bizde birşeyle yapabiliriz
Mesaj tarihi:
Ahah hocam esas sen nerden çıktın :D. Gerçi kullanıcı adından çakmalıydım durumu ama heh :). Yeni kontratım için teşekkür etmemiştim bu vesileyle teşekkür edeyim eahe :).
Mesaj tarihi:
Hocam, söyleyeceklerim büyük konuşmak gibi değerlendirilmesin de, maç motorunun sürprizlerle dolu olduğu tarih biraz mazide kaldı galiba ya. Yeni maç motoruyla +15 maç yapıldı, bu süre içerisinde motordaki bazı saçmalıklar da giderildi, yani yeni motor tecrübesizliği birçok kulüp için bitmiş durumda.

Yarın ki maç için tekrar başarılar diliyorum, ayrıca şike teklifinizi de basına sızdırıcam bir ara >:D<
Mesaj tarihi:
100-82-100'ün takım antrenmanında daha fazla getiri sağladığını duydum, yarınki maçta kadroda olmadığım için deneyeyim dedim :) onun için kondisyon 90 altında.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...