slickers Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 neyse doğal bi sonuç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 direk gg olup üstüne bir de göt olduk sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 vay be dağılmışız resmen. kaleci 1 puan almış. bence bütün suçu kaleciye atalım sonra bu maçıda unutalım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 istifami yarin zegnanin masasina birakip kopruye gidicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 forvetim ve özellikler ; Hüseyin Kurt (29907) Golcülük 12 Teknik 4 Top Sürme 2 Oyun Okuma 1 Uzaktan Şut 1 Hız 10 Dayanıklılık 5 falan filan 19 yaşındayım alın beni yedek yapın para kazanırım hiç olmazsa. bi de düzgün antremanla iyi de gelişir diye umuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 bot takimdamisin mumu? oyleyse ayril takimdan 2k maasla kontrat teklif et pfc ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 abi maçta cok kötü oynadın demişsin takmışlar kafama yabancı defansı adım attırmamış benim yapcak bişeyim yok. çalışıyoruz işte skillere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 lol takilmak icin soyledim onu be ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 kezman gibi moralim bozuldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Neyseki kupada human takımla oynamıyorsunuz, bu morallerle işiniz zora girerdi. Ligde de RMK, Yansııı'dan 500k ya Rıdvan Aydemir'i transfer edicek. İkinci yarı çok heyecanlı olucak harbiden, bir de kupa var, hadi bakalım (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 500k abarti bi rakam bence o oyuncuya yaw, masallah iyi para var demekki rmk da :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 bot takimdayim zegna ama yalovaya gdiyorum yarin anca yapbilirim pspdeyim su anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Hocam Rıdvan dünyadaki en verimli ilk 5 oyuncu arasında, efektiflik %82 civarında adamın. Hem de çok aktif biri, bir oyuncuda alınması için gereken tüm nitelikler var yani. Ben de şöyle 1.5m civarı olsa ben de talip olurdum valla 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jandor Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Yarın aragornun takımıyla maçımız var. Bizede 6 atmazlar inşallah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Hocam, kupa maçlarında as kadroyla çıkıyoruz, bot olsa bile. Maçı hakeden kazansın, fakat olabilecek farklı bir skor için şimdiden özür dilerim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Aynı takımdayız Jandor, Okan Yıldırım ım ben :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jandor Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Oha :D Okan senin paticikde ne işin var ahahah vay be ofansif ortasaha olarak transfer ettiğim adam patiden çıktı :P herneyse aragorn ama belli olmaz bu maç motoru sürprizlerle dolu :) belki bizde birşeyle yapabiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Ahah hocam esas sen nerden çıktın :D. Gerçi kullanıcı adından çakmalıydım durumu ama heh :). Yeni kontratım için teşekkür etmemiştim bu vesileyle teşekkür edeyim eahe :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jandor Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Nedemek canım mezaramı götürücez parayı :) tüm kadroya dağıtıcaz işte kazandıkça ehehe. Bu arada şu kondisyonunu 90 altına düşürme yahu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Hocam, söyleyeceklerim büyük konuşmak gibi değerlendirilmesin de, maç motorunun sürprizlerle dolu olduğu tarih biraz mazide kaldı galiba ya. Yeni maç motoruyla +15 maç yapıldı, bu süre içerisinde motordaki bazı saçmalıklar da giderildi, yani yeni motor tecrübesizliği birçok kulüp için bitmiş durumda. Yarın ki maç için tekrar başarılar diliyorum, ayrıca şike teklifinizi de basına sızdırıcam bir ara >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jandor Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Ahahaha :D yapma aragorn ya aramızdaydı o :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 100-82-100'ün takım antrenmanında daha fazla getiri sağladığını duydum, yarınki maçta kadroda olmadığım için deneyeyim dedim :) onun için kondisyon 90 altında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Koz olarak elimde saklıyorum, kullanmam için hiçbir sebep yok şu anda. Elimdekilerle yerdekileri alıyorum zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 2 golümü çakmışım yine hayırlı olsun xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 gecen sezonun kupa sampiyonu geldi kupa turlarinda iyimi. ne sansliyiz ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar