Zegna Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 ehaehu, soyadini biraktik adimizi aldik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Ayrıca takımda bireysel değer olarak Fistan ve Zegna (emre yeniçeri)'den sonra en yüksek değere sahip oyuncuyum.. Ortasahanın göbeğinde oynamama ramen 6 gol 3 asist 1 MA yla oynuorum. Maaşlar neye göre belirleniyor onu sorucaktım. Takım içindeki en düşük maaşı alan oyuncuda benim .. Neye göre belirliyoruz bunları bi sebebi varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 maaslar kafama gore belirleniyor en dusuk seninki olmamasi lazim ama kac aliyosun sen? ayarlariz onu ya muhim degilde takim devamli zarar etmeye basladi sorun orda hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Bi ara kendine 20k weriodun =) e bi zahmet yok be şikayetçi diilim durumdanda soriyim dedim .. 7500 mu ne alıyorum ilk 11 dekilerin arasında en dusuk benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 ee olcak o kadar kendime :) ayarlariz maaslari ilk 11 de en dusuk benim dedigin 500 azmis, hallederiz xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 tüm takımın maaşlarını bir elden geçir hazır el atmışken zegna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 elden gecir derken? zam yapamam yani her hafta - ye dusuyo klup suan. RMK beraberliginde maas + 5k prim verdim , daha onceden maaslarınız dusukken hep 10k prim veriordum ama baktım olmicak mecbur kaldik dusurmeye. [ Mesaj 17 Ekim 2007, Çarşamba - 14:12 tarihinde, Zegna tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 bişey sorabilir miyim gold üyelik alırsak, takım sahibi olabiliyoruz değil mi? oyunculuğa devam ediyo muyuz peki istersek? yani takim sahibi olup kendi takimimda top oyniyabilir miyim? ayrica mesela kulüpler parayı nasıl kazanıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 trasty den sonra en değerli benim, benimde maaşım herkesten düşük trasty le aynı. YÖNETİM BU DURUMA BİR ELAT. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 evet mumu takim sahibi olabiliosun ve futblolcu olarakta devam ediyosun menajer oyuncu yani. takimlar nasi para kazaniyor sponsordan haftada biraz bi para geliyor maclardanda hasilati paylasiyorsun karsi takimla. stad bakim masraflari + oyuncu giderleri her hafta eger prim verdiysen maca + primler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 maşşlar ve oduller - 301k stadyum masraflari - 90k diger giderler - 5k gelirler - 69k sponsor maca gore - 60 80 arasi mac hasilati. her hafta zarar yani hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 oha mac hasilati stadyum masrafindan dusuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Ben kimsenin düşsün yada artsın demedim sadece bi denge bulunsun oyuncular arasında herkes eşit olsun demek istedim .. Bu 50 tür eleman transfer eden takımlar hangi bütçeyle yapıo peki ? Birilerine danışsak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Hocam, al-sat yaptık zamanında ve yapmaya devam ediyoruz. Kaliteli serbest oyuncuları, seni yıldız yapacağım vaadiyle kandırıp güzel paralara satıyoruz. Gelirler çok komik olduğu için, oyun insanları bu tarz etik olmayan davranışlara sürüklüyor. Siz de al-sat yapmadığınız için ekonominiz iyice düştü. Ayrıca maç hasılatı sadece dostluk maçlarında paylaştırılıyor hocam. Lig maçlarında, sahasında maç oynayan takım alıyor hasılatı. Ki 28k seyirci geliyor B liglerinde, bu da kendi evindeki maç başına 280k gelir demek, yani 2 haftada bir kendi evinde oynadığın için, haftalık gelirin; Bilet (140+70) + Sponsor (70) = 270k gelir oluyor haftada. Giderlerin yanında hiçbir şey tabii ki, beleş oyuncu alıp parayla satmadan ekonomi ayakta durmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Duyuomusun soyadı haini =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 duyuyorumda, biz o işe yeni basladik ve eskisi gibi degimis artik futbolcu satişlari vs. aldik iste 4 5 kişi şi,mdilik gelisiyorlar, satabilirsek saticaz ilerde. 2 sene kontrat imzalattim hepsine.. 3 yabanci 2 turk, daha gelen olursa alicam zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Hocam takımda bir tane FS-silver olsun, scout yapın işte. Zamanı olan adam var mı takımınızda bilmiyom ama, benim takımda 11 tane farklı milletten insan var, foruma bi yazıyom şu mevkiye adam lazım diye, 4-5 tane adam buluyolar. Yabancıların böyle bir güzelliği de oluyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2007 yok abi bildigin cimri bu pfc nin oyunculari ehueuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Beyler bu arada FS menajerleri buluşma yapıyor Ankarada, 7-8 civarında menajer katılıcak, aranızda katılmak isteyen olursa buyursun. Bu arada referandum da var Pazar günü, onu da unutmayın :D Yer: Gima önü Saati: 12:00 Burada buluşup, bir cafeye gidip birşeyler yiyip içicez. Daha sonra maç saati, bir internet cafeye gidip maçları izleyecez. Tam bilmiyorum ama maçlardan sonra dağılırız heralde. Tanışma amaçlı bir buluşma, daha sonraki buluşmalarda halı saha maçı gibi şeyler ayarlayabiliriz. Katılmak isteyenler, Hasan hocaya bildirsinler lütfen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 yeni gördüm rmk istanbul maçında coşturmuşum. deplasmandan puan çıkarmışız güzel olmuş. çıkarız gruptan işalah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 selam ben asistan menajeriniz sdfkjdsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 pasta isterim antremanda yine doğum günümmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 oba yansı berabere kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 nox sampiyon olur, bizde 2. oluruz gibime geliyo hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Hakeden kazansın hocam, biz yakınız gibi duruyo şu anda ama önümüzdeki 2 haftada herşey netleşir. Liverpool'u yenemeyen Yansıı, bizi nasıl yener gibi bir mantık olmuyor yani yeni motorda, herşey olabilir, fark da yiyebiliriz. Ama Yansıı pek sallamıyor oyunu, geçen sezon da öyleydi, antrenman kasıyolar deli gibi. Efektiflikle başarı olmuyo hocam demesi lazım birilerinin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar