Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2007 Avrupa Basketbol Şampiyonası

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Tanjevic'in rotasyonu beni deli ediyor.Sahadaki adam tam iyi işler yapmaya başlıyor,bir havaya giriyor hemen kenara.

Artı bu takımın hücumda hiç mi oyunu olmaz anlamadım.İkili oyun yok,Mehmet ve Hidayet'ten yeterince faydalanılmıyor.Top çeviriliyor çeviriliyor en sonunda top birinin elinde patlıyor ve hücumdan boş dönülüyor.

Ortada bir çaba,çırpınma var ama sanki boşa kürek çekiyorlar.

[ Mesaj 09 Eylül 2007, Pazar - 11:58 tarihinde, lucretia85 tarafından güncellenmiştir ]

[ Mesaj 09 Eylül 2007, Pazar - 11:58 tarihinde, lucretia85 tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
dün gereksiz değişimlerden kaçındı adam ilk çeyrek sadece 2 oyuncu değişti galiba onlarda son dakkalarda. maçın genelinde de fazla kurcalamadı takımı zaten. ama hep dikkatimi çekiyo uzun zamandırr bu adam nerde mola alacağını ya bilmiyo ya da bilerek almıyo takımın kendi kendine toparlanmasını bekliyo.
Mesaj tarihi:
ben milli takımlara yabancı teknik direktör olayına karşı bir insanım. ama tanjevic'e özel olarak karşıyım. ulan bi de fenerin başına getirdiler bunu ey yarabbi. federasyon kör müdür nedir anlamıyorum ki rezil etti takımı herif. kim iyi oynamaya başlasa alıyor kenara. dün ermal berbattı, rezildi. adam 4.(3 de olabilir) faulunu yaptı, gitti memo yu çıkardı ermal oyunda kaldı. lan git alla aşkına ya sakat mısın nesin dedim yani.

[ Mesaj 09 Eylül 2007, Pazar - 12:32 tarihinde, Deacon tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Bu maç hakikatten bogdan tanjevic'in tam olarak batırdığı maçtır.Bu adamın fenerbahçe'nin koçu olması , ya da yabancı olması bana göre kesinlikle kusur değildir.Bunu yapan başka koçlarda var bunlar çok önemsiz .Ancak dün geceki maçta takım süper giderken ermal ile ender'i alıp bütün uyumu bozması sonucunda gelen rezalet tamamen bu adamın hatasıdır.
Mesaj tarihi:
umudun yoksa onurun için oynarsın -bogdan tanyevic

görcez bakalım, hala neyi görceksek

[ Mesaj 09 Eylül 2007, Pazar - 18:02 tarihinde, bya tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
ilk çeyreği italya karşısında 29-15 önde geçtik. hiç beklemiyordum. inşallah böyle devam edip erkenden koparırız maçı ama bellide olmaz bizim işimiz
iyi başladık bari italyayı yenelim:)
daha önce bu konuda bi yerde italyayı yenemeyiz 49u bile zor geçeriz demiştim döt olma yolunda hızla ilerliyorum :))))

[ Mesaj 10 Eylül 2007, Pazartesi - 17:54 tarihinde, hoccemama tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
yok yok bu tanjevic piçin önde gideni.

Fark kapanıyor,Mehmet 3. faulunu alıyor.bu itse gidip Hidayet ve Engin'i kenara alıyor,2 sayı İtalya önde...

Cidden baydı bu adam ...

edit: ya son dakikalar,geridesin gemiş Ender'i oyuna alıyorsun.Ya nasıl bir zihniyet bu ya. 4. periyot şöyle 20 sayı falan,temiz bir rezil olalımda siktir olup gitsin.

[ Mesaj 10 Eylül 2007, Pazartesi - 18:48 tarihinde, DarKRideR tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Sipru cinslik cikardi izleyemiyorum maci ama boxscore takip ederken sitede yine 3. ceyrekte ne diyecegimi sasirdim...

Ayrica Hidayet daha ne yapsin? 0 assistle baska bir maci daha geride birakan point guardimiza da selamimi bir kez daha icten dileklerle yolluyorum
Mesaj tarihi:
öyle sevindim ki nedense.

gitsin artık şu Tanjevic,mümkünse Fenerbahçe'de atsın takımdan açıkta kalsın şerefsiz.

bu takımdaki tek suçlu tanjevic denen dönme.Takım harika başlıyor,birbirleriyle uyumlular,atıyorlar ama daha maçın 4. dakikası,hoop eli en sıcak adamı dışarı alıyor tanjevic.

Öne geçmek kıçına batıyor sanki,güzel oyun kıçına batıyor sanki.

sanki sürekli aksiyon istiyorda farkın açılmasına izin vermiyor,hatta geriden gelmek istiyor.Garip bir beyinsizlik bunun ki anlayamıyorum artık.Bu adamla Japonya'da o başarıyı yakalamış olamayız,başkası falan mı talimat veriyordu takıma nedir ya...

[ Mesaj 10 Eylül 2007, Pazartesi - 19:45 tarihinde, DarKRideR tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Kazansaydık pek bir şey değişmezdi ama moral olurdu en azından.Hücum organizasyonları gerçekten berbat hatta organizasyon yok doğaçlama şeklinde oynuyorlar.
Hidayet çok çırpındı gerçekten ona üzüldüm.Sadece bir kişi daha yardım edebilseydi hücumda maçı kazanırdık.
  • Yeni Oluştur...