jonywayt Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 bosver ozaman keyfıne bak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 hadi bismillah şu maç şöyle çifte kıyak yaşatsa takımlarımız bize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 İtalya'dan takım nasıl olunur dersi veriliyor adeta,maç başından beri takımca direniyorlar Litvanya'ya,belki kazanacaklar. İtalya'nın kazanması bizim için kötü gerçi ama neyse,izliyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 turnuvadaki en iyi oyunumuzu oynuyoruz,tanjevic'in karışmaması sayesinde.umarım böyle devam eder. Bu Slovenlerde okunmuşmudur nedir bakmadan atıyorlar giriyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Karışmaması mı... Hedo çıkıverdi en iyi oyununu oynarken. İlginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 1. çeyreğin sonunda yazmıştım onu,3 dakika daha sabretsem demek ki üstte mesajda küfür görecektiniz. Şerefsizin oğlu başladı yine salakça şeylere,yine batmaya başladı takım. O değil maçın sonuna uzun kalmayacak takımda 3'er faul Ersan ve Ermal.Ersan'da çok iyi başlamıştı şanssızlık cidden onunki de. edit:kaya da 3ledi [ Mesaj 08 Eylül 2007, Cumartesi - 23:05 tarihinde, DarKRideR tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Bu turnuvada bir tek maçta bile ilk yarının sonu gelmeden iki uzunumuzun 3lemediğini gördünüz mü? Bu arada serbest atışlr yine ne akdar kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 artık allah bozmasın değil tanjevic bozmasın diye dua ediyorum. çok güzel olmasa da iyi oynuyoruz,yine taktiksel olarak çok zayıfız,yine işler kişisel yeteneklerle gidiyor ama güzel işte. GO TURKEY GO SİE TANJEVİC SİE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Hücum ribauntlarını bu şekilde alırsak maçın sonuna kadar çekişmeyi sürdürürüz. Umarım böyle devame der, İbrahim'in anlık üçlüklerine ihtiyacımız var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 bu oyunla bu iş yürümez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 bitti maç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 ender'in oyuna girmesiyle resmen takım bencilleşti.Ermal'in formda olmaması Slokar'in havaya girmesi ve tabii ki yine oyun anlayışıyla Tanjevic. Bu maç biter böyle çevirme şansı yok artık ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Hedo ve Memo enden her maç en 35 dakika bile oynamıyor. Bu Tanjevic'in aklına edeyim ben. Ben bu takımın 50 gün idman yaptığına inanıyorum arkadaşlar ciddiyim araştırılsın ne yapıyor bu herifler ne yiyor ne içiyor kimlerle düşüp kalkıyor. [ Mesaj 08 Eylül 2007, Cumartesi - 23:53 tarihinde, wizardofoz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 39-36'dan 40-57'e getiriyorsan maci, birak git o turnuvayi hayir fransa gelecek karsimiza daha, agzimizi tokatlayacaklar [ Mesaj 09 Eylül 2007, Pazar - 00:03 tarihinde, HellHound tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 ya su takımda vallahi 2-3 kişi dışında kimse formayı haketmiyo. milli takımda oynayacak adam değiller bunlar. moral bozmaktan baska bi işe yaramıyolar yemin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Fransa'da Tony Parker show bekliyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
babayigit Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Abi adamların alakası yok ya bu ne utandım resmen bu turnuvada takımımdan ya.Hidayet le Memonun allah belasını versin şerefsizler resmen turnuva bitsede tatile dönsek diye oynuyolar.Herkes yöel adam gibi mücadele eden kendini parçalayan yok ya.ARKADASIM KENDİNİ PARCALAYACAKSIN.Yoksa olmaz bu spor.Takım servisiyle giderken kendisi arkadan özel arabasıyla gelen heriften ne beklersin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Ender dışında herkes hak ediyor benim gözümde.Birde tanjevic orada olmayı hak etmiyor onu da unutmamak gerek. Sormamız gerek kendimize,turnuva öncesinde kağıt üzerinde finale favori gösterilen bir takım nasıl olurda istatiksel olarak turnuvanın en kötü takımı şuan da ? Kişisel yetenekler bakımından en iyi kadrolardan birine sahip olan ülkemiz nasıl olurda oyuncular bu kadar istikrarsız ve isteksiz olur ? Ve Avrupa'nın en iyi koçlarından biri olarak gösterilen,Avrupa Kupası kazandırmış bir koç nasıl olurda basketboldan anlamayan futbol taraftarı havasında takım kurar ve yönlendirir. Takım tamamen kişisel yetenekler üzerine maça çıkıyor,düzenli bir atak daha izleyemedik.Çoğu kez top Kaya'nin,Kerem'in elinde kaldı ve üçlük salladılar.Ender desen zaten bencillikten oyun kuramıyor.Bencillik yapmadığı zamanlar ise efsane bir oyuncuya dönüşüyor ama... Ama da kalıyor herşey. Kağıt üzerinde gerçekten turnuvanın en iyi takımlarından biriyiz,fedarosyon hala bunu kabul etmiyor ve Tanjevic'i savunuyor,haklı diyorlar.Bazen anlamıyorum bu adamları nasıl başa getirdiler diye... Neyse burada biter turnuva.Oyuncular gerçekten ellerinden geleni yaptılar ama malesef düzensiz olmuyor.Bizden çok daha güçsüz İtalya oyun düzenleriyle bugün Litvanya'lıları resmen korkuttu.Neyse ki İtalyanlarla da maçımız var bizimkiler yenilirler umarımda biraz ders alırlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 babayiğit maçı izlemediğinde belli oluyor böylece :) Hidayet bu maçta en çok çalışan adamdı takımda,ilk yarıda sahada en çok riband toplayan adamdı üstelik.Mehmet desen Hidayet'ten sonra en çok sayı atan adamdı. Zaten bellemişiz millet olarak,başarısızlık direk Mehmet ve Hidayet'e kesiliyor artık.İsterse uçakla gelip gitsin maçlara oynuyorlar,çabalıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Oyle bir kufur etmek istiyorumki su an bagıra bagıra.. Murat Muratanogluda soyledi 1 mola bukadarmı değiştirir diye 39-36 öndesin ya kardeşim 21-1 lik seri adamlara nasıl yakalatıosun anlamıyorum Elinde olan maçı hadi 1-2 sayıyla wer eyw.. bu slovenya italyayıda fransayıda 1 farkla yenmiş .. biz her önümüze gelenden fark yiyoruz.. Almanyadan yemişiz 30 fark Litvanyadan yemişiz 17 Fark Çek cumhuriyeti gibi bi takımı kıçımızı yırtarak yendik Şimdi Slovenya geldi 15 fark.. üstelik 3. period un son bölümüne önde girmişsin 3 sayı farkla.. Fransayı nereye yeniosun .. onu geçtim Italya bugun oynadı takım olarak yürekten oynadı .. İtalyayı bile yenemicez bu gidişle.. 5 puanımız var.. Italyanında 5 puanı var Almanyanın 6 puanı Slovenya ve Litvanyanın 8 puanı Fransanın 7 puanı Biz Italyayla Fransayı yenicez.. Almanya 2 maçını kaybedecek .. yada Fransa 2 maçında fark yicek biz coşucaz Üstelik almanya ve fransa Artık çıkmayı garantilemiş ve Yıldızlarını sahaya sürmicek Slovenya ve Litvanyaya yenilicez.. Uzun zamandır çeyrek finale çıkamadığımız nadir turnuvalardan birindeyiz.. Rezil olduk geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tikkycemal Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 en basta tanjevic ve mehmet okur olmak uzere hepsinin eli kopsun tanjevic hemen istifa etsin veya kovulsun 2 maca harun erdenay ciksin zaten o ruhsuzlar umursamiyor karilariyla geldiler ispanyayi geziyorlar MESAJIM SILINMIS AMA BENCE BUNLARA EDILEN HER LAF MUBAHTIR HAKEDIYORLAR [ Mesaj 09 Eylül 2007, Pazar - 00:41 tarihinde, tikkycemal tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Insallahla masallahla olmadigini bu islerin birkez daha gorduk. Takim olup calismak ve tasidiklari sorumlulugun bilincinde olmakla ilgili ama o karakter malesef yok bizim oyuncularimizda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Takımdaki en önemli sorun hala yapılaşamamaları.Tanjevic i ben çok severdim aslında ama bu turnuvada ben bile bayağı soğudum adamdan.Ezbere yönetmeye başlamış takımı belli sürelerde oyuncu çıkartıp sokuyor.Mesela bu akşam Hidayet e daha fazla süre vermeliydi.Takımdaki en olumlu adam Hidayet zaten ribaund alıyor doğru şut tercih ediyor kendi şutunu yaratıyor.Ermal gününde değil di bu akşam onu çok sahada tuttu.Engin'i daha uzun süre sahada tutmalı Ender de mesela bugün gününde değildi. Zaten benim şimdiye kadar izlediğim en formsuz milli takım bu seneki.23 -2 üçlük isabeti yüzde elli serbest atış yüzdesi falan şaka gibi yani bizim ortaokul basketbol takımımız daha yüzdeli oynuyordu.Savunma takım savunması sıfır.Hücumda herkes yürüyor.Bir de uzunların attığı üçlüklere hala anlam veremiyorum.Mehmet de bir üçlük sevdası başlamış anlayamadım gitti.Takımda da hiç bir üzgünlük belirtisi yok sahada gülüşüyorlar.Sürünmeyi de hak ediyoruz hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
babayigit Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Ya ben dedikleirmi bu maç için demedim sadece.Genel olarak Hidayet ve Memo nun hırslı ülkeleri için mücadele ettiklerini söyleyebilirimisin ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 hidayet, mehmet falan artik bu adamlara saldirmanin zamanini gecmis su anda takim. bu takimda ilk 5'in pg pozisyonunda oynayan adam 20 dakikada 1 sayi 0 assist (manitu rizasi icin var mi boyle baska bir point guard bu turnuvada? oha ya oha, boxscore'a bakmaya utanir be insan) ile oynamis hidayet'e niye kizayim? 3. ceyregin sonlarinda ondesin, karsi takim hakli olarak mola aliyor, butun oyunu cevriyor. Sen o moladan sonra 10 dakika boyunca 2 mola almissin, bir de ceyrek arasi verilmis, ama soz konusu molalarda kenarda "aman taktik duzenleme yapalim, rakibin ruzgarini keselim, iki duzgun hucum seti cizelim... " gibi maci kurtarmaya yonelik bir caba yerine tic-tac-toe oynanmis anlasilan. 21-1 run yahu, bu kadar aciz olunur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar