Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 tanjevic beyinsiz olduğunu ıspatlamak için elinden ne geliyorsa yapıyor sağolsun,harika işleyen takımı sürekli yaptığı değişikliklerle soğutuyor,Çekler bile rezil etmeye başladı ya ... Tam bir basketboldan anlamayan futbolcu taraftarı tarzında değişiklikler yapıyor.Baktın 2 atakta atamadı mı ? Çıkar dışarı soğut adamı,bitir adamı... İsterse 10'da 10 atsın 2 tane kaçırdı mı dışarı alıyor hemen ya,ya bu nasıl bir anlayıştır anlamıyorum... Diğer taraftan ibo gerçekten ya bitmiş ya da psikolojik sorunları var,bu bizim İbrahim değil.Oyuna girmesiyle takım resmen soğudu,yavaşladı.Gerçi ısınmaya başladı İbo bakalım :) Kaya'da çok iyi başlamıştı,çok enerjikti.Mal oğlu mal Tanjevic çıkardı yine soğuttu çocuğu. Mehmet ve Hidayet'te çok iyi başladılar,umarım Tanjevic'e rağmen devam ederler oyunlarına.Hidayet özellikle %100'le oynuyor. edit:İbo açıldı ya [ Mesaj 05 Eylül 2007, Çarşamba - 22:12 tarihinde, DarKRideR tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 sonunda basketbolla tanıştık (birazda olsa) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 turk milleti degilmiyiz yav. yumurta gelip deliği tıkayınca jetonlarımız dusuyor... 2. turdada 6 lı grup olacak allah sonumuzu hayretse bare :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 geçelim de 2. tura.. maljevic napıo anlamadım. takımın moralini bozuyo yaptığı değişikliklerle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 sly ben de tam para mı aldı dicektim tanjevic..kesin ööle bi durum var ya da bunamış..fenerbahçeye acıdım bu sezon ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 yok yok bu adam vatan haini,piçin teki kesin... önce memo,sonra ibo,ondan sonra kaya'yı çıkarıyorsun ve şimdi hidayet'i çıkarıp ibo'yu tekrar alıyorsun... allah belanı versin tanjevic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 ya benim bişey dikkatimi çekti. iyi falan diyenler oldu ama anlamadım, ya Ender Arslan ÇOk kötü be. niye hedoyu memoyu çıkarıp duruyo da bu herifi oyunda tutuo bunca hatasına rağmen anlamış değilim. ibo bile uyuz oldu şu son defanstaki pozisyonda, switch yaptı kafasına göre ibo napıosun lan diye baktı. sora gitti travelling yaptı... murat da tanjevic e saygım sonsuz ama kimse anlamıo naptıını, takımı frenliyo dedi işte al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Tanyeviç bi siktr ol git ama artık lan!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Fenerdede böle yaparsa Aziz Yıldırım bunu doğrar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 ya hem federasyon hemde aziz yıldırım tazminatlarını verip kovsa da şunu göt gibi açıkta kalsa keşke ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 inanılır gibi değil, çekleri zor yeniyoruz belki yenilecez BU nedir bu. kerem gönlüm 3 lük atması nedir... hep akıldaki sorular bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Abi yenilelim de bitsin bu işkence, basketboldan tiksindim şu son üç günde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 MEmo kurtardı maçı; tekrarlıyorum, 50 gün idman yhyapmış bir takım değil bu... bu kadar sayı kaçsın, hele ki serbest atıştan, görülmemiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 tamamen kişisel yetenekler üzerine oynuyor oyuncular,onların hiçbir suçu yok. Tam havaya giriyor,ısınmaya başlıyor,hoop ne oldu,Tanjevic gel kenara diyor.Oyuncu içinden küfrede küfrede çıkıyor kenara ... mehmet çok iyiydi cidden ama hidayet'i de kenara atamayız,çok çalıştı helal olsun.İbo'ya bitti dedik ama toplanmasını bildi,kerem gönlüm ve kaya peker herşeylerini koydular ortaya.Bencil Ender bile takım oyununa uymaya çalıştı ama dediğim gibi,tamamen kişisel yetenekler üzerine döndü maç. 2. Tura çıkarsak ilk iş tanjevic yollansın,koçsuz bile oynasak finale çıkarız.Kağıt üzerinde favori olarak gösterilen bir ülke,bu kadar küçük düşemez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 nba oyuncularini cikarsak su an takimdan, eve donus biletini almistik. tanjevice ragmen gectik bu turu ama bi taraftanda keşke geçmeseydikte erkenden donup tanjevic kovulsaydi demiyor degilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 o değilde çok büyük günaha girdik,kazanacaksınız diye onca teşvik ettik sonra galibiyetlerini ellerinden aldık garibanların,yazık,yakışmadı bize ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can-i Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Maçı kazandık ama bu oyunla ikinci turda bişey yapamayız bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 tanjevic de avrupanın en büyük 3 koçundan biridir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bya Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 ibrahim, engin ve tanevic'den sıkılmaya başladım artık. ermal ve kerem ise şu takımda en çok saygı duyduğum oyuncular. ender iyi bi guard(en azından top sürmesini az buçuk beceriyor). hidayet olgunlaşmış iyice(ama yine de sakatlanmamak için kendini sakınarak oynuyor ki bu hoş bişey değil). mehmet fazla ruhsuz görünüyor artık bana-devamlı aynı ifadesiz suratı görmek sıktı beni. semih ancak kerem gönlümün kötüsü olabilir(adam gibi çalışsa çok daha iyisi olur ya-yani arada iyi sinyaller de veriyor ama çok eksiği var).kaya'nın tavırları hoşuma gitmiyor, alaycı bakışları falan. barselona eminim ersana bu kadar para döktüğüne bin pişman. cenk'i güya şutör diye biliriz ama ne milli takımda ne geçen yıl efes'de şutörlüğünü göremedik. hakan ise kalitesiz bi oyuncu. dün hakemler bizden yanaydı resmen. ntv'nin matadorlu reklamı sinir krizi geçirtecek bana. keşke yenilseydik dün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 TURKCELLIN MATADORLU REKLAMINDAN NEFRET EDIYORUM,BOMBA ATICAM TURKCELL'E ARTIK. evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 müziği hasta ediyor beni artık sürekli görükçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 İspanyollar folklör kıyafeti giymiş bi adam kullanıp aynısını 2010 da yaparlarsa savaş açarız valla... böylede iki yüzlüyüz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 ahah bomba ama yaa o reklam :D daha sıkıcı olan reklamlar var reno y.kargo :D matodorlarda espırı var en azından :D baktıkca gulumsuyor ınsan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExactitudE Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Milli takımın bu yaptığı onlara verilen onca emeğe haksızlık değil mi ?Futbol takımından daha fazla reklam alıolar bütün reklam panolarında 12 dev adam posteri... Sanırım takımda bi "Lider" sıkıntısı var. Ayrıca takımda bi cepheleşme olduğunu düşünen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rLx Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 ```ahah bomba ama yaa o reklam :D daha sıkıcı olan reklamlar var reno y.kargo :D matodorlarda espırı var en azından :D baktıkca gulumsuyor ınsan :D``` tamam da gercekci degil abi. Hic kimseyi salladigimiz yiktigimiz korkuttugumuz yok. Bu duruma gicik oluyoruz biz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar