Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2007 Avrupa Basketbol Şampiyonası

tellos

Öne çıkan mesajlar

tanjevic beyinsiz olduğunu ıspatlamak için elinden ne geliyorsa yapıyor sağolsun,harika işleyen takımı sürekli yaptığı değişikliklerle soğutuyor,Çekler bile rezil etmeye başladı ya ...

Tam bir basketboldan anlamayan futbolcu taraftarı tarzında değişiklikler yapıyor.Baktın 2 atakta atamadı mı ? Çıkar dışarı soğut adamı,bitir adamı... İsterse 10'da 10 atsın 2 tane kaçırdı mı dışarı alıyor hemen ya,ya bu nasıl bir anlayıştır anlamıyorum...

Diğer taraftan ibo gerçekten ya bitmiş ya da psikolojik sorunları var,bu bizim İbrahim değil.Oyuna girmesiyle takım resmen soğudu,yavaşladı.Gerçi ısınmaya başladı İbo bakalım :)

Kaya'da çok iyi başlamıştı,çok enerjikti.Mal oğlu mal Tanjevic çıkardı yine soğuttu çocuğu.

Mehmet ve Hidayet'te çok iyi başladılar,umarım Tanjevic'e rağmen devam ederler oyunlarına.Hidayet özellikle %100'le oynuyor.

edit:İbo açıldı ya

[ Mesaj 05 Eylül 2007, Çarşamba - 22:12 tarihinde, DarKRideR tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

ya benim bişey dikkatimi çekti. iyi falan diyenler oldu ama anlamadım, ya Ender Arslan ÇOk kötü be. niye hedoyu memoyu çıkarıp duruyo da bu herifi oyunda tutuo bunca hatasına rağmen anlamış değilim. ibo bile uyuz oldu şu son defanstaki pozisyonda, switch yaptı kafasına göre ibo napıosun lan diye baktı. sora gitti travelling yaptı...
murat da tanjevic e saygım sonsuz ama kimse anlamıo naptıını, takımı frenliyo dedi işte al.
Sosyal ağlarda paylaş

tamamen kişisel yetenekler üzerine oynuyor oyuncular,onların hiçbir suçu yok.

Tam havaya giriyor,ısınmaya başlıyor,hoop ne oldu,Tanjevic gel kenara diyor.Oyuncu içinden küfrede küfrede çıkıyor kenara ...

mehmet çok iyiydi cidden ama hidayet'i de kenara atamayız,çok çalıştı helal olsun.İbo'ya bitti dedik ama toplanmasını bildi,kerem gönlüm ve kaya peker herşeylerini koydular ortaya.Bencil Ender bile takım oyununa uymaya çalıştı ama dediğim gibi,tamamen kişisel yetenekler üzerine döndü maç.

2. Tura çıkarsak ilk iş tanjevic yollansın,koçsuz bile oynasak finale çıkarız.Kağıt üzerinde favori olarak gösterilen bir ülke,bu kadar küçük düşemez...
Sosyal ağlarda paylaş

ibrahim, engin ve tanevic'den sıkılmaya başladım artık.
ermal ve kerem ise şu takımda en çok saygı duyduğum oyuncular. ender iyi bi guard(en azından top sürmesini az buçuk beceriyor). hidayet olgunlaşmış iyice(ama yine de sakatlanmamak için kendini sakınarak oynuyor ki bu hoş bişey değil). mehmet fazla ruhsuz görünüyor artık bana-devamlı aynı ifadesiz suratı görmek sıktı beni. semih ancak kerem gönlümün kötüsü olabilir(adam gibi çalışsa çok daha iyisi olur ya-yani arada iyi sinyaller de veriyor ama çok eksiği var).kaya'nın tavırları hoşuma gitmiyor, alaycı bakışları falan. barselona eminim ersana bu kadar para döktüğüne bin pişman. cenk'i güya şutör diye biliriz ama ne milli takımda ne geçen yıl efes'de şutörlüğünü göremedik. hakan ise kalitesiz bi oyuncu.

dün hakemler bizden yanaydı resmen.
ntv'nin matadorlu reklamı sinir krizi geçirtecek bana.
keşke yenilseydik dün.
Sosyal ağlarda paylaş

```ahah bomba ama yaa o reklam :D
daha sıkıcı olan reklamlar var reno y.kargo :D

matodorlarda espırı var en azından :D
baktıkca gulumsuyor ınsan :D```

tamam da gercekci degil abi. Hic kimseyi salladigimiz yiktigimiz korkuttugumuz yok. Bu duruma gicik oluyoruz biz :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...