Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2007 Avrupa Basketbol Şampiyonası

tellos

Öne çıkan mesajlar

basketten fazla çakmam ama hakan demirelin yerine bi bu sene realde şampiyonluk yaşamış kerem yada türkiyede çok başaraılı performans gösteren tutku olsa çok daha iyi olurdu serkanın sakatlığıda çok kötü oldu umarım bu akşam geçen sene 2 kere yendiğimiz litvanyayı yeneriz
Sosyal ağlarda paylaş

yok ben üstteki postta dediklerimi geri alıyorum,

ULAN BİZ MAHALLEDE DAHA ORGANİZE OYNUYORUZ BU NE YA

herifler ellerinde top tutamıyorlar,savunma diye bir şey yok.pick n roll piçi yaptılar bizi 2 dakikada.

Bu ne biçim bir oyun mantığıdır,hiç mi çalışmadınız siz,

kaç ataktır elden top çıkarmıyorlar,6 saniye kalsın öyle paslaşalım diyorlar resmen ya,ya hazırlık maçı sanki ne iğrenç bir oyundur bu ya.

Yok abi boşuna gaza getiriliyoruz,Tanjeviç'ten bir bok olmaz bunu da gördük burada,amatör FM'ci mantığı ile takım kuruyor,oynatıyor.Bu takımı şimdi gördükten sonra cidden Dünya Kupası'nda g.te bala o dereceyi kaptık diye inanmaya başladım...

Bundan sonra isterse efsane oyun oynasınlar,maçı çevirsinler umrumda değil... Bu maç kesinlikle Litvanya'nın hakkı
Sosyal ağlarda paylaş

o da var. numaracılar ya.
ama gel gör ki, çok saçma salak atak yapıyoruz, defans desen adamlar onda da bizden iyi. maç onların hakkı şu oyunla, fark da 9 sayı zaten al işte. orda top kapmışız fark 6 sayı, o atakta saçma salak bi salla topu potaya, sonra gel faul yap kaptır 3 sayı ye 9 a çıksın. olacak iş mi lan.
Sosyal ağlarda paylaş

atsın bizimkilerde atsın,bizim mallar anca 2 saniye kalana kadar pas yapıyorlar,sonra gelişine şut atıyorlar.

Takım oyunu yok,bireysel yeteneklerini sergileyen yok.

Tanjeviç'i yollasınlar cidden,göte bala başarılar kazanıyor ya.Eli ısınmış,performansı iyi adamı çıkarıyor ne kadar uzun,soğuk adam var oyuna sokuyor.Yeter cidden yıllardır böyle sinirlendiğim maç hatırlamıyorum ...
Sosyal ağlarda paylaş

ya şimdidden maçı kaybettik maç litvanyanın hakkı demek doğru değil. sonuçta ben türkiyenin baştan sona üstün götürüp rahatça strese sokmadan maç kazandığını görmedim daha , ikinci yarı elbet oyunu başbaşa getirecek mücadeleyi göstereceğizdir, önemli olan biz geri dönüşü yaparken onların buna karşı vereceği cevaba hazır olmamız ve moralimizi bozmadan mücadeleye devam etmemizdir. litvanyayı da çok iyi görmedim açıkcası ben.
Sosyal ağlarda paylaş

Litvanya aman aman iyi değil. Bizim açıklarımızdan yaralanıp sayı buluyorlar. Boş bırakırsak adamları tabii atarlar. Çok zor atışlar deniyoruz. Ulan tamam içeriye giriyosunuz ama zora gelince çık dışarı abicim neden illaha el üstünden atman gerekiyor. Ben bunu anlamıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

ulan daha neresi belli değil sonucun abi ?

Çıldırdım adeta tv başında kumandayı fırlattım.Ben bunları basketbolcu diye takıma çağıranın,

ya basketçisin sen,ZIPLASANA ULAN ZIPLA ! 3 kişi pota altında zıplamıyorlar,top kucağıma gelsin diye bekliyorlar herifler geliyor tek kişi 3 kişi arasından zıplayıp ribaund alıyor atıyor.

Bu Semih'i çağırmışlar takıma,ya bu kimdir bunu niye çağırırsın,2-3 maç smaç basar,2 blok koyar diye takımda oynayabilecek adam mı abi ya,herif 4 hücümü söndürdü,kıçı dönük domalıyor potaya elinden top kayıyor başka yaptığı bir şey yok.Sadece takımı baltaladı,2-3 pozizyonda işe yaramış olabilir,herif son darbeyi koydu takımımıza.

Yok bu takım bu sene başarı falan alamaz böyle giderse,bugün Çekleri izleyince gördüm grubun en zayıf halkası kesinlikle biziz.Sonuncu bitirmezsek bu oyunla iyidir...

Eline gelen üçlük sallıyor,eline gelen sallıyor.Hiç oyun kuralım yok.Zaten geliyor 20 saniye orta saha da spastik gibi top sektiriyorlar,4 saniye kala paslaşmaya başlıyorlar,ya var mı böyle bir oyun anlayışı ya var mı ?

Bir bok olmaz bu takımdan,yıllardır gördüğüm en kötü takım ... Hadi takıma laf atmayalım,en kötü oyun ...

TV başında çıldırdım,sinir krizi geçirecektim bir ara yeter ulan
Sosyal ağlarda paylaş

takım oyunu yok, savunma yok. hep dışardan hep dışardan. takımın bütün oyuncuları 3 lük atma üzerine kurulmuş. içeriye zaten sokmuyolar bizimkileri, dogal olarak macı kaybediyoruz.

litvanya'da bi numara yok ama tamamen bizimkilerin mahalle takımı gibi oynamalarından kaynaklanan bi maglubiyet oldu. erken aldıgımız foul sorunu da var tabi, e adamlar içeri elini kolunu sallaya sallaya girerse hayvan gibi foul yapmak zorunda kalır tabi bizimkiler.

bir de su serbest atıslara bi care bulun be kardesim. senelerdir en iyi adamlarımız bile serbest atıs atamıyorlar insan biraz calısır kendini gelistirir bu kadar da kotu olunmaz ya.
Sosyal ağlarda paylaş

helal olsun şu kerem gönlüm'e aşı yaptı takıma resmen,takım hala mal gerçi ...

ya toggie abi herşeyi geçtik,ZIPLA ABİ ZIPLA,ya milli oyuncu ribaund'u kucağına beklermi abi ya ...

ya 5 kişi üçlük çizgisinin gerisinde,pota altında adam yok hala üçlük kasıyorsun.Düzenek var sanki kucağına topu geri atacak ...

[ Mesaj 03 Eylül 2007, Pazartesi - 23:29 tarihinde, DarKRideR tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

ya bu takım bir gün eğer "lan zıplasak nasıl olur" diyip denemeye kalkarlarsa o zaman milat olur ...

şu tanjevic'de kasten mi yapıyordur nedir oynayan,sıcak adamı çıkarıp yerine kazmaları alıyor ...

yok cidden 3. luk bile efsane olur bu oyuna,tanjevic'i de zaten geçen beri kupadan sevmiyordum iyice nefret ettim.

şu oyuncular takmasa şu koçu,hidayet gibi adamlar bireysel yeteneklerini konuştursa adam oluruz ama yok yok yok

[ Mesaj 03 Eylül 2007, Pazartesi - 23:39 tarihinde, DarKRideR tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

devre arasında yazdım ben onu, biraz poliyannacılık pozitivistlik yapayım dedim tutmadı. yine de bi devrede bütün umutlar koparılmaz bi takımdan.

her neyse kötü oynadık kaybettik ama beni üzen mücadele etmemiş olmamız. mehmet savunma falan yapmadı mesela, ne zaman görsem formasının omuz kısmında kalan taraflarını çekiştirip duruyordu. böyle olmuyor tabi.

işallah gerekli dersler çıkarılır da yarın rahat bi maç izleriz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...