forgiver Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 maçı ispanya aldı ama özellikle son periyotda kendilerini yere atmaları, itirazlarına karşın yunanistanın herşeye rağmen oyuna tutunması, ispanyolların tempolu, heyecanlı, başarılı oyunlarıyla oluşturduğu sempatiyi azalttı bana göre veya bunu hep yapıyolardı ama maçları farklı kazanmaları bunları n ön plana çıkmasını engelliyordu yunanistanın oyun disiplininden ayrılmaması, maça odaklanabilmeleri gerçekten takdire şayandı. teknik faulden sonra oyun kopar diye düşündüm ama dengelendi, üstünlük el değiştirdi gerçekten çok heyecanlı bir maçtı maçın galibini son 5 dakikada yunanistan içeriye aşırı zorlama dalması ve doğal olarak attıklarının çoğunun girmemesi belirledi 24 saniyeyi çok kötü kullandılar dış şuta pas hazırlıyamadılar ispanya belki de her zmanki güzel oyununu oynamadı gibi geldi ama yüksek yüzdeyle attıkları 3lükleri, yüzde 96 serbest atış yüzdesi asla göz ardı edilemez gerçekten çok başarılılar tribündeki sarışın yunan güzeli tribünde görememek üzücü olcak, final maçında son kez görebilsek bari
bya Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 rusya da litvanya da çok temiz oynadılar. ne kendini yere atmalar ağlanıp sızlanmalar vardı ne de serbest atış atarken karşı tarafın birbirinin dikkatini dağıtması için elini kolunu kaldırması. helal olsun iki tarafa da sadece basketbol oynandı sahada. yenilgiden sonra da son derece centilmence tebrik ettiler birbirlerini. rusya yenilse üzülecektim açıkcası, hakettiler ve yarın da bundan aşağısını beklemiyorum onlardan. umarım şampiyon olurlar. şu maçtan sonra utah jazzın allstarı mehmet okur ile sönük yıldızı kirilenkoya bakıyorum da...arada ne kadar büyük bir fark var. dipnot: sarışın yunan kız harikaydı valla.hehe [ Mesaj 16 Eylül 2007, Pazar - 00:38 tarihinde, bya tarafından güncellenmiştir ]
hunter007 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 litvanyaya yazık oldu ama elendikleri takım rusya olduğu için fazla üzülmedim ruslar gerçekten hakketti final oynamayı jasikevicius sakat olmasa isp-lit finali çok hoş olabilirdi onları karşı karşıya göremeden biticek turnuva isp-yun maçındada ispanyolların yapığı türlü çirkeflikler fazla sevmediğim yunanların elenmesine üzülmeme neden oldu herşeye rağmen çok güzel maçlar oldu çeyrek ve yarı finallerde finalde ii olcak baya
bya Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 yunanlar millet olarak sevilmeyebilinir ancak basketbollarıyla nasıl sevilmez bunu anlamıyorum ben. onları özellikle slovenya maçındaki gibi izlemek benim için en büyük zevk. keşke diyorum biz de öyle oynayabilsek.
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 3.5 period bok gibi oynadilar slovenya macinda. hayir tabii ki basketbolda tartismasiz iyi bir takim, hic bir gicikligim da yok yunanlilara ama "slovenya macindaki gibi oynamalarini izlemek buyuk zevk" lafi biraz komik litvanya'ya uzuldum bugun ama rusya'da cok kaliteli oynuyor haklariydi. Ispanya'nin finale cikacagini dusunuyordum zaten ama her ne kadar iyi bir takim olsalarda bu cirkeflik abidesi oyunlariyla sampiyon olmamalarini umuyorum
hunter007 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 basket olarak tabi iyiler de genellikle yunanları tutmuyorum basket maçlarında genelde zevkli maçlar da izlettirmelerine rağmen.. belli bir sebep yok, milletlerine gıcık olduğumdan değil ama
malik Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 bilmiorum faşist miyim neyim ana yunanlılara yapılan çirkeflik gayet hoşuma gitti =) ispanya alır diyorum hala .
bya Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 komik? ben yanlış maçı mı izledim acaba. yunanistan o kadar iyi takım ki çeyrek final maçında 20 sayı geriye düşmesine rağmen son çeyrekte 6 dakika kala yaptığı bir değişiklikle maçı kazandı. evet kazandı.kendilerine o kadar güveiyorlar ki 20 sayı geride bile panik yapmıyorlar ve bunu grup değil eleme maçında gerçekleştiriyorlar. bu mu komik ?
December_Flower Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 bizim de var öyle efsane maçalrımız,geçen seneki litvanya maçı mesela,enderin son serbest atışı kaçırıp 3 lük göndermesi ve uzatmalarda kazanmamız.... ispanya-rusya finalini ise sanırsam ispanya alacak,rusyada krilenko inanılmaz oynuyor ama takımda ona yardım edecek adam çıkmazsa takımca iyi oynayan ispanya rahat alır gibi kupayı.
bya Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 işallah rusya kazanır. benim bütün sempatimi kazandılar özellikle kirilenko'nun özverili inanılmaz oyunu sayesinde.
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 su acidan komik, toplam 40 dakikalik macta topu topu 2 dakika duzgun basketbol oynayacaksa bir takim, o maci diil, ozetini izlerim olur biter... Tracy McGrady'de 33 saniyede 13 sayi atarak mac cevirdi gecen sezon, bu Houston o maci cok kral oynadi, goze hos gelen basketbol sergiledi demek degil. Slovenya maci gereksiz panik ve tecrube eksikligi yuzunden kaybetti, 4. periyodun ortasina kadar gayet gocmus bir yunan morali vardi, "20 sayi geriye dusup panik yapmamak"tan cok "ulan bu kadar kucumsedik karsi takimi, ne bok yiyecez simdi" hakimdi. Yapilan hatalarla moral buldular, kendilerine geldiler. Macin geneline baktiginda "Yunanistan iyi oynadi, basketboluyla izleyene zevk verdi" diyebilecek bir insan oldugunu sanmiyorum.
bya Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 son 6 dakkalık oyun yeterlidir benim için, o 6 dakka biçok maçın 30 dakkasından daha doludur görebilen için. bugün t mac amcanın çıkıp da 30 saniyede 13 atmasını beklemez kimse çünkü o bi mucizeydi ve oldu bitti. yunanların yaptığı ise mucize değildi. arada bi kalite farkı vardı ve yunnistanın o maçı alacağı belliydi. sadece biraz geç başladılar maça ama dediğim gibi o 6 dakka yeter de artar bile. [ Mesaj 16 Eylül 2007, Pazar - 19:56 tarihinde, bya tarafından güncellenmiştir ]
malik Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 said: Macin geneline baktiginda "Yunanistan iyi oynadi, basketboluyla izleyene zevk verdi" diyebilecek bir insan oldugunu sanmiyorum. kesinlikle yok öyle bir şey ,evet .
tellos Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 tribünler süper rusya süper final süper :)
bya Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 koçum Rusya be! heelal olsun ulan size !
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 RUSYA KODU! mukemmel... helal olsun, soyleyecek soz yok [ Mesaj 17 Eylül 2007, Pazartesi - 00:19 tarihinde, HellHound tarafından güncellenmiştir ]
Bonjo Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 OBAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA RUSYA ŞAMPİYON NNNN HELAL OLSUN BEEEEEEEEE
tellos Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 son top nasıl döndü öle ispanya by:D rusya inanılmaz ya turnuva çok iyidide final baya iyiydi. daha çok yazı yazılırda final biraz dramatik ispanya için.
hoccemama Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 oh beter olsun ispanya helal olsun rusyaya krilenko 4 faulü erken almasına rağmen başlarda oluşan farkı eritmeleri bravoo. [ Mesaj 17 Eylül 2007, Pazartesi - 00:57 tarihinde, hoccemama tarafından güncellenmiştir ]
Bonjo Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 kirilenko da hak etti turnuvanın en değerlisi olmayı
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 ilahi adalet son 2 şutun birinin girip öbürünün girmemesi :D
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 ya tek şut hem şampiyonu hem mvp yi değiştirdi asdfg of süper. çirkef ispanyollar şampiyon olamadı iyi oldu.
MyDyingBride Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 yaladi cemberi beee ispanya gg
Öne çıkan mesajlar