Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 merhaba arkadaşlar. konsollarınız için yaptığım işler * chip * modding * repair * yedek parça * aksesuar _____________________ Psp yedek parça satışı, onarım & bakım, aksesuar ve downgrade işlemleri. _____________________ PS2 yedek parça satışı, onarım & bakım, aksesuar ve chip takabilme işlemleri. _____________________ Wii en kaliteli chip avrupa üretimi orijinal Wiikey, onarım & bakım, aksesuar ve yedek parça satışı. _____________________ PS3 hdd üzerinden oyun oynatabilmek için modding, onarım & bakım, aksesuar ve yedek parça satışı. _____________________ Xbox360 3 red lights tamiri, onarım & bakım, aksesuar ve yedek parça satışı. _____________________ İletişim Msn: [email protected] zamanım oldukça buraya parça, aksesuar fotoğrafları ve fiyatları ekleyeceğim. taktığım parçalar tarafımdan 1 yıl garantilidir. dükkanım yok, işlemlerimi evde yapıyorum. iyi alışverişler :) [ Mesaj 27 Ağustos 2007, Pazartesi - 03:27 tarihinde, Mayhem tarafından güncellenmiştir ]
Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Wii için sattığım bazı parçalarWiikey Modchip İstanbul'da takılan çin üretimi chiplerden değildir. Orijinal avrupa üretimi, bandrollüdür. Piyasadaki en iyi chiptir. Montaj dahil 100 YTL _______________________ Wiimote Siyah Kapak Beyaz wiimote'lardan sıkıldıysanız siyah motelar tam size göre :) Montaj dahil 80 YTL _______________________Wii Siyah Kasa Beyaz wii kasanız size göre değilse, birde siyah deneyin. Tam emo ve götikler için. Montaj dahil 120 YTL _______________________Wii Krom Kasa Über metalik krom kasa. Gözlerinizi alamayacaksınız :) Montaj dahil 140 YTL _______________________Wii Mavi Ledli Modding Kasa Ledler mükemmel, kasa mükemmel söze gerek yok. Montaj dahil 140 YTL _______________________Wii İstediğiniz Renk Modding Kasa Montaj dahil 150 YTL _______________________Wii İstediğiniz Renk Isı Göstergeli Modding Kasa İşlemci ısı göstergelidir :) Montaj dahil 170 YTL _______________________HD 1080p converter Eğer hd teknolojisine sahip bir monitörünüz olupta, konsolunuzu hdcp girişi olmayan monitörünüze 1080p veya 768p cözünürlükte görüntü almak için bir aparat. Montaj dahil 170 YTL [ Mesaj 27 Ağustos 2007, Pazartesi - 03:45 tarihinde, Mayhem tarafından güncellenmiştir ]
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 baba normal wii yi (2 remotelu +punchuk mu ne o+wii sports fln) çipli kaça satıyorsun?
Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Wii (chipli) + 2 wiimote + 2 nunchuck + Wii Sports 700 YTL Arkadaşlar hiçbir sattığım ürün çin malı değildir. İstanbul'da çoğu satılan veya takılan parçalar çin malıdır. Dikkatinize. [ Mesaj 27 Ağustos 2007, Pazartesi - 05:07 tarihinde, Mayhem tarafından güncellenmiştir ]
Enyalios Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 xbox ın çipi yok bildiğim kadarı ile firmware le halldiliyor o işler =) [ Mesaj 27 Ağustos 2007, Pazartesi - 09:40 tarihinde, Enyalios tarafından güncellenmiştir ]
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 psp gibi yanı . İyiymiş ps3 için ne zaman yapacaklar firmware ya . [ Mesaj 27 Ağustos 2007, Pazartesi - 12:26 tarihinde, Masticore tarafından güncellenmiştir ]
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 ps3'için hiçbir zaman yapılamayacak diye biliyorum ben. Psp düşünmeye başladım bende :)
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Şimdi ben şöyle biliyorum . İlk önce Blue-ray ın kırılması lazım. Oyunları Blue-ray den Pc ye ( ps3 ün harddisk'i ne) aktaramıyorlar galiba . O nu aktarabilseler gerisi allah kerim.
ivan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Wii nin chip i ne işe yariyo anlamadım? yan sanayi oyunları cıktı mı yahu?
Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Kopya wii ve gc oyunlarını çalıştırabiliyorsun. Artı olarak dvd film v.b izleyebiliyorsun. Oyunlar netten indirebiliyor. Bende wii oyununun tanesi 5 ytl.
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 X-360 oyunları da satıyor musun?
Öne çıkan mesajlar