pulkas Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 yok öle bi yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 yok tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 var öle bi yer ben ordayım şuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 orası masalar ötesinde o zaman.sandalye arkasında.oraya belkide kimse gitmedi senden başka. nasıl bi yer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 ve oda gitti.geri gelmedi. yok öle bi yer... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 yok tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 ben oraya muhtemelen hiç gitmeyecem.eer gidersem ve 15 dk içinde geri dönmessem meraklanırım.acaba orda ne yaptım ben diye.orda insan benliğini kaybeder. umutsuzluk...:( orda olmayı hiç istemedim... robert bosh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 güzel güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 i shouldn't be alive ve karanlık çöktü.aydınlığın bir damla bile ışıldatamadıı bi yerdi orası.mutlak karanlık... ister istemez nerdeyim ben die baktım.masam sandalyem.SANDALYEM.olamaz sandalyeden düşmüştüm...(hissettim tabi.düşerken farkedemedim nede olsa karanlık güçlerin etkisi altındayım.paralize oldum galiba.yada hipnotize.ne fark ederki?) hissediyordum, klavyem mouseum hemen ötemdeydiler.onların ötesindeydim.olamazdı bu.hislerim beni yanıltıo olmalıydı.hemen ayaa kalkmak istedim ama benliim... izin vermedi.kalkamadım bi süre.yavaş yavaş benliimi yitiriyordum.kaçmalıydım ordan.klavyemi ve mouse umu tekrar ele geçirmeliydim.bir el uzandı.hissedebiliyordum.6 parmaklı bi el.çok korktum.gücümü son anda toplayıp fırladım yerimden.fakat bi anda fark ettimki yanlış yöne gidiomuşum.kalvyem ve mousum artık ulaşılmazdı.yatağımı hissettim.yattım uyudum. sabah olunca tekrar mousumu ele geçirecem her ne kadar uyku şu anda beni ele geçirmek için elinden geleni yapsada.bilgisayarımı uykumla paylaşımlı olarak kullanmak biraz zor tabi.ama napalım anca böle anlaşabiliyoruz. orda olmak mı?yeri geldiinde evet... <<<---albert einstein... [ Mesaj 27 Ağustos 2007, Pazartesi - 04:13 tarihinde, pulkas tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 yatağa girmek mi? zamanı geldiğinde evet. <<<---nuri sesigüzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 monitor olmazsa hiçsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 mouse ne ki :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 touchboard ve hatta tablettir efenim. evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 tablet PC? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 bi yerde faredir. /dev/psaux /dev/input/mice /dev/input/mouse şeklinde driverları olan bir donanımdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar