Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Orjinal birşeyler yapmak istiyorum

Samanosuke

Öne çıkan mesajlar

Hayatım boyunca hep aynı şeyleri yaptım.Ama ıcımde hep bırseyler yapma ıstegı oldu ınternet ortamında.Ornegın sızler patıcıgı actınız ,bazıları gıttı uo serverı actı,bazıları baska seyler,bazılarıda baska forum vs...Bende hep bu turden seyler yapmak ıstedım ama olmadı.Bazen ıcımde buyuk bır ıstek olustu urastım bı yerden sora koptum.Cok bılgı eksıgımın oldugunu farkettım.Ve hepsının sonu hüsran oldu.Bir arkadaşım olsa cevremde (yasadıgım yer bıraz sakin bi yerde)belkı bana destek cıkardı ama ıste oda olmadı.Burda yaşlı nınelerden baska bırsey yok.En basıtınden gecen gun pes 6'ya yenı transferlerı ekledım bu sezon kı ve onla bıle mutlu oldum.Ben yaptım dedim ama tabi geçiciydi.Neden bana ait olan birşey olmasın diyorum.AMa işte ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.Şiirler yazdım yeri geldiğinde ama onada yeteneğim yokmuş anladım.Bunu yazma sebebim arkadaşlar sizlerden öneri almak istememdir.Ne yapmalıyım?Lütfen yazdıklarımla geyik geçmeyin.Kesinlikle geyik gibi niyetim yok.Git kız bul,git gez dolaş bu tür cevapları lütfen vermeyin.Onun haricinde herkese iyi günler...
Sosyal ağlarda paylaş

100 yıl beklemeni gerektirmeyecek bitkilerle çalışırsın sende ozaman.Hem bu çalışmanın ilk 3-4 ayı bitkiyi yaşatmaya çalışmak ve özelliklerini öğrenmekle geçiyor.Sonra bu bitkiyi yüzde doksan kaybediyorsun.Yenisini alıp bir öncekinden kazandığın tecrübelerle ağacı "strese" sokuyorsun.Ve yavaş yavaş o eşsiz görüntü yakalanmaya başlıyor.Aha da budur.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...