Samanosuke Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Hayatım boyunca hep aynı şeyleri yaptım.Ama ıcımde hep bırseyler yapma ıstegı oldu ınternet ortamında.Ornegın sızler patıcıgı actınız ,bazıları gıttı uo serverı actı,bazıları baska seyler,bazılarıda baska forum vs...Bende hep bu turden seyler yapmak ıstedım ama olmadı.Bazen ıcımde buyuk bır ıstek olustu urastım bı yerden sora koptum.Cok bılgı eksıgımın oldugunu farkettım.Ve hepsının sonu hüsran oldu.Bir arkadaşım olsa cevremde (yasadıgım yer bıraz sakin bi yerde)belkı bana destek cıkardı ama ıste oda olmadı.Burda yaşlı nınelerden baska bırsey yok.En basıtınden gecen gun pes 6'ya yenı transferlerı ekledım bu sezon kı ve onla bıle mutlu oldum.Ben yaptım dedim ama tabi geçiciydi.Neden bana ait olan birşey olmasın diyorum.AMa işte ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.Şiirler yazdım yeri geldiğinde ama onada yeteneğim yokmuş anladım.Bunu yazma sebebim arkadaşlar sizlerden öneri almak istememdir.Ne yapmalıyım?Lütfen yazdıklarımla geyik geçmeyin.Kesinlikle geyik gibi niyetim yok.Git kız bul,git gez dolaş bu tür cevapları lütfen vermeyin.Onun haricinde herkese iyi günler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Git kız bul,git gez dolaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 hatta orjinal olsun Git erkek bul,git gez dolaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 para kazanmaya çalış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Bonsai diye bir dalga var.Onunla ilgilen mesela.İnsanı acayip rahatlatıyor.Ve tamamıyla senin sabrının el emeğinin ürünü oluyor:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 bonsai dediin sey ufak agac deil mi onnarin bi tanesi 100 senede buyuo asil bi hobi lan o ayda bir bi dalini kescen bitcek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 100 yıl beklemeni gerektirmeyecek bitkilerle çalışırsın sende ozaman.Hem bu çalışmanın ilk 3-4 ayı bitkiyi yaşatmaya çalışmak ve özelliklerini öğrenmekle geçiyor.Sonra bu bitkiyi yüzde doksan kaybediyorsun.Yenisini alıp bir öncekinden kazandığın tecrübelerle ağacı "strese" sokuyorsun.Ve yavaş yavaş o eşsiz görüntü yakalanmaya başlıyor.Aha da budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 domates ekse yogurt kabinda fasulye fela yapsa olmaz mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 üstüne yakışanı giydin mi tamamdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 web sitesi yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 motosiklet kullan. bir gruba gir türkeyi gez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Samanosuke Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Web sitesi denedimç.Tek başıma anca böyle hazır forum açtım.Motosiklet benim için zor(Nedenini sormayın).Neyse bende düşüneyim biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freyja Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Bol bol kitap oku.Ne yapmak istediğini zamanla kendin anlayacakcaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Samanosuke Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 okuyorum merak etme ben mesleki olarak yerimi seçtim.Bu dediğim olay yan uğraşımdır.Ama yan uğraşıma günde 7 8 saatim kalıyor.O yüzden bunu belirttim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freyja Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Hah sağol merak etmiyim yani.Bu gece rahat bir uyku çekebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 said: BonePART üye § 26 Ağustos 2007, Pazar - 18:52 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- hatta orjinal olsun Git erkek bul,git gez dolaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 paran varsa dünyayı gez,en azından italyayı ispanyayı [ Mesaj 26 Ağustos 2007, Pazar - 21:04 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 kimse dememiş.. get a life adamım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Birşeyler üret aslında ne bileyim bşiler çalmasını öğren ya da resim yap/yapmaya çalış kursuna git hatta yeni bir dil öğren Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Sırt çantanı al dünyayı gez en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Samanosuke Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Neyse teşekkürler arkadaşlar.Ben bir çıkış yolu buldum.Herkese iyi günler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Medistasyon yap.Parapsikoloji gerçeğine giriş yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Çıkış yolunu bizimle paylaş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 orb topla kılıcına lvl arttır samanasokue napar ki başka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Orjinal değil orijinal :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar