oper Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 açıköğretime kayıt yaptırırsak askerlikten 2 sene yırtıyor muyuz arkadaşlar? ben kalktı diye bişeler duymuştum ama bugün askerlik şubesindeyken elemanın biri geldi açıköğretimden 3.sınıftan devam edecem ben vs bişeler dedi.. kesin bilgisi olan var mı? duruma göre askerliği ertelemek için açıköğretime başvurucam da.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 eğer açıköğretime kayıtlıysan 4 sene askere gitmiyosun tabi üstüste 2 kere kalmamış olman gerekiyor veyahutta eğer 2 senelik okul bitirdiysen 3. sınıftan devam edebilme hakkın var sınavsız kayıt yaptırabiliyosun ancak dikkat et bu aralar kayıtlar başlamış yada yaklaşmış olabilir kaçırma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 ben üniversiteyi bitirdim bu sene.. tecili de yaptırdım. işte varsa böyle bi durum gidip açıköğretime kaydolayım diyorum... üniversiteler için de var mı böyle bi durum? kayıtlar sanırım ekimde oluyomuş açıköğretimin... [ Mesaj 27 Ağustos 2007, Pazartesi - 20:50 tarihinde, oper tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 açık öğretimde kayıtın olduğu surece askerlik tecillenir. ama 2 yıl ust uste sınıfta kalrsan otomatik olark okul yalan olur. tecilde kalkar doğal olarak. daha önce 2 yıl örgün öğretimde okuyup mezun olduktan snra da sınavsız açık öğretime başvurma hakkın da var tabi.. sadece kayıt olup dewam ediosun. kayıttan sonra da askerlikle ilgili bi sorun olursa öğrenci belgesini alırsın açık öğretim bürosundan verirsin ilgili yere. o zamn sorun çıkmaz ;) sanırm yeterli bu bilgiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 kalkması saçma olmaz mı zaten abi neden kalksın ki?sonuçta açıktan da olsa üniversite okuyan adamı ne diye alsınlar ki askere? ayrıca her 2 yıllık bölümden geçiş yapamıyorsun açıköğretime(misal makine ressamlığı). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 hmm teşekkürler. açıkçöğretim e yazılmayı düşüneyim ben bi o zaman.. 4 yıllık mezunum, sorun olmaz o açıdan :) kayıtları da ekim sonunda falan başlıyormuş galiba... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 kesin bilgiyi öğrendim.. bir üst öğrenime geçerseniz tecil oluyo. 2 yıllıktan 4 yıllığa (açıköğretim de dahil) 4 yıllıktan master a master dan doktoraya.. vs vs benim iş yattı yani.. master a başvuracaz zaten bakalım artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 oper odtüde kalmaya dvm et master falan odtüde yap yani =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 niye? senin için mi ? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar