Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Açıköğretim ve askerlik

oper

Öne çıkan mesajlar

açıköğretime kayıt yaptırırsak askerlikten 2 sene yırtıyor muyuz arkadaşlar? ben kalktı diye bişeler duymuştum ama bugün askerlik şubesindeyken elemanın biri geldi açıköğretimden 3.sınıftan devam edecem ben vs bişeler dedi..
kesin bilgisi olan var mı? duruma göre askerliği ertelemek için açıköğretime başvurucam da..
Sosyal ağlarda paylaş

ben üniversiteyi bitirdim bu sene.. tecili de yaptırdım. işte varsa böyle bi durum gidip açıköğretime kaydolayım diyorum... üniversiteler için de var mı böyle bi durum?
kayıtlar sanırım ekimde oluyomuş açıköğretimin...

[ Mesaj 27 Ağustos 2007, Pazartesi - 20:50 tarihinde, oper tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

açık öğretimde kayıtın olduğu surece askerlik tecillenir. ama 2 yıl ust uste sınıfta kalrsan otomatik olark okul yalan olur. tecilde kalkar doğal olarak.

daha önce 2 yıl örgün öğretimde okuyup mezun olduktan snra da sınavsız açık öğretime başvurma hakkın da var tabi.. sadece kayıt olup dewam ediosun. kayıttan sonra da askerlikle ilgili bi sorun olursa öğrenci belgesini alırsın açık öğretim bürosundan verirsin ilgili yere. o zamn sorun çıkmaz ;)

sanırm yeterli bu bilgiler.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...