ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Garden State, Eternal Sunshine, i'm a cyborg tarzı aşk filmlerini seven insanlara bir tavsiye de benden olsun. 2007 film festivalinin de en güzel filmlerinden biriydi bu; ethan hawke yazmış yönetmiş, çok da süper olmuş http://imdb.com/title/tt0496319/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 şimdi elimde 2 film vardı hangisini izlesem dedim. bunu izliyim madem öyle. izledikten sonra yorum yapıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 şimdi bitti film. çok güzel, tatlı bir filmdi ve durumumu düşününce çok fazlaca örtüştüm filmdeki arkadaşla. ama buna üzüldüm açıkçası. şundan 2-3ay önce öle kaldıramıcak durumda olurdum şimdi yaşadıklarımı yaşasaydım. ama insna öle olmamayı öğreneiblyo. oda öğrendi diye düşünüyorum. kendileri büyüdü. tebrik ederim. ps: filmi herkeze tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar