Ezmode Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 arkadşlar tamer karakter kasıcam tek basımaykende hangi skiller gider tek takılıcam ? baslarken ne verym peacemakng tamng mi
Phlox Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 zor artan 2 skill ver işte. peace kascaksan peace+taming git. skiller de şöyle olabilir; taming/lore/vet/magery/music/peace.
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Ben ilk önce tamer/archer yapmıştım. Sonra baktım petler zaten yeterince damage yapıyor, gerek yok dedim sildim magery / eva aldım. Ama sürekli petlere bandaj yaptığım için büyü falan atılmıyor. En makulu peace olurdu diye düşünüyorum şimdi. 100 taming 120 lore 120 vet 80 magery 100 music 120 peace 60 focus Buna benzer bir şey yapabilirim sanırım. Focus yerine diğerlerinden kısıp prov yada discordance da alınabilir. Ama çok tembelim valla peace yeter bana diye düşüyorum. Hatta peace kasmaya da pek keyfim yok ama yavaş yavaş yapabilirim belki.
Half_Cow Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 sakın 50 peace ile başlama peace en kolay artan skillerden biri
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Nası artıyor peace en kolay? Hiç kullanmadım daha önce. 32.7 'ye train ettim hazırım başlamaya. :)
Sacros Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Peacemaking makrosuna alıyorsunuz kendinizi hedefleyerek, gemide ya da şehirlerde koşturarak kasıyorsunuz. Hatta peace making+musicianship+magery+meditation aynı anda artabilen skilller. başta kasarken bu 4ünü önce kasarsanız sorun yaşamazsınız :P
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Kendime mi peace atıyorum? Güzelmiş. :) edit: Ha doğru belli bir çapta peace atıyordu öyle yapınca unutmuşum. [ Mesaj 26 Ağustos 2007, Pazar - 16:36 tarihinde, Mirage tarafından güncellenmiştir ]
Ezmode Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 hayvanları tameden çkarmann komudu varmı tıklmadan
Ezmode Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 birde bir inekten kaç skill alablrm ?
Ezmode Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 birde bir inekten kaç skill alablrm ?
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Bir hayvandan en fazla 0.3 alabilirsin.
Phlox Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 peace alma diyorsun da, bard/tamer template'inde disco almayacaksan en zor artan skiller yine peace ve taming. mana için focus yerine medit almak daha mantıklı. bir de music 120 olsun derim.
Ezmode Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 uo strike a reklam yaptım su player sorunu da çözülürse süper olr
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Medit daha iyi mana dolduruyor, tamam da.. Luck item'larımın bir kısmı meditable olmadığı için focus alıyorum. Zaten mana kullanmıyorum o da ayrı. Cap boş kalmasın diye aldım. Music 120 daha iyiyse focus'tan kısar 120 yaparım. Tecrübem yok o konuda.
Sacros Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 tameden çıkarmak için "hayvanın ismi" release diyorsunuz, yes'e tıklıyorsunuz ya da direk hayvanın üstüne tıklayarak yapıyorsunuz bu işlemleri.
Phlox Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 100+ music direk etkiliyor peace/discord etme şansını. her 1 skill için 1%. 120 musicle 20% daha fazla peace şansın var yani.
Sacros Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 discord iyi de tamer/bardlarda yer kaplıyor. discord/prov için ayrı bard karakteri açmak lazım bence.
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 said: Half_Cow, 26 Ağustos 2007, Pazar - 15:26 tarihinde demis ki: sakın 50 peace ile başlama peace en kolay artan skillerden biri Nası en kolay artan skill'lerdenmiş bu anlamadım? 10 saniyeye yakın cooldown'ı var. :S [ Mesaj 26 Ağustos 2007, Pazar - 17:53 tarihinde, Mirage tarafından güncellenmiştir ]
Half_Cow Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 bir gemi alıyorsun, 8-10 tanede çalgı. ardından bir macro ayarlıyorsun (use skill: peacemaking >> wait for target >> targetself).sonra bir uo loop programında bunu atadığın tuş (f1 diyelim mesela) seçili ve delay time 1000 olacak bir şeklde moonglowdan önce bir miktar doğuya ardından da devamlı kuzeye gidiyorsun. Başarılı peace denemeleri 10snden kısa delay time a sahiptir. sen bu şeklide giderken artık dünyayı takmana çok gerek yok. Karşına çıkabilecek hiç bir yaratık sana zarar veremeyecek ama bir ihtimal dışında. Water elemental gibi büyü atan bi npc çıkarsa karşına onu kesmek zorundasın. Yoksa büyüleriyle harcıyo. Gemi direğinin hemen ardında durman senin için baya baya iyi olacaktır. Çünkü eğer kraken gibi bir yaratık gemine takılacak olursa ön taraflara takılacaktır, sen gemi direğinin ardında olduğun için sana saldıramaz, sadece menzilli saldırılar zarar verir. Gemini kuzeye ayarladıktan sonra zaten pek bir düşman çıkmaz, arada sırada kontrol et tabi her ihtimale karşı. Peace bu serverda kasılabilecek en kolay skillerden biridir. Provocation bile belli bir seviyeye (destardda rahat dolaşılacak seviye mesela) kadar çoook kolay bir şekilde kasılabilir. Yine bir soru varsa yardımcı olurum.
Sacros Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 daha kolay bi razor makrosu söyleyeyim peace+magery için. önce mageryde ne büyüsü atacaksak onu alıyoruz makroya, sonra peacemaking'i alıyoruz. magery için makronun basına 3500 ms ya da 4000 ms ekliyoruz bekleme süresi. peacemaking'in hedef bekle olayının timeout suresini 1'e ayarlıyoruz(default 30 oluyor). Böylece sürekli magery+peace kasmış oluyorsunuz. Hatasız makro.
Half_Cow Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Ek olarak tamer bi chara provocation önermiyorum pek. Çok kalabalık ve zor npclerin olduğu yere girmedikten sonra çok gerekli değil çünkü. Peace zaten petinizin o yaratığı dövmesi için yeterli olacaktır. Tek yapmanız gereken npcnin peace kontrolünü sağlam tutmak. Tercih tabii ki oynayanın isteğine kalmış. Ben kardeşi kardeşe kırdırmayı seviyorum :D
Phlox Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 elimde olsa discord alırdım peace yerine tamer karakterime :/ peace için de yaratıklarla uğraşmak istemiyorsanız razorun macro kısmını açıp record diyin, gezin etrafta biraz sonra başladığınız noktada bitirin macroyu. bir de herhangi bir tuşa oyunda useskill peace/wait for target/targetself koyun, uoloopu açıp 1000 ms delay koyun o tuşa :) ben böyle kastım 110 peace music
Öne çıkan mesajlar