Joker Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Tanga iç çamaşırları ve sutyen askısı görünen kadınlar yargılanabilecek ABD'nin Atlanta eyaleti, kıyafetlerden iç çamaşırlarının görünmesini yasaklayan bir yasa çıkarıyor. Yasa kapsamında; düşük bel pantolonlardan tanga külotların gözükmesine karşı dava açılacağı gibi kolsuz tişörtlerden sutyen askıları görünenler de yargılanabilecek. Erkeklerin düşük bel pantolonlarından boxer iç çamaşırlarının görünmesi de yasak kapsamında. Yasa taslağını hazırlayan konsey üyesi C.T. Martin, "Gençlerin böyle giyinmeyi doğru görmesini istemiyorum. Daha küçükler de örnek alarak böyle giyinmeye başlıyor. Bunun önüne geçmek gerekiyor" diye konuştu. Yasanın ifade özgürlüğüne müdahale anlamına geldiğini savunanlar ise, "Bir kültürü yok ediyorlar" diye tepki gösterdi. kaynak [ Mesaj 26 Ağustos 2007, Pazar - 14:30 tarihinde, Joker tarafından güncellenmiştir ]
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 ABD'de bazı eyaletlerde böyle yasaklar var zaten. Şaşırtıcı birşey değil bu. Ama yanlış tabii, ifade özgürlüğü kısıtlanıyor gerçekten. Sokakta yürürken bunu görüp rahatsız olması için karşısındakinin bel bölgesine bakmalı. E bel bölgesine bakıyorsan zaten biraz vardır ve iç çamaşırından rahatsız olmazsın. Tamamen saçmalık.
riglous Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 ABD'de degil Atlanta'da. "Half-dressing can ruin your future. Half-thinking, however, will get you an Atlanta City Council seat." EDIT: Rahatsizlik onlari gormekten degil, onlarin cocuklara ornek olmalarindan. Yani cocuklarin bakip ozenmesinden. ama her halukarda sacma tabi [ Mesaj 26 Ağustos 2007, Pazar - 14:41 tarihinde, riglous tarafından güncellenmiştir ]
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Çocuklar silahlara özenince bişi olmuyor ama g-string göstermeye özenince çok kötüü... Zaten en saçma kanunları olan ve en bağnaz yerlerinden biri Atlanta'dır ABD'de.
malik Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 said: ifade özgürlüğü kısıtlanıyor gerçekten abi yarıldım aehah
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Orcun dostum ben Massachusetts'deyim, afedersin ibnelere evlilik bile serbest burda, ondan tanga manga hak getire.
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 mutlu bir hayat kurman dilegiyle =P
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 said: ifade özgürlüğü kısıtlanıyor gerçekten malik bunun nesine yarıldın?
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 türkiyedede yasak olmalı bence. böle ilik gibi garılar çekiyolar ip donu aldlarına beyaz bantolonuda giyiyolar sokakta yürürken aptesimiz kaçıyor.
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 pantalonun yasaklanıp herkesin donla gezdiği günleri görmek dileğiyle :p
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Türkiyede olmasın ya ne güzel bütün gün malzemeleri toplayıp akşama da senaryo kuruyodum kafamada. ssdafsd
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Böyle özgürlüğün içine tüküreyim ben, ilk defa ABD'nin yaptığı bir şeye katılıyorum.
malik Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 @nilep:popoyla mı ifade verioruz,ifade kısıtlanması diyorsun. normal yasak desen eyv da. popo mu sağa kırdım,ahan da lan istio bu. popom üstüme oturamıorum,aha yazık olmuş buna. ifade ayrı,popo ayrı. özgürlük kısıtlaması durumu dicen. benim için iyi olmuş kötü olmuş enterese etmiyor bi de. [ Mesaj 26 Ağustos 2007, Pazar - 15:36 tarihinde, malik tarafından güncellenmiştir ]
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 G-string giyen bir kadın seksiliğini ifade eder mesela. Burada da ifade özgürlüü kısıtlanmış oluyor
malik Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 ifade ettiğin fantaziden ötesini geçmez o zaman da,ifadeden daha farklı bir şekilde. herkesin fantazisi kendine be abim.
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 senın ıcın fantezı onun ıcın kendını ıfade etme yöntemi
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 g string giyen illa kafasina kadar cekip göstermek zorunda degil, gitsin evinde yapsin, sevgilisini tahrik etsin ya da kendi cocuklarina o sekilde örnek olsun. buraya da gelsin aynindan, milletin killi catalini izlemek zorunda miyiz allasen.
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 sen hep killi catallara denk gelmi$sin.. ayrica da kadinlar G-string i genelde fantazi icin degil, rahatligi icin tercih ediyorlar..
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 ben g-string giyilmesin demedim, kafasina kadar cekiyorsa rahatligi icin tercih etmiyordur, baska seyler icin tercih ediyordur.
malik Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 @esk:karılar hep bana yalan söylemiş o zaman sdsf :P [ Mesaj 26 Ağustos 2007, Pazar - 15:50 tarihinde, malik tarafından güncellenmiştir ]
Öne çıkan mesajlar