Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Runtime Error! Program: C:Program FilesICQIcq.exe This applicaiton has requested the Runtime to terminate it in an unusual way. Please contact the application's support team for more information. Bu yukardaki mesaj arkadaşın bilgisayarından kendi icq ma girmeye çalışınca çıkıyor. İcq ya giriyor birkaç dakik sonra bu mesaj çıkıyor. Arkadaşın kendi icqsunda sorun olmuyor. Çözümü var mıdır?[hline]Aket Atum founder and the mentor of the Comachero ensitüsü Avatar of Odin the allfather Comachero enstitüsünün yeni yerine buyurun Felsefe Yapmaya Çalışan Aptal Kızla Hayır !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 allaşkına bir iyardım etsin[hline]Aket Atum founder and the mentor of the Comachero ensitüsü Avatar of Odin the allfather Comachero enstitüsünün yeni yerine buyurun Felsefe Yapmaya Çalışan Aptal Kızla Hayır !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 visual ++ ile ne alakası war ki ? vc++ sadece debug için menü çıkarıyordur heralde icq reinstall edin bahaneyle bende şeyi soriyim makinada hem borlandın hem microsoftun c++ compiler i war nette olsun herhangi oyun/programda olsun sorun çıkınca habire bu debug menulerinden biri çıkıyor bunu deactive falan edebiliyomuyuz ?[hline]Veyis derste aynen şöyle dedi ki ; eet şimdi siquil etentikeyşını mı windowz etentikeyşinı mı kullanarak konnekt oldum şoçuklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 yaw kardeşim zaten sorunluyum bide forumu dağıtma hadi kendi topicine hadi[hline]Aket Atum founder and the mentor of the Comachero ensitüsü Avatar of Odin the allfather Comachero enstitüsünün yeni yerine buyurun Felsefe Yapmaya Çalışan Aptal Kızla Hayır !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar