Anodhen Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 öğrenim kredisi için son başvuru tarihini kaçıranlar için ileri bi tarihte başka bi şans yokmu yani kaçırdıysak bu sene babayımı alıyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 bazen uzatabiliyolar süreyi ama bu sene yok saırım öyle bişey. istanbuldaysan belediye bursuna alternatif olarak başvurabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 başbakanlık,belediye,kaymakamlık bursları var.Ayrıca vakıfların da verdikleri burslar oluyor.Mesela ÇağdaşYaşamıDestekleme Derneği,Türk Eğitim Vakfı,Çağdaş Eğitim Vakfı,21.Yüzyıl Eğitim ve Kültür Vakfı internet sitelerinin linkerlini de veriyim oradan formları doldurarak başvurabiliyorsun yalnız bazılarının şartları var okurken belli bir başarının altına düşmeyeceksin vs.. bakarsın işte :) [ Mesaj 25 Ağustos 2007, Cumartesi - 21:17 tarihinde, Finrod tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 yukarıdakilerin hepsi şartlı burs verir hatta cydd bu sene vermiyor bile.tev 3.5 ortalama istiyor ya da bu sene kazandıysan ilk 5000'de olmanı(öss).Cev 2 dersin bütünlemeye kalırsa bursu kesiyor.yekuv istanbul dışına vermiyor. kısacası evet o tarihi kaçırdığın için babayı alacaksın bu senelik.Bir de başbakanlık bursu diye bir şey yok ki artık?Yurtkur veriyor işte bursu başbakanlık bursu adından başka bir başvuru yapmıyorsun devlete yamulmuyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anodhen Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 yani geri ödemeli her baş vurana geri ödemek şartıyla verilen başka bi burs yokmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 valla ben eğitim kredisi düşünüyorum artık nedir bu kimse vakıf üni. de okuyan öğrencilere ve über not ortalaması olmayana vermiyor. ühü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 @anodhen geri ödemeli başka bir burs olduğunu sanmıyyorum :) direk bankadan kredi çek istersen :) Cthulhu başbakanlığın kalktığını ilk defa senden duyuyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 adı değişti işte..başbakanlık bursu diye bir şey yok artık bildiğim kadarıyla..yurtkur' başvuruyorsun o sana burs veriyor verirse..başbakanlık da yurtkura devredildi diyebiliriz bir başka haliyle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 tmm sımdı anlasıldı.yurtkura bu sene başvuruda bulundugumda 1.Seçenek:Burs,öğrenim kredisi ve katkı kredisi idi bende onu seçtim hatta.Demek burs denen şey o oluyo demek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 ben telefonla aradımdı ara dönem öğrencilerinin kayıt tarihi temmuzdaymış ama eylülün sonuna doğru tekrara açılabilirmiş takip etmek lazımmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 pardon yanlış konu :( [ Mesaj 31 Ağustos 2007, Cuma - 14:56 tarihinde, batuhan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar