-Nae Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Ekran kartı aldım geçenlerde ilk makineye taktıktan sonra internetten driverlarını indirdim kurdum. Oyunlara felan girdiginde kasıyordu iyi bir görüntü alamıyordum. Hatta filmleri dahi açmıyor BS player takılıp kalıyordu makineye reset atmak zorunda kalıyordum. Sonra cd sinden cıkan driverları kurdum değişen birşey olmadı. Sonra sanırım yeniden netten indirdiklerimi kurdum ve tüm sorunlar ortadan kalktı. Şimdi Format attım. ve yine aynı srun ile karşı karşıyayım. Netten indirdiklerimi kurdum direk ve yine hem kasıyorum hem film açılmıyor. Bu sorunu ben nasıl halledecem? Ayrıca doğru driverı indirmeme rağmen bu driver kartınızla uyumlu değil diyor yinede yüklemeye devam ediyorum. Ama geçen de yine aynı driver ile sorunsuz kullanmıştım. Şuan film dosyasına tıklayınca bile cpu kullanımı %100 verio ve makine reset atana kadar düzelmiyor. Bios dan mı bir ayar yapmam lazım yoksa sadece driver ile alakalımı anlayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar