deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Şimdi şöyle, ne dışarı çıkasım var ne yataktan kalkasım var ne eğlenesim var. Aylardır zorunlu olmadıkça (okula gitmek, çağıran arkadaşlarla vakit geçirmek aileyle oraya buraya sürüklenmek) dışarı çıkıp gezmedim şöyle büyük bir zevkle. Arkadaşlarımla buluştuğumda bile eski günlerin hatrına buluşmuşum gibi geliyor. Birazn önce evime dönüp kitap okumak, müzik dinlemek ne biliyim işte kendimi kaptırıp kafamı dağıtabileceğim birşeyler yapmak istiyorum. Bu durumu ilkbahar başlangıcında farkettim, haftada 4-5 gün dışarı çıkarken evden dışarı çıkmaz olmuştum hem de baharda. Neyse bahar mayışıklığıdır dedim güldüm geçtim, ama nerdeyse 6 ay oldu hala aynıyım. Sırf yalnız kalmak için haftada 2-3 günlüğüne yazlıktan eve dönüp tek başıma evde oturuyorum. Üstüne üstlük yaptığım şeylerden pek zevk aldığımı da sanmıyorum. Daha önce kimbilir kaç kez okuduğum kitapları okuyorum, izlediğim filmleri izliyorum. WoW oynarken bile sadece vakit geçsin ertesi gün olsun diye oynuyorum sanki. Bir de bunun yanında gelen kaçınılmaz bir düşünce beynimi kemiriyor. Yaş olmuş nerdeyse 21 yalnız başıma vakit geçiriyorum, bu sanki hep böyle devam edecekmiş de yalnız ölecekmişim gibi bir saplantı oluştu bende. Uzun zamandır hoşlandığım bir kız bile yok. Sanki otmuşum gibi geliyor bana. Eskiden bir şeyler yazar, çizerdim bir şeyler çalardım ama şimdi onlardan da tat almıyorum, "ne istersin? dediklerinde "hiç bir şey" diyebilecek kadar boşluktayım sanırım. Uyku düzenim de kalmadı, sabah 7 gibi yatıp sabah 10da kalkıyorum günde 3-4 saat uyuyorum en fazla. Pek bir şey de yemiyorum sanırım, ne biliyim işte özetle bok gibiyim. Bunu buraya yazma nedenim sizin görüşlerinizi merak etmem tabii ama bir de sanki kafamdakileri bir yerlere aktarırsam rahatlarım gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
newdonis Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 get a life resmi plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poaco Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 dynamick mi o =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Abi en çabuk şekilde enerjini topluyosun sonra spor salonuna yazılıyosun. Yok ben sevmem hayvan gibi koşturup terlemeyi diyosan gidip bi extreme spor kastırıyosun madem vaktin var. İmkanım yok buna diyosanda gayet normal akıllı insan tarzı bi spora başlıyosun. Kendimden biliyorum bunun ileri dereceleri depresyona kadar gider yok yakınken kaptır kendini bişeylere. Yine kendimden biliyorum extreme hadi olmadı spor ilaç gibidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Son bir senedir vücut geliştirme yapıyorum zaten, kendime görev edindim. Salonayken insan sadece kafasındaki kasları kullanmadığından güzel oluyor. Yanlış anlaşılmasın depresyonda olduğumu pek sanmıyorum, sadece üzerimde bir uyuşukluk var, yaptıklarımdan tat almıyorum pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 e sana extreme şart o zaman. adrenalin lazım sana %100 hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Hocayı dinleyip kick boxa başlıyım :P , boy var pos var gel seni kick boxcu yapalım diyip duruyordu bi ara. İki dayak yerim kendime gelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar