Maxuth Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Walla şimdi bn bigün cod2 oynuodum makine bianda kasmaya başladı wede wuruldum bnde sinirden tekmeyi bastım kasaya!Makina res atti tabi sora tekrar döndüümde 125 fps sabit aldıım makine 20-30 fpsye kdr düşüodu wede internette bile sayfadan sayfaya atlarken kasma durumları bişey kopyalarken kasılmalar flan kısacası çok kasıntı bi makine oldu..Ne yapmamı önerirsiniz? Format attım,içini açtım temzlemeye çalştım ama peq deişiklik yok napabilirm sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 tekmeyle ilgilidir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 yerinden oynamistir biseyler, iyice oturt herseyi yerine. kalicida olabilir, sonucta tekme atilmamasi gereken birsey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 said: tekmeyle ilgilidir..azuhhuza evet iyi tespit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 düzelene kdr tekmele? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 2.5 sene önce bende CoD1 oynarken tekmeyi basmıştım,hdd bozulmuştu :( Babamda beni bozar gibi olmuştu,o günden beri vurmuyorum.Hırsımı klavyeden alıyorum,daha zevkli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 bilgisayara şiddete hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 seni bilgisayar hakları mahkemesine veriicim.. katil!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 çözüm sunulacak bi sorun değil ki bu :/ sadece "oha!" denebilecek bş olay... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar