Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

25 Ağustos Ehliyet Sınavı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ilgi alanı araba olmayan birine motor kolay öyle mi?
bugün kurs hocası bana senin kadar acemi bi şoför adayıyla daha önce hiç çalışmadımdedi
arkasından
ne bu heycan
arabayı çizdin
öldürcek misin beni
hadi kızsın bişey demiyorum ama hiçbi kız böyle değil
dinlemiyorsun ki beni
bırak öğreteyim
de dedi

kolay mı cidden?
ha?
nesi kolay allasen?
Mesaj tarihi:
ya motor motor dediler...1 saat göz gezdirdim 7 temmuzun sorularına baktım yaptım hepsini...trafikteki aptal aptal sorulardan korkuorm aradaki mesafa duraklama dakkası fln gbileri
Mesaj tarihi:
motor dediğiniz 1 saatlik okuma ve çıkmış sorulara bakma..aynısı çıkıyo zaten.

sürücü kursundaki adam halt etmiş.bizim kursta da vardı öyle bi salak..milleti ezerek gaza getireceğini zannediodu.sen takma fazla olnu..gerilme gereksiz yere.hatta mümkünse hocayı değiştir
Mesaj tarihi:
ivy senin dediğin motor değil direksyon. Motor sağlık bide bişey daha vardı yazılı sınav, kolay oluyor onlar. Gerçi ben ilk direksyon sınavında kırmızı ışıkta geçmiş, ikincisinde de bi çocuğa çarpmıştım. İkincisinde verdiler ama ehliyeti ehah.
Mesaj tarihi:
benim bi arkadaş motorsiklet direksiyon sınavına girdi. B ehliyeti vardı.
1. sinde motoru kurulun masasına cıkardı.
2. sınavda 4 kere düştü.
3. sünde kuruldan birinin arabasına girdi 3 kere motoru devirdi.
4. sünde 10 metre gitmiş ben görmedim. durdurmuşlar tamam vericez sana ehliyeti demişler. B nin yanına A2 çaktı geldi adam :D
Mesaj tarihi:
bi cd vardı onu izledim,çıkmış sorulara göz attım 80 altı notum yok.
150 dakikalık sınavı 32 dakikada bitirdim,13 dakika uyudum ondan sonra hoca dürttü çıkabilirsin artık diye.

sözün özü kasmayın sadece bilmeniz gereken bişiler var onları bilin yeter.

Ps: uyudum çünkü uykusuz gittim saat 9 a kadar wow oynadım o çorba kafayla geçmişsem sizde geçersiniz rahat olun D:
Mesaj tarihi:
said:
benim bi arkadaş motorsiklet direksiyon sınavına girdi. B ehliyeti vardı.
1. sinde motoru kurulun masasına cıkardı.
2. sınavda 4 kere düştü.
3. sünde kuruldan birinin arabasına girdi 3 kere motoru devirdi.
4. sünde 10 metre gitmiş ben görmedim. durdurmuşlar tamam vericez sana ehliyeti demişler. B nin yanına A2 çaktı geldi adam :D

azimliymiş ama arkadaşın.. :D
Mesaj tarihi:
hiç kursa gitmeden.. çalişmadan, çikmiş soruları çözün.. zaten soruların ortalama çözme süresi 5-8 saniye.. (okuma süresi) bilemediklerinizin cevaplarına bakın. araştirin biraz.. 500-600 soru çözün toplamda girin alın çıkın.
Mesaj tarihi:
Benim gibi bir tek motorun başını okuyup girin çözün sonra göz gezdireyim diyerek uykuya dalın.Sınavın sonunda görevli gelsin bişeyiniz mi var desin dumur olun yok ya dalmışım deyin verin çıkın. Sonra direksiyon da da sürücü kursunun arabasına ilk defa sınav sırasında binin. emniyet kemeri takmayın 90 alıp çıkın

Kaynak: Ben
  • Yeni Oluştur...