Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Her ne kadar salak bir insan olsada üzüldüm yav:( http://www.youtube.com/watch?v=1o4g7HBX_94 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 suç duyurusu? ceza? gerçi sadece reklamdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 bu şekilde bi reklam olcağını sanmıyorum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Oha diyorum sadece yuh. yok abi ne reklamı :D [ Mesaj 24 Ağustos 2007, Cuma - 03:43 tarihinde, Greeny tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 reklamın iyisi kötüsü olmaz!!1 sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 heh biri de owned demiş. enteresan ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Gri ceketli çok temiz çalışıyo yalnız. Hem ağır hem... ağır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 eger reklamsa way böle reklam yapmaya calisan insanlarin haline.aksi halde cidden yazik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Ya kadın bi de, yayın var niye böyle yapıyorsunuz diyo. Çok enterasan ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 tokat sahnelerini birlestırmısler 3x combo cekıyolar gıbı olmus euheuheuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 abi niye dovuyolarmis ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 aga kamera şakasıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 parçalasınlar kelleyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 silahla vursan bu kadar etki yapmaz.Grili DAYI kesin eğitimini almıştır.Cidden tokatın hakkını veriyo=p [ Mesaj 24 Ağustos 2007, Cuma - 04:36 tarihinde, Olivies tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 ahaha osmanlı dan kalma tekniklerle g3nklediler bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 tülinin adamlari. tabii pasabahce'nin adamlari da olabilir bunlar, kafasinda bardak kiriyodu ya bu lavuk. semranim da karismis olabilir. az kalsin sehit oluyodu caner de. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Şimdi grili ordaki AGA. onlarda enteresan hiyerarşi durumları vardır.O vurmadan düşük rankler vuramaz.Görüldüğü gibi o ne zaman vuruyorsa yandaki elemanda elinin tersliyle geliyor soldan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 caner 42 kere ''abi vallahi elimi kaldırmadım'' diyor :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 oturdun saydın mı.. helal valla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 bu herif gecen ay ben adanada sunun ogluyum sen onu taniyo musun lan diye delikanlilik yapmiyo muydu, noldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Ulan bu kadar yalcaracagina, olseymis zirzop. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 said: bu herif gecen ay ben adanada sunun ogluyum sen onu taniyo musun lan diye delikanlilik yapmiyo muydu, noldu? resmen kolpacı lan bu. Çekim sırasında ışıkcıyla kavga etmiş. Meğer ışıkcı kanalın sahibinin oğluyumuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 evet bende duydum : d kanal sahibinin oğluna küfür etmiş v eüstüne yürüyüp tehdit etmiş döverim snei kırarım bitarfını vs diye. haha şapa oturmuş işte öküz :D güvenlikler ağzını yüzünü kırmış adamın :d sonrada yayına çıkmaya zorlamışlar adamı adam makyajla yayına çıkmış :p [ Mesaj 24 Ağustos 2007, Cuma - 09:37 tarihinde, zydar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 F A K E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Toygar, sözlerini şöyle tamamladı: "Ben sinirden bu kadar olduğunun farkında bile değilim, bayağı vurmuşlar. demiş kro.. ya bırak ya .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar