horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 kült bi film ama önceden izlememiştim. biraz önce izledim çok beğendim. samuraylı kılıçlı ölümlü film sevenler için ideal. kill bill de bundan esinlenip yapılmış: http://www.imdb.com/title/tt0081506/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 filmi bilemicemde kill bill in esinlenildiği film başka.hatta o film birebir aynı nerdeyse adını öğrenirim sora başrolde bi abla var japon filmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 bu arada dövüşler, samurai vs. ninja şeklinde. belirteyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 esinlendiği filmlerden biri diyelim o zaman. bu da güzel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 şindi tekrar izliyorum bazı sahneleri de süper. bakın bi quote yapayım: "When cut across the neck, a sound like wailing winter winds is heard, they say. I'd always hoped to cut someone like that someday, to hear that sound. But to have it happen to my own neck is ridiculous" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 ya sinema olayı arada okulu asınca gitmek olan bizler için, böyle eskilerden yenilerden bi derleme yapın böyle ninjalı samuraylı katanalı filmlerden ya. geçen de star da shinobi mi ne öyle bi film vardı ağzım açık izledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 shinobi zaten efsanedir bir animenin film versiyonu da anime yalan film efsane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Shinobi güzeldirde şimdi animesine laf atmayalım izlemediysek :) . Çünkü Basilisk (shinobinin animesi oluyor), daha bir üperdir filminden. Benim gibi ilk animesini izleyip sonra filmi izleyenler çoğu şeyi pek bi tırt bulmuştur =) . Ama yinede güzeldir shinobi hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Basilisk.. Ne yazıkki Çok vasat bir anime. Filmi nispeten daha iyiydi. Fakat bu kadar güzel çizimlerin içine etmiş ne yazıkki anime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 hö basilisk vasat bir animemi ? yanlış şeylerden bahsediyor olmayalım. İzlediğim en iyi animelerin içindedir basilisk. Karakter işlenişi, senaryo, o tempo, o dram çoğu animede yoktur. Filmi kötü bence :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Basiliskin filmini izlemesemde animesi überdir.Basiliske kötü dien ölsün!:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 filmini basilisk fan forumlarında görüp çekmiştim animeden güzel uyarlamışlar busırada animeye kötü diyen arkadaşların kaafsına meteor düşsün höh yani =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 ya boşverin basiliski olay shogun assasindir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Shogun Assasin, Lone Wolf&Cub serisinin ilk iki filminin birleştirilmiş haliydi yanlış hatırlamıyorsam.Eğer beğendiysen serinin 3-4 filmi daha var. Nasıllar bilemiyorum yalnız ilk ikisini izledim. Edit:İmdbden baktım öyleymiş (ilk iki film) [ Mesaj 27 Ağustos 2007, Pazartesi - 14:13 tarihinde, Nosfe tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninja Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Youtube da artik bolumleri var buradan izleyebilirsiniz. https://www.youtube.com/watch?v=-5i4kg2dT1A Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar