Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

shogun assassin

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
şindi tekrar izliyorum bazı sahneleri de süper.

bakın bi quote yapayım:

"When cut across the neck, a sound like wailing winter winds is heard, they say. I'd always hoped to cut someone like that someday, to hear that sound. But to have it happen to my own neck is ridiculous"
Mesaj tarihi:
ya sinema olayı arada okulu asınca gitmek olan bizler için, böyle eskilerden yenilerden bi derleme yapın böyle ninjalı samuraylı katanalı filmlerden ya. geçen de star da shinobi mi ne öyle bi film vardı ağzım açık izledim.
Mesaj tarihi:
Shinobi güzeldirde şimdi animesine laf atmayalım izlemediysek :) . Çünkü Basilisk (shinobinin animesi oluyor), daha bir üperdir filminden. Benim gibi ilk animesini izleyip sonra filmi izleyenler çoğu şeyi pek bi tırt bulmuştur =) . Ama yinede güzeldir shinobi hehehe
Mesaj tarihi:
hö basilisk vasat bir animemi ? yanlış şeylerden bahsediyor olmayalım. İzlediğim en iyi animelerin içindedir basilisk. Karakter işlenişi, senaryo, o tempo, o dram çoğu animede yoktur. Filmi kötü bence :S
  • Admin
Mesaj tarihi:
filmini basilisk fan forumlarında görüp çekmiştim animeden güzel uyarlamışlar busırada animeye kötü diyen arkadaşların kaafsına meteor düşsün höh yani =p
Mesaj tarihi:
Shogun Assasin, Lone Wolf&Cub serisinin ilk iki filminin birleştirilmiş haliydi yanlış hatırlamıyorsam.Eğer beğendiysen serinin 3-4 filmi daha var. Nasıllar bilemiyorum yalnız ilk ikisini izledim.

Edit:İmdbden baktım öyleymiş (ilk iki film)

[ Mesaj 27 Ağustos 2007, Pazartesi - 14:13 tarihinde, Nosfe tarafından güncellenmiştir ]
  • 5 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...