GM_galadniel Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Arkadaşlar NBL script kullanıcam arkın serverınada onun ceset parçlama olayını bulamadım ceset parçalanmıo bilen var mı?[hline]Fatal War UO Shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osiris_TR Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 test.scp eventinin icinde olması gerekior sanırım. eventlerin icinde ama hangisinde unuttum valla.[hline]Bilmemek Değil Oğrenmemek Ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM_galadniel Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Teşekürler ben bulurum[hline]Fatal War UO Shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM_galadniel Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Ey cemati müslim olmuyor bu camimize yardım ediniz script budur On=@ItemTargOn_Item if (( == c_pv) && ( != )) return 1 elseif ( == i_corpse) // human cesetleri bicememe if (( == ) || ( == 0)) return 1 endif endif bagışlarınızı bekliyoruz Allah Kabul etsin[hline]Fatal War UO Shard [Bu mesaj GM_galadniel tarafından 17 October 2003 15:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osiris_TR Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Senin amacın cesetleri parcalatmak mı ? eğer parçalatmasını istiyorsan. bu scripti oradan sil. olay biter. [hline]Bilmemek Değil Oğrenmemek Ayıp. [Bu mesaj Osiris_TR tarafından 18 October 2003 13:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 yaw osiris nerdesin yaw??[hline]So many times its hopeless dark and gray And other times its hope that saves the day!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osiris_TR Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 server irc.bilgi.edu.tr 'nin zurna kanalında chat yapıom :) bekliom hade gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 yaw mirc yok bnde salla :)[hline]So many times its hopeless dark and gray And other times its hope that saves the day!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM_galadniel Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Arkadaşlar ben yapımışımda ben NPCs 'lerde deniyorum ondan dalgımlıgımı normal görğün nede olsa Atelye'den çikmiştim[hline]Fatal War UO Shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar