newdonis Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 2.resimdeki insanmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 insanlarda saç stiline karşı ilginç bi önyargı/tepkisel durum seziyorum ben... 1 sene evvel sacımı kestirmistim, üni'de ne kadar tanımadıgım bay/bayan varsa geldi abi/canım cok yakısmıs, cok süfer olmuş tarzı şey dedi. uzunken kimbilir neler diyolar!?!%&+!' kısa saçın nesi güzeldir yahu? kısadır o! şekil vermek istesen kelebek&at gibi olur, taramak istesen tarayamazsın, kışın soğukta kafan üşür breh breh :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 bay/bayan ? bay diye tahmin ediyorum, ööleyse çok çirkin. bayansa dahada çirkin. ööle işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Saçlar kesilmemeli. Fön çekilmemeli. Kahrolsun sütyenler, memelere özgürlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar