Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Meydan Savaşı!!! (R.I.P)

revhas

Öne çıkan mesajlar

said:
unity100, 15 October 2003 16:39 tarihinde demiş ki:
said:
Lion_Strimple, 15 October 2003 16:33 tarihinde demiş ki:
Eclipste ben bir mangal acayim o zaman bu yakinlarda :p

he he he hehehahahahahaahaha reb lokantalari cogaliyor devvo[hline]referanslar :
www.mizzah.com
www.tokaci.com(oscommerce customization)
turkiye.bookturkey.com
aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com

Bakınız iki önceki mesaj Bay Enako... :-P[hline]Devvo Ki'yyst, Master Ranger, Master Creature Handler, Eclipse
Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

said:
unity100, 15 October 2003 16:52 tarihinde demiş ki:
ruhsati alan dukkanlari acmis imp doner satiyor sen daha cantinayi kurcaz diyosun ohoooo[hline]referanslar :
www.mizzah.com
turkiye.bookturkey.com

Kurarız abi, geç olsun güç olmasın... Bak ama ben ne kadar ılımlı konuşuyorum sana çağrı yapıyorum, gel bize katıl diyorum, sen dönerden, sosisliden bahsediyosun... Neyse, bilahare seni keserken konuşuruz bunları... "Powerful ally" olamıyosan biz de seni kesmek zorunda kalırız... Sorry... :-P[hline]Devvo Ki'yyst, Master Ranger, Master Creature Handler, Eclipse

[Bu mesaj DA2019 tarafından 15 October 2003 17:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

offf o ne be ahahahahahaha

cok guldurdun benı

napak baba darkside bizi cagırdı karanlıgın gucu agır basıyor, tabı bu arada serverın 4 te 1 rebel olunca olayın keyfı kacıyor, gucsuzden yana olmak lazım.o yuzden bıraz da rebel kesek ımp kesmek ten sıkıldım sımdıde sızı kesecem, en sonunda notral olup hepınızı kesecem ve galaksinin imparatoru ben olacam, gelsın kebaplar gıtsın sutlaclar.
:)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lion_Strimple, 15 October 2003 17:14 tarihinde demiş ki:
Rebel gerekirse kolunu verir yine biner impin ustune. Bu arada bi sonraki patchte mountlar icinde impler de var biliyosunuz. Llc ile tame oluyolarmis ;)

ohohohohoheheheheheh ahhheheheheheh[hline]referanslar :
www.mizzah.com
turkiye.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

Savaşla ilgili son gelişmeler...
Rebel guildinin adı "tb" (açılımı yazmıyodu) çoğunluğu ingiliz ama her yerden üye alıyolarmış. 80-90 kişi kadar üyleri var ve 3-4 senedir birlikte oynayan kişilermiş bunlar.
kesin olmamakla beraber...
Savaş Naboo Kadaara yakınlarında bir sahilde olucak (böylece onları denize dökebilicez! :) ), 20 ye 20 olucak, faction petler kullanılmıycak ve mübarek gün cuma günü olucak savaşımız!

katılıcaklar bana oyun içinde mail atsın lütfen![hline]Revhas of Eclipse
Royal Imperial Paladins (R.I.P)
Human - Master Smuggler - Pistoleer
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
Savaş için eger adam toplanamazsa cuma günü girebilirim ben burdan msg atarsanız.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos
Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix.
Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc
Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo
Sosyal ağlarda paylaş

revhas
cuma aksam 8 den sona online olacam oyuna girer girmez sana tell atarim, ama arnada bende henuz imp olamadık, fp leri bitiremedik para lazimdida baska isler yapmak zorunda kaldık :) , neyse makara bi kenara su an notral durumdayım savasta bızı alabılecekmısınız pa ya da ne bılıyım gruba bı konusmak lazım olmadı seyretmeye gelıcez artık.

bu arada karsıdakı takım dedıgın gıbıyse bu ıste bayaa profesyonel anlasılan umarım ıyı planlar hazırlamısınızdır.[hline]sad
eclipse - BountyHunter

Sosyal ağlarda paylaş

said:
sgecca, 15 October 2003 18:04 tarihinde demiş ki:
arkadaşlar jedi olduğum için bu savaşa katılamıyorum ama kalbim her zaman sizinle bunu asla unutmayın......[hline]Qi-Gonn Gijinn
Human
Eclipse

eheheh ulam sgec[hline]Jinnz Norton - Eclipse [ Expert Bh - Master Pistoleer]

Rovlen - Kettemoor [Novice Tk - Novice Medic]
Sosyal ağlarda paylaş

Dostlar bu akşam ceday olma çalışmalarına katılacağım için ( simo, cins ve beyaz ile) muhtemelen savaşa katılamayacağım... Ceday oliim söz bi dahaki savaşa light saber ile yanınızdayım, öyle Sgecca gibi hakemlik falan yapmam, faal olarak savaşın içinde, yanınızda, omuz omuza katılırım...

Sgecca ne o ööle, hakem falan olcam dion??? Ya savaş kötü giderse, sana "..ne hakem, ..ne hakem" diye mi baarcaz?? :-p[hline]Devvo Ki'yyst, Master Ranger, Master Creature Handler, Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

dün "tb" den biriyle konuştum daha yeteri kadar insan cevap vermedi bana dedi... ama başka birine daha söylemiştim ondanda haber bekliyorum... şu anda oyunda iletişim kopmuş durumda onun için hiç kimseden haber alamıyorum galiba savaş bugün için iptal oldu :([hline]Revhas of Eclipse
Royal Imperial Paladins (R.I.P)
Human - Master Smuggler - Pistoleer
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sevgi kelebeği, saygı değer insan, iyi dost codmaster, 17 October 2003 21:42 tarihinde demiş ki:
Zaten Muhendis varsa kesin yenersiniz :),1 rancor çıkarır sonra da adamları 64 m den gözünden vurur hehe

hehehe
Çok özledik seni be...[hline]Muhendis A'ab the Lord Of Arachnes in Eclipse
Wolith the Nerve-less Greenberet in Ahazi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...