unity100 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 said: Lion_Strimple, 15 October 2003 16:33 tarihinde demiş ki: Eclipste ben bir mangal acayim o zaman bu yakinlarda :p he he he hehehahahahahaahaha reb lokantalari cogaliyor devvo[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 said: unity100, 15 October 2003 16:39 tarihinde demiş ki: said: Lion_Strimple, 15 October 2003 16:33 tarihinde demiş ki: Eclipste ben bir mangal acayim o zaman bu yakinlarda :p he he he hehehahahahahaahaha reb lokantalari cogaliyor devvo[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Bakınız iki önceki mesaj Bay Enako... :-P[hline]Devvo Ki'yyst, Master Ranger, Master Creature Handler, Eclipse Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 ruhsati alan dukkanlari acmis imp doner satiyor sen daha cantinayi kurcaz diyosun ohoooo[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 said: unity100, 15 October 2003 16:52 tarihinde demiş ki: ruhsati alan dukkanlari acmis imp doner satiyor sen daha cantinayi kurcaz diyosun ohoooo[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Kurarız abi, geç olsun güç olmasın... Bak ama ben ne kadar ılımlı konuşuyorum sana çağrı yapıyorum, gel bize katıl diyorum, sen dönerden, sosisliden bahsediyosun... Neyse, bilahare seni keserken konuşuruz bunları... "Powerful ally" olamıyosan biz de seni kesmek zorunda kalırız... Sorry... :-P[hline]Devvo Ki'yyst, Master Ranger, Master Creature Handler, Eclipse Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse [Bu mesaj DA2019 tarafından 15 October 2003 17:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lion_Strimple Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Rebel gerekirse kolunu verir yine biner impin ustune. Bu arada bi sonraki patchte mountlar icinde impler de var biliyosunuz. Llc ile tame oluyolarmis ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 offf o ne be ahahahahahaha cok guldurdun benı napak baba darkside bizi cagırdı karanlıgın gucu agır basıyor, tabı bu arada serverın 4 te 1 rebel olunca olayın keyfı kacıyor, gucsuzden yana olmak lazım.o yuzden bıraz da rebel kesek ımp kesmek ten sıkıldım sımdıde sızı kesecem, en sonunda notral olup hepınızı kesecem ve galaksinin imparatoru ben olacam, gelsın kebaplar gıtsın sutlaclar. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sgecca Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 arkadaşlar jedi olduğum için bu savaşa katılamıyorum ama kalbim her zaman sizinle bunu asla unutmayın......[hline]Qi-Gonn Gijinn Human Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 said: Lion_Strimple, 15 October 2003 17:14 tarihinde demiş ki: Rebel gerekirse kolunu verir yine biner impin ustune. Bu arada bi sonraki patchte mountlar icinde impler de var biliyosunuz. Llc ile tame oluyolarmis ;) ohohohohoheheheheheh ahhheheheheheh[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karate_Chop Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 isime nası izin verdiler ki, neyse all hail da masta =)[hline]Chibi Maymunlar Dünyayı Ele Geçirecek ve muzlar tükendiğinde bizi(!) yiyecekler, yani sizi, ben de onlardanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
revhas Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Savaşla ilgili son gelişmeler... Rebel guildinin adı "tb" (açılımı yazmıyodu) çoğunluğu ingiliz ama her yerden üye alıyolarmış. 80-90 kişi kadar üyleri var ve 3-4 senedir birlikte oynayan kişilermiş bunlar. kesin olmamakla beraber... Savaş Naboo Kadaara yakınlarında bir sahilde olucak (böylece onları denize dökebilicez! :) ), 20 ye 20 olucak, faction petler kullanılmıycak ve mübarek gün cuma günü olucak savaşımız! katılıcaklar bana oyun içinde mail atsın lütfen![hline]Revhas of Eclipse Royal Imperial Paladins (R.I.P) Human - Master Smuggler - Pistoleer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jackal77 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Acaba Area Mind Poison 20 kisiye ayni anda atilabilir mi ben onu dusunuom dur savas icin ii biseyler yapam ben :p Saka bi yana cok eyleniriz yaw muhim olan bole guzel seylerin yasanmasi[hline]Sman'chi NortoN Master Combat Medic--Novice Pistoleer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Savaş için eger adam toplanamazsa cuma günü girebilirim ben burdan msg atarsanız.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sgecca Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 bende orada olacağım savaşa girmem ama izlerim ve hataları ve yapılması gerekenleri kontrol ederim ayrıca iki ekip arasındaki gerilimi gidermek için hakem niteliği de taşırım tabii[hline]Qi-Gonn Gijinn Human Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 revhas cuma aksam 8 den sona online olacam oyuna girer girmez sana tell atarim, ama arnada bende henuz imp olamadık, fp leri bitiremedik para lazimdida baska isler yapmak zorunda kaldık :) , neyse makara bi kenara su an notral durumdayım savasta bızı alabılecekmısınız pa ya da ne bılıyım gruba bı konusmak lazım olmadı seyretmeye gelıcez artık. bu arada karsıdakı takım dedıgın gıbıyse bu ıste bayaa profesyonel anlasılan umarım ıyı planlar hazırlamısınızdır.[hline]sad eclipse - BountyHunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gulay Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 savas icin kayit olacak olan her Imp'e bir opucuk, rebel iken imp'e donen kisilere opucuk + extra. Savasi kazamdigimizda PA'nin tek bay uyesi olarak striptiz show GUlay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mehanix- Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 said: sgecca, 15 October 2003 18:04 tarihinde demiş ki: arkadaşlar jedi olduğum için bu savaşa katılamıyorum ama kalbim her zaman sizinle bunu asla unutmayın......[hline]Qi-Gonn Gijinn Human Eclipse eheheh ulam sgec[hline]Jinnz Norton - Eclipse [ Expert Bh - Master Pistoleer] Rovlen - Kettemoor [Novice Tk - Novice Medic] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 himmm pek cekjici geldi ben savasa 2 kere girsem 2 opucuk ve + ozel ilgi alabilirmiyim. :)[hline]sad eclipse - BountyHunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kalima Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 nooldu bu olay? kacta olucak yada???[hline]Kalima..........Minstrel of The Hun Jenissary......Scout of The Hun Gon.............Armsman of The Hun www.the-huns.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Dostlar bu akşam ceday olma çalışmalarına katılacağım için ( simo, cins ve beyaz ile) muhtemelen savaşa katılamayacağım... Ceday oliim söz bi dahaki savaşa light saber ile yanınızdayım, öyle Sgecca gibi hakemlik falan yapmam, faal olarak savaşın içinde, yanınızda, omuz omuza katılırım... Sgecca ne o ööle, hakem falan olcam dion??? Ya savaş kötü giderse, sana "..ne hakem, ..ne hakem" diye mi baarcaz?? :-p[hline]Devvo Ki'yyst, Master Ranger, Master Creature Handler, Eclipse Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnaviscaa Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 2 Günde -5000 imperial fp yi sıfırlayıp ustune 4 tane de rutbe aldım. Bu performansımla FS slotumun acılmasını talep ediyorum. Savasa hazirim, gerçi hala morları rebel zannediyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
revhas Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 dün "tb" den biriyle konuştum daha yeteri kadar insan cevap vermedi bana dedi... ama başka birine daha söylemiştim ondanda haber bekliyorum... şu anda oyunda iletişim kopmuş durumda onun için hiç kimseden haber alamıyorum galiba savaş bugün için iptal oldu :([hline]Revhas of Eclipse Royal Imperial Paladins (R.I.P) Human - Master Smuggler - Pistoleer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Zaten Muhendis varsa kesin yenersiniz :),1 rancor çıkarır sonra da adamları 64 m den gözünden vurur hehe[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,TR (Retired) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 said: Sevgi kelebeği, saygı değer insan, iyi dost codmaster, 17 October 2003 21:42 tarihinde demiş ki: Zaten Muhendis varsa kesin yenersiniz :),1 rancor çıkarır sonra da adamları 64 m den gözünden vurur hehe hehehe Çok özledik seni be...[hline]Muhendis A'ab the Lord Of Arachnes in Eclipse Wolith the Nerve-less Greenberet in Ahazi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar