kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 okumadım ama çok kötü olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 kingpin sen ne anlarsın yaa edebiyat resmen bu üff çok heycanlı olmuş bşaı dur şimdi okucam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 beybin benim edebiyatım 1 idi, o derece iyi anlarım kapiş beyb? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 kingpin aşkından içmeseydin de okusaydın bak über de yazdım halbüsü. ben bu yazıyı sana yazdım cicim. CİCİM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 topunuzu keserim, gidin başka yerde oynayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 burası bizim bahçemiz oğluuuuum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 sanattan anlamayan yorum yapmasın lütfen. ben burada high art yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 hay artına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 burto seni bu kadar hırçın yapan ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 hırçın bir yaradılışa sahip olduğum doğrudur, bunu da sanatımda yansıtmak istedim. david lynche de rakibim. high art yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 ya lütfen konudan sapmayalım yazı odaklı yorumlar yapalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 burası garbıç değil yani. hayret bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 . [ Mesaj 25 Ağustos 2007, Cumartesi - 04:35 tarihinde, Olivies tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 o sondaki dörtlükten bahsediyorsan onlar shakespeare'den alıntı olivies. [ Mesaj 25 Ağustos 2007, Cumartesi - 04:38 tarihinde, burtonesk tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 hikayenin bu bölümünde, simpsons'ın son bölümünde yapıldığından daha fazla gönderme yapıldığını sadece yazar ve çevresi mi anlamış. [ Mesaj 25 Ağustos 2007, Cumartesi - 04:38 tarihinde, beybin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 peki. son dörtlüğü demedim zaten,editledim msjı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 çok kötü ama oldukça iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 çok kötü, o kadar kötü ki, çok iyi (ed wood) ; diyorsun. ^^ arkadaşlar dikkatle inceleyebilirseniz bu bir high art örneğidir çok da ciddi biçimde. anlamayan var ise anlatabilirim zevkle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 okumayıp da yorum yapanlar kahrolsun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 --- PART DÖRT: AŞK BEŞKENİ (a.k.a.) şipilak'ın acınası dıramı--- iki vardı, üç yoktu. bir küçük hayattı, şipilak onun adıydı. büyüdü, karanlıklara gömüldü. o aslında hep kü çü cük tü---. up uzun boyu, kapkara yay kaşı gören olur du şaşı. aşk vardı belki de yoktu bilmezdi macera düşkünüydü. herkes ona düşkündü, o--- kendine hep kendine--- terk edildi---- gitti karanlığa yaNlız kaldı. bir küçücük şipilak vardı, kırda ko ko koşup oynardı, sevgilisi onu terkeder giderdi, hep--- üzülür ağlardı karanlıkta koşardı durmadan duyardı fakat durduramazdı. herkes ona aşıktı o darkness'a hastaydı. Sözlenecekti Evlenecekti Ama dost kazığı yiyeceğini Nereden bilebilirdi? Bir gece vakti hapşurdu Toz oldu tuz oldu Gözden düştü yok oldu. Şipilak dinledi İçindeki içsesini Adam dedi ki Ne kadar saçmalamayacaksın Şipilak onu susturdu Karanlığa kişnedi Orda buldu bir kadın Onu at gbi koşturdu Kendisini cokey sandı Ama aslında aldandı Kadın onu hep kullandı Şipilak bir midilli kadar olamadı ironi neydi? bilir miydi? bilmez miydi? nedenmi ? işte ondan. [spo][/spo] [ Mesaj 27 Ağustos 2007, Pazartesi - 04:25 tarihinde, burtonesk tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 çok sürrealist. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 teşekkürler, aslında bunu daha çok dadaist düşünmüştüm ama ilgine teşekkür ederim=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 olaylara fütüristik bakışın beni etkiledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 teşekkürler; bu yorumun, içimde vidyolarını okuma isteği uyandırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Güzel olmuş dadaistte değil tarzı yok çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar