Natural Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 arkadaşlar çok karasız kaldım şimdi iki gitarında özelliklerini yaziorum siz söyleyeyin lütfen; İbanez; fiyat;450 dolar kasa;yeşil klavyede yaldızları war üçgen şeklinde manyetik düzeneği ham bakır single ham bakır jackson fiyat;450 dolar kasa;gece mavisi manyetik düzeneği; single single ham bakır lütfen yorum falan yapın ibanez mi jackson mı? not:jackson japon üretimi ibanez kore üretimi... [hline][b] SAPIM hala sapım sap doğdum sap gidicem...saplık bir kudrettir...kendine hakim olabilenler saptır...saplık bi zeka belirtisidir...saplık şöyledir ...saplık böyledir...saplık eşşittir Natural_Jedi [b] [Bu mesaj Natural_Jedi tarafından 11 October 2003 23:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 modelleri sööle..link koy..söyliyim ozaman hangisini alacağını[hline]HellHound Konu Saptırma Akademisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 jackson derim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 [imghttp://www.laylaylom.com.tr/jackson.html/yenimodeller/images/JS20.jpg[/img] jackson[hline][b] SAPIM hala sapım sap doğdum sap gidicem...saplık bir kudrettir...kendine hakim olabilenler saptır...saplık bi zeka belirtisidir...saplık şöyledir ...saplık böyledir...saplık eşşittir Natural_Jedi [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 cksonı pek beğenmedim..ibaneze bakayım bide[hline]HellHound Konu Saptırma Akademisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 ibanez, ama g serisi değilse.[hline]Pretty women make us buy beer, Ugly women make us drink beer. [Al Bundy] [Bu mesaj Mirage tarafından 11 October 2003 23:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 ibanez forever, ustte olan humbucker cok isine yarar.[hline]If we die, we all die together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 http://www.ibanez.co.jp/world/guitar/gtr_pict/RG370DXSG-1N-04.jpg ibanez ama rengi hiç hoşuma gitmiyo ya jackson'ın göwde ibanezde olsa bir de yani jackon japon malı ibanez kore yani japon ağır basar yani?[hline][b] SAPIM hala sapım sap doğdum sap gidicem...saplık bir kudrettir...kendine hakim olabilenler saptır...saplık bi zeka belirtisidir...saplık şöyledir ...saplık böyledir...saplık eşşittir Natural_Jedi [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 bence o ibanezi kaçırma, üzülürsün bak sonra. :)[hline]Pretty women make us buy beer, Ugly women make us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 ibanez derim ben... en önde humbucker olması benim için en ağır basan özelliği ;)[hline]Selamon, 06 October 2003 20:20 tarihinde demiş ki: "cem uzan ın ipiyle kuyuya inilmez" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 ibanezi genelde aşmış virtiözler falan kullanio jackson da ritm gitar falan yani jackson a daha sıcak bakiorum ama ibanezi de bırakamiorum mu desem çok terreddütte kaldım![hline][b] SAPIM hala sapım sap doğdum sap gidicem...saplık bir kudrettir...kendine hakim olabilenler saptır...saplık bi zeka belirtisidir...saplık şöyledir ...saplık böyledir...saplık eşşittir Natural_Jedi [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 ibanezi al bencede..[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 said: Natural_Jedi, 12 October 2003 00:07 tarihinde demiş ki: ibanezi genelde aşmış virtiözler falan kullanio jackson da ritm gitar falan yani jackson a daha sıcak bakiorum ama ibanezi de bırakamiorum mu desem çok terreddütte kaldım![hline] SAPIM hala sapım sap doğdum sap gidicem...saplık bir kudrettir...kendine hakim olabilenler saptır...saplık bi zeka belirtisidir...saplık şöyledir ...saplık böyledir...saplık eşşittir Natural_Jedi [b] [/b] yok öyle bir şey. bunlar 2. el mi? en iyisi git dene. ben gittim bi müzik dükkanına, aynı amfiye bi ibanez taktım bi jackson taktım. ibanez bana oldukça daha iyi geldi. hem ton olarak, hem klavye rahatlığı olarak. en iyisi gidip denemen. pişman olmazsın en azından.[hline]Pretty women make us buy beer, Ugly women make us drink beer. [Al Bundy] [Bu mesaj Mirage tarafından 12 October 2003 00:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 2 si de 0 ama gitarlar farklı müzik dükkanlarında 2 sini de denedim![hline][b] SAPIM hala sapım sap doğdum sap gidicem...saplık bir kudrettir...kendine hakim olabilenler saptır...saplık bi zeka belirtisidir...saplık şöyledir ...saplık böyledir...saplık eşşittir Natural_Jedi [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
someone Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 ham bakır hehe benim manyetiklerde saf altın[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
someone Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 biraz para biriktir fender strat al mexico yapımı 600-650$ civarı hem süper gitar, acaip rahat, clean tone'u mükemmel usa'iyle hiç bir farkı yok hemde kendini geliştirip daha iyi bi gitar alacağında ki bence pek gerek yok, 2. el çok rahat alıcı bulursun[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Insomnia Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 ibanez derdim ama bende kore olduğu için alma veya biraz daha biriktir japon al. veya hayır diyorsan jacksonu al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 U.S.A Japon kore sıra bu ne diyim bilmioru ki baksanıza her kafadan farklı bir ses çıkıyo![hline][b] SAPIM hala sapım sap doğdum sap gidicem...saplık bir kudrettir...kendine hakim olabilenler saptır...saplık bi zeka belirtisidir...saplık şöyledir ...saplık böyledir...saplık eşşittir Natural_Jedi [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 ibanez daha yumuşaktır jacksona göre kullanımı daha kolaydır ama bence jackson al[hline][i]Did I punish you for dreaming? Did I break your heart and leave you crying? Don't you ever dream of escaping...[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 ibanez rulz.[hline] "But he's the sort who can't know anyone intimately, least of all a woman. He doesn't know what a woman is. He wants you for a possession, something to look at like a painting or an ivory box. DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 nerden alacan bunları bi de onu söyle. belki başka bi tavsiyemiz olcak. bu arada ham bakır komikmiş hakkaten.[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 ibanezi al düşünme bile. adı yeter.[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Gerçekten adının ibanez olması da önemli. satarken daha rahat satarsın.[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 şimdi sen gitarda ne yapmak istiosun ona bağlı tabi. jackson ların klavyesiyle ibanezinkiler benzemio birbirine ibanezin kiler daha ince biliosun. ben olsam kesinlikle ibanezi seçerdim klavyesi, hambakır ( :P ) , tremolo, kilit sistemi gibi nedenlerle. ibanezlerin tremolo sistemini iyi düşün. ayrıca kilit sistemi istiosan yani ibanezden vazgeçme derim. ama sen ritm ağırlıklı ve kalın klavyeli şeyleri seviosan bilemem. ben olsam ibanez için düşünmezdim bile.[hline]Feel so good, I feel so fine Love that little lady always on my mind She gives me loving every night and day Never gonna leave her, never going away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 hala karar wermiş deilim ya biri ibanez diyo diğerleri jackson aldığım yerleri söylemesem daha iyi olur bana kalsın :) ben ritm ağırlıklı parçalar çaliorum heavy metal tarzında ibanezi almayı düşünüorum şu anda yani kilit sistemi HAM BAKIRLARI :) klavyesi falan ama kore japon ikilemin deyim şu anda işte![hline][b] SAPIM hala sapım sap doğdum sap gidicem...saplık bir kudrettir...kendine hakim olabilenler saptır...saplık bi zeka belirtisidir...saplık şöyledir ...saplık böyledir...saplık eşşittir Natural_Jedi [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar