tyler_gs Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 bir makina win 98 dieri xp admin olan win 98 kuru lu bilg dierini goruo fakat baglanamıo dieri ise hic gormuo hallolabilir dienler beri gelsin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Hallolabilir.....[hline] IT Geek, NooBi C# Developer, Network Associate, System Admin, VoIP Technician, Ex Online Gamer.. Addicted to Paticik.. Love to penguin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tyler_gs Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 peki nasıl olacak bu is? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 98 kurulu makine xp kurulu olanı görüyor ama ulaşamıyor mu ? anlıyamadım tam sorunu.[hline]Lotgd Güzel bir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tyler_gs Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 evet aynen ole goruo iste agdan fakat cift tıklayınca ole b,i bilgisayar adı yok dio halbuki zaten oraya kendi cıkarıo o bilgisayarı kendi buıluo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 alla allaaa kastık "network guide" hazırladık bi kerede şuraya yazmadan önce arama yapsanız ? (ara :network guide) xp olan makinaya demetim masası > kullnıcı hesapları'ndan 98 in makina adında bir kullanıcı açarsan hallolur[hline]Veyis derste aynen şöyle dedi ki ; eet şimdi siquil etentikeyşını mı windowz etentikeyşinı mı kullanarak konnekt oldum şoçuklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tyler_gs Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 eywallah saol iste bu kadar cok makbule gecti 3 gundur bunu soyleyen biri cıkmadı ha dieceksin hatayı kendinde de aramıon da baskasına atıosun e benim de akıma gelmedi network aratmat! herneyse cok makbule gecti! ha bi de bunun gerekcesi ne dier bilgisayara da oturum acıosun 98 de yok ole bisey! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar