Osso Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Telefon almayı planlıyorum ama böle iş hayatımdada işe yarasın istiorum yok exeldir wirelesstır fln filn ne tavsiye edersiniz. Pdalar yawaş takılıo fln die duydum n95 iyi dediler ama hakkında bi fikrim yok ne tavsiye edersiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 İlk çıktığından beri kullanıyorum ve geröekten çok çok memnunum. Özellikle iş amaçlı kullanıcaksan tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 n95 den bahsediosun deme ? boyutu fln sorun oluomu hiç taşırken ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Boyutu bana uydu ki daha önce hep ufak telefonlarım vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Osman iş hayatı derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 özel meseleleri aktarıp topikimi piç etme pls bi derdin varsa msn e gel... edit:bu arada saol Absolut sen kaynadın arada [ Mesaj 23 Ağustos 2007, Perşembe - 15:27 tarihinde, Osso tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 ben gelmem sen gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 peki telefonun işlem hızı nedir yawaş kalıo mu wayahut takılıo mu hiç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Ben 3 aydır Asus P535 PDA kullanıyorum. Gayet memnunum 512mHz Cpu var ayarlanabiliyor güç tasarrufu için. Tüm office uygulamalarıda dahili. Çok güzel bir alet, bende n95 ve asus arasında kalmıştım iyiki bunu seçmişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 birazdan almaya gidicem çok stresliyim hala ne alcaım konusunda bi fikrim yok. n95 daha ağır basıo sanki. edit: wireless warmı asusta? [ Mesaj 24 Ağustos 2007, Cuma - 10:45 tarihinde, Osso tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 CPUsu gayet yeterli. Yere çok sık düşürmedikçe sorun yaşanmıyacak bir telefon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 gideyim bakayım bari telefoncuya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 GPSi gayet yeterli. İlk konum bulması biraz uzun ama sonrası uzerindeki haritalar başarılı. Ayrıca google earth çalıştırabiliyor bla bla bla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 n95 Türkiye'den alcaksan bitaz tuzalu yani bende alcaktım 1.5 milyarlık fiyatını görünce vazgeçtim.Ama illaki hem pda hem telefon olsun diosan HP nin İpaq var onu al çok güzel bi alet skype bile yükleyebiliyorsun fotorafta çekebiliodun galiba oda 600 dolar felan olcaktı o da ucuz diil ama n95ten ucuz en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Wireless baglantı bulursan çevrende skype cidden süper oluyor cep telefonu ile :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 n95 almaya gittim Asus P535 PDA aldım kurcalıyorum baya hoşuma gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Hayırlı olsun. Keşke blackberrylere de baksaydın bi onlarda baya guzel hele turkcellin sınırsız gprs kampanyası var var blackberryler için ki yemede yanında yat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Saolasın gprs i halletmeye çalışıorum =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Osso güzel bir seçim yapmışsın , n95 den kat kat iyi olduğna emin ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 N95>hepsi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 w960i :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 eytereh beah ericsson adına mı çalışıyorsun mayhem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 [spo]Osso güzel bir seçim yapmışsın , n95 den kat kat iyi olduğna emin ol.[/spo] Ewet güzel bi haftasonu geçirdim telefonum ile =) Tavsiye ederim herkeze, ama içinden bu kadar fazla aparat çıkacağını tahmin etmiodum =)) adamlar cama yapıştırmak için zamazingo bile koymuşlar =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Lütfen Zamazingo demeyelim ona=P Araba kullanırken baya işe yarıyor GPS için o zamazingo. Abso N95te ne bulduğunu öğrenebilirmiyim böyle? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 5mp camera + tv kalitesi video çekimi + karşılıklı konuima için 2. kamera 2GB memory ve fazlası Gps ve uyumlu birçok navigasyon programı Nokia güvenirliği Kurulu Ofis programları Her türlü wireless iletişim ve wire iletişim Normal kulaklık girişli radio ve bose hoparlörler Kullanmıyorum ama builtin lifeblog Realplayer Dana gibi ekran Direk olarak flash disk gibi kullanma özelliği Flashplayer bla bla Hepsi yüklü halde alıyorsun işte ve tabi 1 milyon tane yukleyebileceğin programda (skype, msn, yaho, google vs vs) mevcut. Benim her türlü ihtiyacım için ideal bir telefon ve hepsinin yanında bir Nokia yani güzel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar