fenris Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 ya biraz zor bi istek olacak ama bi deniyim dedim.var mıdır elinde (ingilizce olarak) bu ÇR olan?benim nette bulduklarım hep fransızcaydı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Yanlış hatırlamıyorsam bu fantastik öğeler içeren bir strateji oyunuydu, hatta BC Online fln çıkacaktı o UO nun fırtına gibi estiği zamanlarda, vidosunu fln görmüştüm. Acaba o dünyanın çizgi romanı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 şimdi yanlış bilmiyosam önce ÇR ı vardı.sonra strateji oyunu çıktı.(bu oyunun müzikleri muhteşemdir bu arada) bi arada mmorpg si çıkacak diyolardı ama o nooldu bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Merak ettim internette arattım (Torrent, E-mule) bulamadım çizgi romanını, ama bulmak lazım baya kaliteli ve hoş bir dünyası vardı Blackmoon'un. Hatta o zırh tasarımlarının fln hala daha iyisini görmemişimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar