deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Bir yıldır oynadığım rogue'umun end game harici pek bir şeye ihtiyacı kalmaması, yeni tatlar aramam vs. gibi olaylar nedeniyle aylardır yeni bir char kasmaya çalışıyorum, en sonunda priestte karar kıldım, çok hoşuma gitti. Neyse an itibariyle 12 lvlim, sarışınım lolitayım. Ama nasıl kasılır, hangi buildle imba lvl atlarım vs. hiç bilmiyorum, zaten 12 lvlde çeşit de yok, shield atıp mb+pain atıyorum wandla saydırıyorum. Smiteten daha iyi dediler wand için discteki wand skilline de veriyorum bir yandan. 70 olduktan sonra disc kalmayı düşünüyorum, çünkü pve charım rogue olduğundan dolayı priesti pvp charı yapacağım ve disc pri.lerin pvpdeki becerilerine hastayım. Disc olacak bir priest için öneleriniz nedir? vs. vs. işte anlayın işte. Biraz priestten bahsedin, iki üç hint verin bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 benim de düsük level bir priestim var, kasmak için kullandığım buildi şu adreste anlatmış bir eleman,pvp olanı hakkında pek fikrim yok ama disc/shadow oalcağı kesin gibi onu da bulabilirsin forumlarda. http://wow.whispre.com/files/priest_guide_v1.0.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 shadow lvl kas daha rahat olur birde nedir race? priestta bayağa farkediyor race Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 B.elf açtım charı, sanırım troll daha makbul ama açıkçası bıktım trollden UD'den. Şöyle göze de hitap etsin istedim ne yalan söyleyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 wandla kasılır level ilk başalrda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Ben de wandla kasıyorum ama decemberin verdiği linkte spirit tape vermiş ilk 5 talenti. Gerçi şu an hiç mana sorunu yaşamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Lvl kasarken shadow gitmelisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 disc wandle ugrasma 10-30 arası mob kesmek zorluyor biraz wand shield mind flay mind blast physic scream rotasyonunu ayarlayabilirsen sana yaklasmadan cok kolay mob kesebilirsin spirit tapinde yararını cokzel gorürsün [spo] http://www.wowhead.com/?talent=rZZxMGtMzoht[/spo] 40 lvldan sonra kendin karar verirsin imp ve shadow weave flm ama bence direk shadow power misery vt al =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ungoliant Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Shadow kas, wandla nereye kadar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Ya aslında bir şey anladım, insan boost yaptıracak gariban arkadaşlar bulduktan sonra ister holy olmuşun ister disc ister shadow olmuşun bir önemi yok. Giriyorum boostluyorlar çıkıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 artık lvl kac olmussundur bilemiyorum da, aciklayayim: lvl 40'a kadar wand spec bulunsun. yapacagin sey o lvle kadar holy fire, smite veya mb acip combati, sonra swp ile dotlamak ve wandlamak. lvl 40ta respecliyip shadowform alirsin. bundan sonra yapacagin mb atip combati acmak ve sonra geriye dogru kacarken swp atmak. swp attiktan sonra global cd bitmesini bekleyeceksin ve o bitince duracaksin. durdugun gibi de mind flaye basacaksin. blackout filan proclarsa 3 tane temiz mind flay yedirirsin ve mob sana vuramadan olmus olur. rotasyon budur mana acisindan en karli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Hangi akla hizmet ettiysem gibip holy oldum 60'ta. Hem xp hem rep kasıyorum thrallmar için. 2 seviye düşük zindanlarda bile rahatça ilerleyebiliyorum (spikelara rağmen :p). Yalnız 2 mob keseyim dedim kendi başıma, mana bitiyor her seferinde. Hani belki holy olmayı düşünüyorsundur da uyarayım dedim. Sağlam gruplar bulamıyorsan hiç bulaşma 70'e kadar :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 30 lvl oldum :P , raidlerden farmdan falan vakit buldukça kasıyorum charı. Full shadow gittim, shield atıp mb swp wand şeklinde sıralıyorum mob kaçarsa mf açıyorum kaçıp arkadaşlarını çekemiyor :P . Manam hiç bitmiyor bu yöntemle. Bir de bence smite çok gereksiz birşey mana katili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 said: Bir de bence smite çok gereksiz birşey mana katili. Holy priestler kabusun olur bak, sözünü geri al =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar