Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tamriel üzerine sorular...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

ya arkadaşlar internette bazı haritalar buldum. Tamriel in haritaları.

Topografik
[spo] [/spo]

Politik
[spo] [/spo]

ya şimdi bu haritaları neye göre çizebiliyor bu çizen arkadaşlar? hadi onu geçtim şu ana kadar 4 tane TES oyunu çıktı. Arena, Daggerfall, Morrowind, Oblivion. 4 ayrı ülkeyi keşfettik bu oyunlarda. bu demek mi ki geriye kalan ülkeleri yeni TES oyunlarında görebileceğiz?

iyi hoş zaten çoğunu görmüş bulunuyoruz 1-2 ülke kaldı sanırım geriye. peki sağda solda ufak ufak adalar falan var. bunlara da ayrı ülke ismi yazılmış gibi duruyor. bunlar ne olur olursa? ek paket? başlı başına oyun?

pekala bunları da geçtim. madem bunlar aynı kıta üzerindeler atıyorum Cyrodiil ile Morrowind sınırına yaklaştığımda benzerlik olması gerekmiyor mu? her ne kadar oralarda dağlar olsa da.

peki gün gelip tüm kıtayı tek bir karakterle oynama imkanımız olur mu? mesela Hammerfell'den girip Vvardenfell'den çıksak?

hoş bunları yanlış yerde soruyorum sanırım.

off manyadım iyice. bi gün delirim 4 oyunu birden yükleyip benzerliklere bi göz gezdiricem. sonra boyum uzayacak bunu yapınca.

Mesaj tarihi:
Bir kere 3. oyunun ismi morrowind olsa bile oyun vvardenfell adasında (kıtada olabilir) geçiyor buyüzden ana kıta arasında bazı farklılıklar olabilir zaten adada insan hakimiyetindeki şehirler hep alışık olduğumuz mimarideydi yanlız dark elflerin yaşadığı şehir farklı idi hatırlarsan
2. soruna gelince bence oyun bana küçülüyor gibi geldi daggerfalldaki şehir ve alan büyüklüğü hiç bir oyunla karşılaştırılamaz.
  • Yeni Oluştur...