Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

http://www.tf2turkey.com

Prawler

Öne çıkan mesajlar

Ödüller :

- 1. ye açılacak olan TF2Turkey.com Team Fortress 2 sunucunda adminlik

- 2. ve 3. ye ise TF2Turkey.com Team Fortress 2 sunucunda rezerve slot imkanı verilecektir (sunucu doluyken girebilme ayrıcalığı)

Çekiliş sunucunun açıldığı gün online olarak yapılacaktır. Bu tarih yeterince önceden sitede ilan edilecektir.

[ Mesaj 30 Ağustos 2007, Perşembe - 00:55 tarihinde, Prawler tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

@daesu "hayran kaldım zekaüstü yorumuna"

bende aklınca hakaret eden yorumuna hayran kaldım.

renkli renkli cıvıldak oyunlar yapmak genel bir oyunu geniş yaş kitlesine yayma stratejisidir, yorumum senin hoşuna gider gitmez bilemem, sc2 ye bile baktığında 1'e oranla ne kadar fazla canlı renk katıldığını bunun nasıl bir strateji olduğunu falan anlatan pek çok yazı var. zira tf her zaman için hl'nin en az oynanan modu oldu ne yazık ki(ricochetle falan karşılaştıran olursa alkışlarım), ilgiyi arttırmak için garip şeyler denenmiştir, normaldir. hoşlanma zorunluluğum mu var?

evet biliyorum, ff'i fanlarının yaptıgını, bc'den dw'den vs. bir sürü programlama bilen adam beraber çabalıyor. oyun içi görüntülerini vs de gördüm gayet başarılı. tabi arkasında şirket olmadığı için proje yavaş yürüyor.

ilk çıktığı zamanlardan beri oynuyorum tf'yi, yurtiçi yurtdışı, turnuvalar ıvır zıvır, o yüzden laf sokmaya çalışmayın bilmediğim birşey anlatmıyorsunuz. insan gibi yorum yapalım.

sitende başarılar prawler, umarım birşeyler başarılabilir.

[ Mesaj 30 Ağustos 2007, Perşembe - 01:10 tarihinde, aente tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

hoşlanma zorunlulugun yok. 2 rekat nefes alıp öle yaparsın yorumunu bunun 0-6 yaşa çekmekle ne alakası var ?

piyasada zilyar tane realistik imajlı oyun varken tf2nin cartoon imaja kaymasının tek bir sebebi olabilir oda fark yaratmak.

süper pclere ekran kartlarına işlemcilere oyun aksesuarlarına yılda milyon dolarlar harcanırken, bir oyun tasarlanıp üstüne 250 tane adam calıştırırken kimse finansal destekçisine dönüpte "10 bin kişilik bir hedef kitle belirliyelim" diyemez. bütün oyun firmaları ticaridir. bir projeye ciddi yatırım yapıldıgında "en fazla satış" hedeflenir.

bir görsel "cartoon" oldu diye cocuklaramı hitap eder? simpsons ve south park cocuklaramı hitap ediyor 0-6mı kitlesi ?

var olanı alıp pcye aktarmaktansa görsel farklılık yaratmış adamlar.
Sosyal ağlarda paylaş

tf'nin formatı zaten gayet başarılıydı, hl2 motoru ile gayet güzel yeniden modellenip yazılabilirdi, ben de bunun taraftarıyım. ben oyunlara yapılan değiştirmeleri örnek veriyorum, gidip sp ya da simpsons örneklemek anlamsız. kaldı ki bundan önce tfc zaten hl alana ücretsiz gelen bir oyundu, şimdi paralı olarak portal'la birlikte satılacak. bu da zaten oyuna bakışın farklılaştığı ticari bir kaygının da bulunduğunun işareti. tfc'de bir ticari kaygı yoktu. zaten ücretsiz olarak hl'si olana patchin içinde geliyordu. tf 2 de durum farklı bundan bahsediyorum. oyun dinamikleri açısından conc jump vs gibi oyunu temelden değiştiren, oyun temposunu arttıracak pek çok unsura destek vermesi açısından ff'i desteklemeye devam ediyorum. oyunu sürekli maç tarzında, maç serverı kuralları ile oynayan biri olarak benim açımdan oynanış estetikten daha ön planda. neyse daha fazla tartışmaya gerek duymuyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...