Arekreas Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Şimdi ben bir server kurdum evde.Yapabildiğim tek şey şu ana kadar acc aktif edip oyuna girmek kendimi gm falan yapabilmek.Onun dışında ne script ekleyebiliyorum ne böle dragon vs..Scrıpt eklemeyı cok detaylı bır sekılde bana anlatabılecek var mı?Bır kac kısı dedı bısıler ama anlamadım.Ama ogrenmek ıstıorum bıraz daha detaylı anlatırsanız sevınırım.Ornegın .scp yaptım uzantısını sphere scrıpts bolumune attım dosyayı hıcbısey olmuyor. Bunları anlattıkdan sonra bınek falan nasıl ekleyecegımı onlara nasıl renk falan verecegımı desert ostard falan ıste onları nasıl yapacagımıda anlatırsanız ıyı olur.İyi günler... Bunlar haricinde bu topicin altında size sphere'de bronx seviyesine gelinceye kadar soru sorucam.Kaç sene alır bilmiyorum fakat yılmazsam sorucam.Tabi 1 hafta sora yıaldabilrim ama herneyse... [ Mesaj 22 Ağustos 2007, Çarşamba - 20:35 tarihinde, Arekreas tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 22 Ağustos 2007, Çarşamba - 20:37 tarihinde, Arekreas tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quardon Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Simdi laf atabilirsin belki ama Biraz ARAMA ya inanır mısın zilyon tane topic var yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arekreas Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 nerde var bul bakalım?Scrıptın nasıl eklendiğiyle ılgılı bır topıc gordum ve orda yazılanı yaptım basaramadım.Belkı bır arkadas daha ıyı anlatır dıye yazdım...Anladın?Bana laf atacagına surda scrıptle ılgısı olmayan son 15 topici acan adamlara laf at... [ Mesaj 22 Ağustos 2007, Çarşamba - 20:51 tarihinde, Arekreas tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 patinin arama sistemi çok antika Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Arama sistemi demeyin kimseye. gerçekten berbat bir arama sistemimiz var. arasada bulamaz. kimbilir hangi başlık altında geçti onun istedikleri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 birebir parametre giriyorum aramaya yani bulamaması imkansız normalde ama bulamıyor tamamiyle fassssonnn o yüzden doğru söylüyor "aramaya inanmak" bizim zamanımızın lafıydı artık bi anlamı kalmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arekreas Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Hala yardımlarınızı beklemekteyım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 valla 5 senedir felen hiç uraşmadım sphere ile. hatırladığım kadarıyla söyleyeyim. internetten hazır scriptleri bul klasöre at. konsoldan resync yaptıktan sonra(sanırım) kullanabilirsin onları. kendi scriptini yazma meselesine gelince; çok ayrıntılı olduğu için anlatamıyorum. anlatma ya kalksam da anlatamam zaten hatırlamıyorum. nette kaynak bulursun diye tahmin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arekreas Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 valla dedıgını yaptım fakat olmadı.Scrıptte kafamda ornegın owner yazması gerekıyordu.Attım o klasore..Sora resync cektım.Olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arekreas Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Herseyı halleetım.ıyı gunler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 çok geç herşey için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arekreas Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 bıraktım zaten sıkıldım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar