Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Harika Fikir! Hacker olmak..

Qui

Öne çıkan mesajlar

said:
Catscratch, 02 Mart 2003 20:25 tarihinde demiş ki:
Oyunun kendi içinde save olayı olmadığı için kınıyorum yapanları. Herhangi biri hala yaşıosa tabi.[hline]This Cat Scratches Free.

Oyunun herhangi bir anında çıkıp, user bilgilerinin kopyalarını alırsanız, save de almış olursunuz.[hline]
Ethernass..
Oyuncuların geliştirdiği dünya..

www.ethernass.com
Sosyal ağlarda paylaş

Sypro Kazaa'dan çektim ben.
Uplink the game diye arattır.
26 küsür mb olcak onu çek. Ama oyunda steal-all-files görevlerinde reply edince email'i bazen çöküor. Bazen değil yakalandığınız zaman kesin çöküor tekraar baştan başlıosunuz oyuna. Yada usr dosyasını yedeklediyseniz en son yedekten başlıosunuz.

Onun için patch var. 1.3 patch'ini indirmek lazm. www.introversion.co.uk[hline]This Cat Scratches Free.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben bu oyunu oynayali bayagi oldu ma yanlis hatirlamiyosam oyunun kendi konusu filan vardi. Belli bi yerden sonra arc adina gorevler filan yapmaya baslamistim hatta arc size bi virus programi gonderiyo git su bilgisayara koy diye, ben yanlislikla kendi bilgisayarimi halletmistim. Ama soyliyim bu gorevleri almak icin cok cok uzun bi sure oynamak lazim.
Eger hackerlik oyunlarindan hoslaniyosaniz lost.no adresine bi bakin ordada bi oyun var ama server daha test asamasinda ve gelistiriliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...