Mosquito Mesaj tarihi: Eylül 30, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2002 ARC company ile ilgili olan görevi aldınız mı hiç?rastgele mi çıkıyor bu görev? ben ilk acc. ta o görevi aldım sıralamadaki 1.ajan'dan gelen bi mesajda eğer bu mail eline geçtiyse ben ölmüşümdür Arc güvenilir deil die bi mail gelio bütün uplink ajanlarına filan bir süre sonra Arc Revelent die bi prog gönderip, düşmanı olduğu bir sisteme bu proıg. u göndermeniz için size mail atıo falan 2. ajanlığa yükselememe rağmen karşılaşamadım daha sonra acc. larımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Ekim 1, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2002 ;Ya ben bankanın adminin numarasını bi turlu alamadım buhu yaaaaaa.[hline]ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Ekim 1, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2002 of hapse girdim baştan kascaz ya ödedim parayı ödemedin dio adamlar[hline]Korkma ondan bundan Ne ölümden ne hayattan Bu dünyada gördüklerinin Hepsi bir hepsi haktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Ekim 1, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2002 said: Craven, 01 Ekim 2002 20:23 tarihinde demiş ki: of hapse girdim baştan kascaz ya ödedim parayı ödemedin dio adamlar[hline]Korkma ondan bundan Ne ölümden ne hayattan Bu dünyada gördüklerinin Hepsi bir hepsi haktan İyi bisiler yaptıında uplin/users in icindeki acc name li dosyayı kopyala ve bi yere yedekle hapse girince o dosyayi yeniden eski yerine kopyala kalddın yerden dvm edersin[hline]ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Ekim 1, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2002 sürekli bu olayı yapma yoksa çok monoton bi hale gelio olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 1, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2002 bence bunu orjinal bi fikir sanmıştım dün yaptığım abandonware downloadları ardından gördümki bu yirminci hackerlık oyunu falan hatta adamlar ben internetin ne olduğunu bilmezkene hackerlık oyunu yapmış...[hline]HeadShot..! __________ SBGG! Inc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ekim 2, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2002 arr hile sini buldum oyunun TooManySecrets ismiyle acc açın, F1 e basınca hile menüsü geliyo, gateway im en iyisi, 32*16 gb yer, 2000 ghz cpu :) çok eğlenceli oluyo harr[hline]Non est discipulus super magistrum nec servus super dominum[b] [b]I'm sleepless! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 hala dosya duranlar warsa "ben daha pis hekerim " diyen warsa http://www.introversion.co.uk/uplink/otherfiles.html şurdan patchini çeksin gelsin multi atalım :) bu arada peçle oyun çok deişmiş zevk gelmiş hemen baymıyor[hline]Herkezin kişiliği ghostmode ' da belli olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 multi ? oha süper olur bunun multisi :)[hline]Night! So I play. Give me a sign this is day. Give me some guidance, so I pray. It's time to die. Is that what I want? Korn - B.B.K. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 haha nası kekledim[hline]Herkezin kişiliği ghostmode ' da belli olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 şaka lan bende keklendim ahah starserver for multimonitoring falan bişi çıktı da opionsda multi falan yokmuş[hline]Herkezin kişiliği ghostmode ' da belli olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 1 mb sonra ben de oynicam yaşasın![hline]Valla Paticiğimizden iyi olmasın Gelişmekte olan güzelim forumuma Herkesi beklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 said: ShARkY, 29 Eylül 2002 04:10 tarihinde demiş ki: Adres : www.ethernass.com/temp/uplink.zip[hline] Ethernass.. A new world.. http://www.ethernass.com]http://www.ethernass.com yok boyle bi dosya?[hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 ben kazaa dan buldum.Yanlız ben bişeyi yapamadım.Oyunu açıyorum tutorial da giriyorum bilgisayara dosyayı file copier la kopyalıyorum sonra memory bilmemnesini aç diyo açıyorum file copier a tıkla diyo tıklıyorum sonra öyle kalıyo napıcam[hline]Valla Paticiğimizden iyi olmasın Gelişmekte olan güzelim forumuma Herkesi beklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 file copier'e tıkladığında taşınabilir hale gelio gidip memory'de boş bi yere tıklıosun. Oraya taşınıo sonra disconnect oluosun sistemden. Ya ben oyunu tam ekran oynayamıom ühüüh.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 aaaa çok saol[hline]Valla Paticiğimizden iyi olmasın Gelişmekte olan güzelim forumuma Herkesi beklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Yannız ben cpu felan upgrade edemiorum. Satın alıorum 80 lik bi tane hala 60 lık cpu duruo. Şimdi para var ama kıyıpta memory alamıorum ehehhe. Log Deleter 1.0, File Deleter 1.0, File Copier 1.0, Password Breaker 1.0, Trace Tracker 4.0(Hud upgrade'li), IP Probe 1.0 var. Diğerlerini ne zaman aliim ? Confident'ım şu an. Bir kere Active Scan'da yakalandım (3.0 Trace Tracker'a güvenmemek lazm) ama dandik bi şirketti ikinci kez yakalanırsam polise haber verceklermiş :D. Bounce yapıorum 4-5 ip'den bi yere bağlanmak için. Şu test yapılan serverıda kullanıorum :D Sonra gidip logları siliorum ordan çok basit bi şekilde Passive Scan'dan kaçmak için. İlk bounce noktası olarak sağ alttaki devlet serverini kullanıorum. Eğer karşı tarafın active scan'ı çok uzun sürerse girdiğim bilgisayardaki logları da siliorum. Şimdi bi tek Log Deleter'ı yükseltmem lazm sanırım. İz brakmasın diye.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 ya ben şu memory bilmemneden nasıl program silicem? o ilk görevin programı yüzünden yapamıom hiçbişey.[hline]Valla Paticiğimizden iyi olmasın Gelişmekte olan güzelim forumuma Herkesi beklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Program silinebildiğinden emin deilim. File Deleter ile sadece şirketlerden memory'e attığın dosyaları silebiliosun.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 walla beni çok baydı oyun yeni versiyonu bile ne bilim çok uzun süre kastığımdan mıdır nedir direk voice analyzer encypter alıp banka hekleyip paranın köküne indim herşey son model bide ne kadar çok yerden gidersen e trace deo kadar uzun sürüyo rahat rahat takılabiliyosun[hline]hey meen kamon... vatizdı metır vit yu? ar yu engiri:? a vaçça layk tu now_ vatiz yor şekil? ortam mısın allah mısın? ters misin terso musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Şu banka olayını ayrıntılı olarak anlatırmısın :D bi de neden ben yeni cpu alamıom ya. 80 lik alıom para düşüo sonra gidip bakıorum 60 lık cpu duruo.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 said: shapshal, 28 Şubat 2003 21:47 tarihinde demiş ki: ya ben şu memory bilmemneden nasıl program silicem? o ilk görevin programı yüzünden yapamıom hiçbişey.[hline]Valla Paticiğimizden iyi olmasın Gelişmekte olan güzelim forumuma Herkesi beklerim. up[hline]Valla Paticiğimizden iyi olmasın Gelişmekte olan güzelim forumuma Herkesi beklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Memory'den program silebiliomuşsun. File Deleter ile. Bu arada ben oyunu sildim. usr dosyasının yedeğini almak bi işe yaramamaya başladı bi müddet sonra. Sonra active scan'da yakalanmadığım halde birinin criminal dosyasını update ettikten hemen sonra bitti oyun. Bende oyunun salaklığına verip sildim valla. Belli bi yere kadar hakkaten sarıo ama o noktadan sonra baydırıo.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 ya bankaya direk balanıyosun işte 25 deişik yol üzerinden ne kadar uzaktan balanırsan trace o kadar uzun sürüyo ilk önce bankaya normal balanıp bi acc aç kendine sora baalan tekrar uzaktan manage existing acc diceksin birinin hesabına giricen çökicen paraya tabi ilk önce banka nın about us ından adminin telini alıcaksın bu arada voice analyzerin olucak adama tel açıcan sesini kopyalican sora bankaya baalanıcan administrationdan voici vericen sora encyrpt olayını yapıcan sora şifreyi çözücen tabi bu işler kasış işler o yüzden uzaktan balan yoksa süren yetmez işte adminis e girince logları silecen gördüklerini rasgele yoksa yinede buluyolar seni trace ederek balantıı kessende falan filan[hline]hey meen kamon... vatizdı metır vit yu? ar yu engiri:? a vaçça layk tu now_ vatiz yor şekil? ortam mısın allah mısın? ters misin terso musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Oyunun kendi içinde save olayı olmadığı için kınıyorum yapanları. Herhangi biri hala yaşıosa tabi.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar