Berk Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Selamlar, walla bıktım artık milletin gece şuraya gittik, bugünde burdaydık mesajlarını azım sulanarak içime oturarak okumaktan, hazır deneme sınavından da çıkmış olucam nasılsa ders çlaışmam Bu PAZAR saat 3:30 dan sonra kadıköyde buluşulmasını yenmesini içilmesini bowling oynanmasını öneriyorum... Kimler geliyo? *! aynı gün deneme sınavına saat 4:00 da girecek olan jacaboya nanik yapar *[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while Berk's Playlist Doyanakadar hosted by Profocio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 bayram tatilinin 9 olma ihtimali varmış doğrumudur deilmidir nası olur fln bilen biri varmı[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 count me in![hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Her şey forum için! Her şey forum için! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 berk şu ağız sulanamsına oalyına tamamen katılıorum[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 o vakit totonu kaldır gel pazar günü[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while Berk's Playlist Doyanakadar hosted by Profocio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 biz de cumartesi tabu + tavla + ihale planlıyorduk..[hline]VaaAADaaAAaaa !!!.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Valla öyle iki ayrı buluşma olmaz. Hep beraber bowling oynicaz.. Yine yalan yapmayın şu buluşmayı ya..[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Her şey forum için! Her şey forum için! [Bu mesaj Estel_Anorien tarafından 16 October 2003 22:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 cumartesi derim =)[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 birti cumartesi bi pzazar estel kızlara bakmaktan gözlerin şaşı olmuş =)[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Bu sefer takimli oynayalım. Hatta iki saha kapatalım :) turnuva olsun. Kazanan takıma bişiler olsun :P[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Her şey forum için! Her şey forum için! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Ulan bana laf atmadan duramiyormusunuz lan? Deamon ne yamugumu gördün be? Hangi kız ne bakması ne şaşısı[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Her şey forum için! Her şey forum için! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 cumaretsi olursa ben gelemem pzar deneme sınavım v ar evet öss sux[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while Berk's Playlist Doyanakadar hosted by Profocio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 berki kırmayalım estel abi ya warya ağlarım ben bana böle şeyler söyleme takılıoruz abi ya nolcak ...bak ağlıorum :-([hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 tamam tamam aglama. Ama yeter yani.. Berkte kaç topicte ugrasıyor benimle. Bu kadar istemiosanız gideirm bende. Aglaırm. :([hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Her şey forum için! Her şey forum için! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Önce bi bowlingte yenil bize yemek ısmarla sonra ağla[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while Berk's Playlist Doyanakadar hosted by Profocio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 İddaya çekme berk şu işi en son iddasına bowling oynadığımda bir şişe likör, iki bira kazanmıştım.[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Her şey forum için! Her şey forum için! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Ben de varım... Bi uğrayalım bakalm[hline]Selamon, 06 October 2003 20:20 tarihinde demiş ki: "cem uzan ın ipiyle kuyuya inilmez" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Bowling bowling bowling.. :P Aha aklıma beetlejuice geldi. Ne komikti ya. Beetlejuice beetlejuice beetlejuice diyince gelirdi :)[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Her şey forum için! Her şey forum için! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brad Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 zauhauh estel manyaq mısın la lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 ben baydım ama bu kadar sataşılmaski birine her threadde biri estele takılıyo az durulun ya[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 *! en safinaz sesiyle bağırır.* Kahramanııım! :P[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Her şey forum için! Her şey forum için! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 kesinleştirin bu pazarsa benimde denemem var. denemeden koşar gelirim.[hline]valandil ownz j0o! -emokid*- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Pazar olmasın ki paticoncular da gelebilsin[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 gaaa... eee ne zaman olacak? cumartesi kimlere uymuyo? deneme sınavı falan varmış milletin. Ona hazırlanırlar belki[hline]Selamon, 06 October 2003 20:20 tarihinde demiş ki: "cem uzan ın ipiyle kuyuya inilmez" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 iyi valla ama genede her insanın bi dayanma gücü vardır bence bone allah kolaylık versin estel[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar