Reumer Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 klite codecpack i yukluoruz hersey guzel lostun 304. bolumunu acıyoruz ama subtıtle cıkmıo load subtıtle dan secıyoruz normal acılıo ama altyazı falan gozukmuoo bsplayerda fılme sag tıkladıgımızda "subtıtles" kısmında "show subtıtles" falan tickli olması lazımken gri bi sekilde hıc tıklanmıo bıle nolur yardım edin.bı turlu bulamadık daha dogrusu kız arkadasım bulamadı bende yardım edemiorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 gom player kurun ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 1-subtitle'ı üstüne sürüklemeyi dene 2-indirdiğiniz subtitle'ın elinizdeki dosyanın aynısı olduğunu kontrol edin..yani lost 304 için bir sürü subtitle çeşidi var ondan diyorum 3-başka bir yerden subtitle indirmeyi deneyin 4-gom player kurun=P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 GOM Player kurun , bırakın artık şu Adware'li BSP Player'i! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 gom playerı kurdum ama bu seferde goruntu alamıorm codec sorunu oluo heralde? ktitecodec pack in ustune baska codec cekmeye gerek varmıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 yohtır. ya tüm codec packler videoların büyük genelini açarlar. ya program o codeci kullanamaz, ya da codec ayarlarında mallıklar vardır. sorun hep böle oluyo. kurcalayın karıştırın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 tmm herkese ılgısı ıcın tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Mega Codec pack kullanıoyorum şu zamana kadar bi sorun yaşamadım codecler açısından. sana tavsiyem Gom Player, yada bsplayerde yazı rengi siyah olabilir default olarak. [ Mesaj 22 Ağustos 2007, Çarşamba - 21:15 tarihinde, Bloodless tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar