Bloodless Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Gaiahon'da Archlord olarak Hellmaster'i secmisler 79 lvl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Kansız ferit en çok hangi server'da türk var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Gaiahon'da TurkishPower loncası kurulmuş fakat 8 kişiler. Diğer sunucu ile ilgili bi bilgim yok [ Mesaj 30 Ağustos 2007, Perşembe - 15:08 tarihinde, Bloodless tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Oyunu çektim önceden üye olmuştum zaten. Girdim oyuna kabul etmedi üyeliğimi. Şifresini çektim gene kabul etmedi. Web sitesinde kabul ediyor ama oyunda kabul etmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 hallettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 aga bu oyunun kontrollerine nasıl tahammul ediyorsunuz ? sağa döndürüp yürüyorum karakter 2 saniye sonra dönüyo. Birde oyunda zıplama yokmu sağa sola takılıyor karakter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Mouse kontrol şeklinde kullanıyoruz klavyeden deil baba yoksa kötü oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 mouse tan kontrol edersende basiyorum bir yere diyelim önünde küçük bir tabela varsa ona takılıyor karakter. Yada şehirde blacksmith in çitine takılıyo . Kurtulmak için 5-6 saniye onunla uğraşiyorsun Kanser eder bu kontrol ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Kontroller biraz kotu ya açıkca söylemek gerekirse. kaç level oldun baba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 DarkLords Guildimizin adı isteyen Catafalque isimli karaktere mektup yazsın. Herkesi bir araya getirelim yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 bu oyuna başlıyorum.güzel midir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 yukledim oyunu an itibariyle umarim bu 1 hafta icinde denedigim 6. ve son mmo oyun olur warhammer ve aoc cikana kadar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 free bir online göre güzel.beğendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Gaiahon serverinda Bulva isminda human archer actim. Simdilik guzel gidiyor yani fena oyun degil ve cidden baya L2 kopyasi gibi olmus ama L2 en sevdigim oyunlardan biridir, o yuzden archlord`da baya hosuma gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 lineage 2 kopyası.ondan güzel sayılır.ben brumhart tayım.orc sorceror kasıyom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 oyunu biraz inceledik.arkadaşla cok acigini yakaladik.KO olmaya aday bir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 varsin olsun ama olmadan once zevkini cikarmaya bakmak lazim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanchez Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 oyun kas kasmaya devam et sonra b daha kas mantığında mı toplu olarak yapılabilecek eylemler var mı? Level kasmanın dışında bi eğlencesi var mı yan mmo ya açım bu aralarda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 2 gündür oynuyorum kas kas kas mantıgında.skiller cok pahalı para icin yaratik öldürüyorum.cünkü görevlerden para gelmiyor.birde lag var.kıpırdamıyoruz kimi zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Ben pek lag problemi yasamiyorum ama leveling cidden zor su an bile gordugum en yuksek levelli adam lvl 81 di. Topluca yapilabilecek dungeonlar baya var ve party nin en guzel yani otomatik pickup yapmasi yani yerden loot toplicam diye ugrasmiyorsun. Ama dun Tullan a gittim shout mesajlari oyunun gelecegi hakkinda baya mesaj verebiliyor, 6-7 farkli kisi surekli shouttan oyun ici para satmaya calisip, websitelerinin reklamini yapiyorlardi. Ama sunuda soylemek isterim ilk kez bir free2play mmorpg de bu kadar yardim sever oyuncu kitlesine rastladim. EQ1 i hatirladim bi anda nedense :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 ben e son acilan Evidance midi nedir o servera gectim ve gayet guzel ortak lagde yok, lvl 20 orc berzerker im var ismi Bulva, oynayan varsa orda oyunda mesaj veya mail atabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 rf online gibi bu da free to play oldu. en son oynadigimda beta miydi neydi, simdi indirip tekrar oynayacagim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 burning sea'nın betası hemen biteceği için hiç kasmayıp bunu indirdim tekrardan ve şu anda yüklüyorum. bunun betasını oynamıştım, umarım son versiyonu betadan çok daha iyi çıkar. göreceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 patch yapmasi 4000 saat surdu anasini satayim. ttnet mi onlardan mi sorun cozemedim gerci. 5 dakka felan oynadiktan sonra uninstall direk. tavsiyem hic ugrasmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Dün şans eseri rastladım. Free Online oyunlar arasında eli yüzü en düzgün bu gibi geldi. Oynayan varsa görüşlerini alabilirmiyim? Şöyle Türkiyeye dönene kadar 5-6 ay oyalayacak bir oyun bakıyorumda. Başlamalı mı, götürür m biraz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar