Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Archlord

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Gaiahon'da TurkishPower loncası kurulmuş fakat 8 kişiler. Diğer sunucu ile ilgili bi bilgim yok

[ Mesaj 30 Ağustos 2007, Perşembe - 15:08 tarihinde, Bloodless tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
mouse tan kontrol edersende basiyorum bir yere diyelim önünde küçük bir tabela varsa ona takılıyor karakter. Yada şehirde blacksmith in çitine takılıyo . Kurtulmak için 5-6 saniye onunla uğraşiyorsun
Kanser eder bu kontrol ya.
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Gaiahon serverinda Bulva isminda human archer actim. Simdilik guzel gidiyor yani fena oyun degil ve cidden baya L2 kopyasi gibi olmus ama L2 en sevdigim oyunlardan biridir, o yuzden archlord`da baya hosuma gitti.
Mesaj tarihi:
oyun kas kasmaya devam et sonra b daha kas mantığında mı toplu olarak yapılabilecek eylemler var mı?
Level kasmanın dışında bi eğlencesi var mı yan mmo ya açım bu aralarda...
Mesaj tarihi:
Ben pek lag problemi yasamiyorum ama leveling cidden zor su an bile gordugum en yuksek levelli adam lvl 81 di. Topluca yapilabilecek dungeonlar baya var ve party nin en guzel yani otomatik pickup yapmasi yani yerden loot toplicam diye ugrasmiyorsun. Ama dun Tullan a gittim shout mesajlari oyunun gelecegi hakkinda baya mesaj verebiliyor, 6-7 farkli kisi surekli shouttan oyun ici para satmaya calisip, websitelerinin reklamini yapiyorlardi. Ama sunuda soylemek isterim ilk kez bir free2play mmorpg de bu kadar yardim sever oyuncu kitlesine rastladim. EQ1 i hatirladim bi anda nedense :)
Mesaj tarihi:
ben e son acilan Evidance midi nedir o servera gectim ve gayet guzel ortak lagde yok, lvl 20 orc berzerker im var ismi Bulva, oynayan varsa orda oyunda mesaj veya mail atabilir.
  • 1 ay sonra ...
  • 5 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Dün şans eseri rastladım. Free Online oyunlar arasında eli yüzü en düzgün bu gibi geldi. Oynayan varsa görüşlerini alabilirmiyim?

Şöyle Türkiyeye dönene kadar 5-6 ay oyalayacak bir oyun bakıyorumda. Başlamalı mı, götürür m biraz?
  • Yeni Oluştur...